754
avagy a bűnözők.
-
tomonor #73 Emlékezvén arra is amikor a telódat próbálták benyelni. -
#72 Csak vicc volt: DD xD
-
#71 "Az igazi magyarok nem zárnák be ezt a topikot."
Ezt a demagóg díszmagyar szöveget mellőzzük... -
#70 Új szélsőjobbos "csoportot" (a politizálás elkerülése végett helyettesÍtettem ezzel a szóvl:]) alakÍtani, új szavazást hegeszteni....De ebből elég,mert a végén kapom a bant politizálásért:[[[[[ -
#69 sajnos ez is arra a sorsra jut, mint a többi kokerós topik :( -
Dobronski #68 -
#67 Egyik sem vagyok, de szórakoztató tudni, hogy ilyen kis hülyeségekkel is fel tudlak húzni
-
#66 az ilyen topicok flémet indítanak, nem véletlenül nincs politika az sg-n.
mellesleg egyetértek veled, de ez nem az a fórum, ahol ezt meg lehet vitatni. -
#65 büntetőjogban elkéne ismerni az önvédelmet, magántulajdon védelmet, és hullhat a férgese \o/ -
Laceee #64 Én kérek elnézést -
evildamien #63 Az igazi magyarok nem zárnák be ezt a topikot. Valamit már tényleg kéne tenni, a saját népünk érdekében. Ha ilyen iramban szaporodnak, lassan kevesebben leszünk. Lehet, hogy mi azt már nem éljük meg, de gyermekeink és unokáink szenvedni fognak... -
#62 -
#61 Az az éndumám kecije:@@@@@@@@@@@@
Amúgy jogos a dolog.Pusztuljon a férgese..Multkor is megyek camponáhot 138 ason 3-4 bis nemmabarnult geci ott szivatott egy idősebb házaspárt..:@
-
Dobronski #60 Te most vagy cigány vagy,vagy egy gazdag pöcs,aki a Rózsadombon nőtt fel. -
#59 -
HUmanHunter #58 -
#57 ne köszönj így,(#9) mert úgy jársz,mint én
a kis spiclik beköpnek,mert olyan buták,mint a tök... -
Dobronski #56 10?Szerintem 1.Se. -
#55 Miért lenne az?
Nem tekintik magukat magyarnak. :) -
Dobronski #54 "magyarok közt nőtt fel"
Igen.Szerintem ez egy ördögi kör.Minden ember normálisnak születik,csak nem mindegy,hogy hogy nevelik fel. -
#53 Vannak ilyenek is, csak sajnos nagyon ritka, 10%-ot jó ha elérik.. -
Dobronski #52 Ja,és észrevettétek,hogy minden topic ilyen szar képekkel indul?Nem igaz..nem hiszem el. -
#51 Én ismerek egy rendes cigányt,ő magyarok közt nőtt fel.Csak magyar barátja van és nem olyan mint a többi suttyó cigány. -
#50 :DDD -
Dobronski #49 "Amúgy meg nincs cigány bűnözés."Ironizáltál?Remélem... -
#48 Bezzeg ha győzike vagy kiszel tündi fingik egyet az már igen. :( -
karajjj #47 ez mindennapos eset...
szarik bele a média -
#46 Valszeg már az bűnnek fog számítani a részedről, hogy topikot nyitottál neki. Ez van. :( -
Dobronski #45 eu/ensz höh.Nem tudom,a vezetőiket verték már meg cigányok?Nem hiszem...akkor megváltozna a véleményük. -
#44 Persze hogy nem lesz benne, a ballib média az ilyen híreket elhallgatja, vagy úgy állítja be hogy magyar tette.. -
#43 A topic zárva lesz.
Szebb jövőt és fehérebb holnapot.
Amúgy meg nincs cigány bűnözés. -
#42 Az ország azé, aki teliszüli :) -
baca01 #41 Pusztuljon a férgese! -
HUmanHunter #40 itt. de amúgy tényleg csak a cigóetnikumnak, a politikussoknak meg az újgazdagoknak van joga, a magyar embernek meg csak annyi hogy megválassza őket. vagy szavazol a láma 1 re akik 8 éve ottvannak és csak azért csinálnak most valamit mert jön a választás, vagy a láma 2 re aki már 1x bemutatkozott, vagy adsz a jobbiknak 1 esélyt. -
#39 Igazad van, egyet is értek veled, de az ezsgén nincs helye az ilyen topikoknak. -
#38 ezt nem *nemviccesnickname* mondja, hanem eu/ensz előírás, hogy nem mondhatják ki. más se fogja kimondani a hatalmon. -
Dobronski #37 Figyeljetek már,fogadjunk,hogy ez NEM lesz benne a hírekben.DE.Ha 4 Magyar szurkált volna meg egy cigány bácsit,akkor már benne lenne. -
#36 xDDD -
#35 -
#34 lófasz se lesz