12
-
torcipepe #12 ezek a (h)őskori dolgok mai szemmel nagyon gagyinak tűnnek, de akárhányszor ilyenekről hallok, csak hüledezek, hogy te jó ég, már ekkor volt ilyen, így is lehet csinálni,...
kár hogy a legtöbbről már csak múltidőben beszélnek. -
#11 Mi csak 2005 végén vezettük be a netet(akkor ért ide:),de azért jó kis dolog lehetett ez annak idején. A dolgok változnak. -
duke #10 na errol en is lemaradtam.Pedig emlekszem,hogy az elso modememhez nekem is adtak mindenfele szines lemezt,amikkel nem igen foglalkoztam.hej ha tudtam volna,de mar keso. -
#9 Nyugodjon békében..... :/ -
wolruf #8 Én is itt kezdtem a (saját) netes éveimet :) Amikor szerződést kötöttem náluk, azt hiszem havi 5 óra volt kb. 5000 Ft :) A szerződés kötésével kaptam egy PC-s szerszámkészletet. Amolyen Made in Dobdel, de azóta is azt használom. Rajta ott virít a Compuserve logó :) Mily' szép emlék is volt, mikor a betárcsázó progi megszólalt a Sound Galaxy BX-II Extra hangkártyán, hogy "Welcome to Compuserve" :D
R.I.P. -
llax #7 Vagy egyszerűen túl fiatal vagy :)
Ha 11-12-13 évvel ezelőtt vásároltál egy modemet, akkor kaptál hozzá a drivereken kívül néhány más floppy-t is, ezeken különféle fax és tárcsázószoftverek illetve AOL, Compuserve és tsai-k kliensprogramjai voltak...
Még a leggagyibb modem mellé is járt 1-2 ilyen lemez, a jobbakhoz egy köteg... -
MacropusRufus #6 az első netes élményem a Compuserve-höz kapcsolódik. Anó náluk fizettem elő az első internet elérésemhez (még keményen dial up-os volt). Aztán mikor a Compuserve Magyarország megszünt az ügyfeleket átvette az Elender... Azóta is annál a cégnél vagyok (illetve amik lettek belőle, most épen eqnet...)
Nem volt rossz okosság anó ez a Compuserve... -
Justil #5 ez bizonyára felettébb nosztalgikus, de nem hiszem hogy ma bárkit is érint/érdekel a dolog... -
bakagaijin #4 Mire Magyarországon az Internet elindult felfele (96-98) addigra már a végét járta, akkoriban került az AOL-hoz, ami nem feltétlenül a jó döntéseiről híres.
A GeoCities is bezár egyébként hamarosan, igaz ők rövidebb ideig, "csak" 15 évig működtek. De Internetes léptékkel mérve ez is matuzsálemi kor. -
Kakor #3 Hát igen vége egy korszaknak, nekem még volt náluk 84356,2324 számú email címem :)
és milyen gyors volt 14 K-s egy modemmel is :) -
kistanko #2 R.I.P, Compuserve. -
hodobaj #1 Hát jól eltitkolták most hallok róla először milyen tájékozatlan vagyok:(