754
avagy a bűnözők.
  • tomonor
    Emlékezvén arra is amikor a telódat próbálták benyelni.
  • solo
    Csak vicc volt: DD xD
  • Vaxi
    "Az igazi magyarok nem zárnák be ezt a topikot."
    Ezt a demagóg díszmagyar szöveget mellőzzük...
  • solo
    Új szélsőjobbos "csoportot" (a politizálás elkerülése végett helyettesÍtettem ezzel a szóvl:]) alakÍtani, új szavazást hegeszteni....De ebből elég,mert a végén kapom a bant politizálásért:[[[[[
  • whiskeyman
    sajnos ez is arra a sorsra jut, mint a többi kokerós topik :(
  • Dobronski
  • kuci06
    Egyik sem vagyok, de szórakoztató tudni, hogy ilyen kis hülyeségekkel is fel tudlak húzni
  • Vaxi
    az ilyen topicok flémet indítanak, nem véletlenül nincs politika az sg-n.
    mellesleg egyetértek veled, de ez nem az a fórum, ahol ezt meg lehet vitatni.
  • BlackShadow
    büntetőjogban elkéne ismerni az önvédelmet, magántulajdon védelmet, és hullhat a férgese \o/
  • Laceee
    Én kérek elnézést
  • evildamien
    Az igazi magyarok nem zárnák be ezt a topikot. Valamit már tényleg kéne tenni, a saját népünk érdekében. Ha ilyen iramban szaporodnak, lassan kevesebben leszünk. Lehet, hogy mi azt már nem éljük meg, de gyermekeink és unokáink szenvedni fognak...
  • 0Fritz0
  • solo
    Az az éndumám kecije:@@@@@@@@@@@@

Amúgy jogos a dolog.Pusztuljon a férgese..Multkor is megyek camponáhot 138 ason 3-4 bis nemmabarnult geci ott szivatott egy idősebb házaspárt..:@

• Dobronski
    Te most vagy cigány vagy,vagy egy gazdag pöcs,aki a Rózsadombon nőtt fel.
  • kuci06
  • HUmanHunter
  • TheRock18
    ne köszönj így,(#9) mert úgy jársz,mint én
    a kis spiclik beköpnek,mert olyan buták,mint a tök...
  • Dobronski
    10?Szerintem 1.Se.
  • 0Fritz0
    Miért lenne az?
    Nem tekintik magukat magyarnak. :)
  • Dobronski
    "magyarok közt nőtt fel"
    Igen.Szerintem ez egy ördögi kör.Minden ember normálisnak születik,csak nem mindegy,hogy hogy nevelik fel.
  • ForzaInter
    Vannak ilyenek is, csak sajnos nagyon ritka, 10%-ot jó ha elérik..
  • Dobronski
    Ja,és észrevettétek,hogy minden topic ilyen szar képekkel indul?Nem igaz..nem hiszem el.
  • milk4
    Én ismerek egy rendes cigányt,ő magyarok közt nőtt fel.Csak magyar barátja van és nem olyan mint a többi suttyó cigány.
  • immovable
    :DDD
  • Dobronski
    "Amúgy meg nincs cigány bűnözés."Ironizáltál?Remélem...
  • immovable
    Bezzeg ha győzike vagy kiszel tündi fingik egyet az már igen. :(
  • karajjj
    ez mindennapos eset...
    szarik bele a média
  • immovable
    Valszeg már az bűnnek fog számítani a részedről, hogy topikot nyitottál neki. Ez van. :(
  • Dobronski
    eu/ensz höh.Nem tudom,a vezetőiket verték már meg cigányok?Nem hiszem...akkor megváltozna a véleményük.
  • ForzaInter
    Persze hogy nem lesz benne, a ballib média az ilyen híreket elhallgatja, vagy úgy állítja be hogy magyar tette..
  • davidka003
    A topic zárva lesz.

Szebb jövőt és fehérebb holnapot.

Amúgy meg nincs cigány bűnözés.
  • joebacsi
    Az ország azé, aki teliszüli :)
  • baca01
    Pusztuljon a férgese!
  • HUmanHunter
    itt. de amúgy tényleg csak a cigóetnikumnak, a politikussoknak meg az újgazdagoknak van joga, a magyar embernek meg csak annyi hogy megválassza őket. vagy szavazol a láma 1 re akik 8 éve ottvannak és csak azért csinálnak most valamit mert jön a választás, vagy a láma 2 re aki már 1x bemutatkozott, vagy adsz a jobbiknak 1 esélyt.
  • ForzaInter
    Igazad van, egyet is értek veled, de az ezsgén nincs helye az ilyen topikoknak.
  • werkfilm
    ezt nem *nemviccesnickname* mondja, hanem eu/ensz előírás, hogy nem mondhatják ki. más se fogja kimondani a hatalmon.
  • Dobronski
    Figyeljetek már,fogadjunk,hogy ez NEM lesz benne a hírekben.DE.Ha 4 Magyar szurkált volna meg egy cigány bácsit,akkor már benne lenne.
  • TommyC
    xDDD
  • immovable
  • Davidus
    lófasz se lesz