Szekeres Viktor

Fél éves késéssel jön nálunk az új Adam Sandler-film

A magyar filmforgalmazásból a laikus mindössze annyit lát, hogy egyes filmek világpremierként mutatkoznak be nálunk, más filmeket 1-2 héttel az amerikaiak után láthatunk, de akadnak olyanok is, melyeket 4-6 hónapos késéssel. Természetesen egy laikus a miértekkel nincs tisztában.

Judd Apatow a producerkedés után ismét visszatér rendezni, hogy a 40 éves szűz és a Felkoppintva után elkészítse harmadik mozifilmjét, lehetőleg hasonló sikerrel, mint az előző kettőt. (Előbbi Amerikában 109, utóbbi 148 millió dollárt termelt.) A Ki nevet a végén? (Funny People) Amerikában július 31-én kerül mozikba, azonban nálunk egészen december 3-ig kell várni a premierre, ami majdnem fél év, akárcsak az új Pixar-filmnél, a Fel-nél. A Ki nevet a végén?-ben egyébként Sandleren kívül két Apatow-rezidens játszik, a kabalamalac Seth Rogen és a rendező felesége, Leslie Mann.


Persze a pesszimistábbja azt is mondhatja, hogy örüljünk, hogy jelen állás szerint moziban láthatjuk a filmet, hiszen például a Péntek 13., a Bűn árfolyama vagy az Ellenállók csak DVD-n jelenik meg Magyarországon, pedig eredetileg mindegyik filmnek mozis premiert tűzött ki a hazai forgalmazó.

A késésről természetesen nem a hazai forgalmazó, a UIP Dunafilm tehet, hanem az, hogy ezúttal Magyarország nem került be a gyártó stúdió első nemzetközi "premierhullámába".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • giga123 #10
    Kábé én is fogom használni a torrentet bár ezt a filmet elnézve ez már nem anynira vigjáték mint Adam Sandler mesterművei.
  • Loverman #9
    Eric Bana akcentusa nagyon jó :D

    PS: Én a Hulk-ot is szerettem...
  • zoltannemeth #8
    Szekeres Viktor mint bennfentes?
  • winnie #7
    nem hiszem, hogy érdekelné őket. a letöltés bevételre történő hatását mindig a letöltők próbálják hangoztatni, hogy aztán azt mondák (ugyancsak a letöltők), hogy "miért panaszkodnak a forgalmazók?". a forgalmazók nem panaszkodnak, minden a letöltők fejében van.

    miért is panaszkodnának, hiszen a legletöltöttebb filmek azok, amik világpremierek. azokat hamarabb meg nem lehetne bemutatni moziban.
  • bladesoft #6
    Fél év késés?????? Helyes! legalább lersz használva a torrent... ha erre nem jönnek rá ezek a szerencsétlenek akkor igy jártak
  • m minnifield #5
    én szánalmas barom vagyok mert fingom sincs, miért van a magyar mozikban egyik film előbb mint az amerikai/európai mozikban, a másik meg később fél évvel. de majd te elmondod, hogy okuljunk, ugye? csak hogy mi se maradjunk laikusok, olyan bennfentes akarok lenni, mint te.
  • pixx #4
    Csodálkoznak, ha tologatják, hogy addigra már sokan leszedik a netről. Lásd Taken...
  • winnie #3
    én speciel egyetlen filmről sem tudom, hogy miért akkor kerül moziba, amikor. szerintem nem véletlen, hogy folyton tele a fórum "ezt miért késik, a hülyék?" kérdésekkel.
  • nessboth #2
    "A magyar filmforgalmazásból a laikus mindössze annyit lát, hogy egyes filmek világpremierként mutatkoznak be nálunk, más filmeket 1-2 héttel az amerikaiak után láthatunk, de akadnak olyanok is, melyeket 4-6 hónapos késéssel. Természetesen egy laikus a miértekkel nincs tisztában..." Oh mi szánalmas barmok, szégyelljük is magunkat, hogy ennyire ostobák vagyunk...
  • BM #1
    legtöbbször csúsznak a filmek