Teleshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiskoromban mindig néztem és tökre örültem, hogy júj kijött az új késkészlet amivel már seggszõrt is borotválhatsz, milyen jó, hogy mi nemvettünk a régibõl, mert azzal még nemlehetett... 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy meg,te csak futár vagy,megmondják hova,te pedig viszed,nem kell foglalkoznod azzal,hogy a termék megfelel-e...vagy a garanciával mi van
BMW Über Alles!
Egyedül arra kell figyelni hogy eredeti doboza meglegyen!
a garancia úgy mûködik,hogy,ha felbontod a csomagot,akkor ugrik...
tehát,ha kiakarod próbálni,akkor buktad a garanciát...
ennyit a teleshop-okról,meg a garanciáról...
ennyit tudtam segíteni,nah csáó
BMW Über Alles!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
én inkább ennyi pénzbõl vennék egy fekpadot.
de felülésezni a padlón is lehet 😊 😊
\"Erről van szó!\"
Na meg van pár fúrókészlet,ami jól jönne itthon<#finom>#finom>
tapasztalatom alapján fõleg arra panaszkodnak, hogy ügyfélszolgálaton azt mondták nekik a szállítás 4 hét, erre 1 hét alatt már vihetem.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#15: akkor áldd a szerencsédet, nem sok embernek adatik meg ilyen jó anyagcsere 😊
Kockás a hasam, nem gyúrok rá, nem figyelek oda mit eszek, egyszerûen csak kockás. Újra el kéne kezdenem gyúrni hogy megint jó kis szálkás legyek...most már csak a csontomon 1 kis izom van, ennyi. Pedig eszek állandóan, de nem hízok 1 dekát sem. Amikor gyúrtam akkor csont és izom voltam, semmi felesleg. 😄
Õszintén szólva, ezek az eszközök semmivel sem különbbek mint mondjuk egy sima kereskedésben kaphatóak. Ráadásul drágábbak is. Pár ezer Ft-al olcsóbban jobb és tartósabb cuccot tudsz venni.
Személy szerint nem ajánlom, hogy vegyél ezektõl bármit is. Menj inkább nagyobb áruházakba és nézz körül, tuti találsz hasonló eszközt olcsón.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
napi 2x10 , úgy hogy egy felmenetel 5mp legyen, a lemenetel szintén 5mp. vagyis 10x10 = 100 másodperc egy gyakorlat de csak 10felüléssel.
ebbõl napi kettõ egy hónapon át és õt mutogatják majd a teleshopban hogy milyen csudihasa van. egy szõnyeggel 😄
u dont have to listen anybody else but me
Ilyen az emberi hiszékenység... sajnos ilyenekbõl élnek meg 😊
Glory, Glory Man. United!
ellenben a minden féle csodaketyeréknek azért annyira nemhiszek hajnövesztõ stb. és ide tartozik az izomstimuláló is :/
továbbá egy vásárló elõttem panaszkodott arra a hajnyíró mittoménmire, ami olyan mint egy fésû, namost egy mûanyag szar az egész ahogy láttam...
u dont have to listen anybody else but me
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Azt hiszed munka nélkül lesz eredmény?
Nem akarok bántani senki aki rendelt már ilyen helyekrõl, van egy kettõ ami még jó ötletnek tûnik, nekem mégis az ilyen termékekrõl egy szó jut az eszembe:
gagyi
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Rengeteg ajánlatuk van konyhai eszközöktõl a kondigépekig, érdekelne, hogy a tisztelt fórumlakóknak van e valamilyen tapasztalata az ilyen vásárlások terén (mennyire megbízható az áru, tartós e, szállítás rendben van)?
Hogy konkrétum is legyen, én most az AbTronic x2 övet néztem ki, valaki esetleg rendelt már ilyet, vagy ennek az elõzõ verzióját? Ha igen, milyen tapasztalatai vannak vele?