754
avagy a bűnözők.
  • solo
    De, de több mint 1100 éve! Nem 200 éve mint ezek a gecik!
  • immovable
    És te láttál már olyat? :)
  • kuci06
    ték :/
  • tigeroo
    amugy van közöttük normális, de a 90%-uk...hát, nem életrevaló..legalábbis nem a mi életünk kárára.

itt hatalmas gondok lesznek, és igazi megoldás nemis nagyon van! hisz a cigány nép "ellustult" a szocializmusban...megengedhették maguknak ezt a segélyes életmódot.. egyik fél sem enged, de akik elszenvedik (Mi) azok egyre elégedetlenebbek... egyre több lesz a szélsőséges és egyre drasztikusabb módszerekhez fognak nyúlni...
  • solo
    Azok mindig is fognak tartani...

Alaphangon azt kell cisnálni, hogy legálisan ők se jussanak fegyverhez, mint pl ez az új szinesfém átvevős dolog.Cigánytól semmit nem vesznek át.
  • FL Zoli
    2 jó cigány van: a szemüveges, meg a tanulókocsis...:D:D:D:D
  • solo
    Pont erről beszélek...Kis 9 milis szar....Miaz? Jobb esetbe is 2 skúló minimumkell a gyerekbe, hogy meghaljon, hacsak nem fejbe lövöd:]...

Bezzeg egy 357 es s&w vagy egy desert eagle 50 AE..
    Nemkell szarozni..Vállon lövöd a gyereket..többet se lopni- se hokizni nem fog az biztos, mert a válla leszakad:]
  • Dobronski
    Hol láttam?????1 utcával arrébb lévő bolt előtt volt.
  • Dobronski
    Nem érdekel a bann.Újreg,esetleg ip hide.
  • Narxis
    Kapni is fogsz. :)
  • jhetedikj
    Miért te nem bevándorló vagy itt ha ezt nézzük?:D

• hunbasser
    egyébként hol láttad te ezt a hírt? vagy hol hallottad? mert az oké,hogy mondjuk a nagy hírportálok nem említik meg,de hogy még a kuruc.info sem???
  • immovable
    Nem kell bejelenteni. Kimész egy piacra veszel amit csak akarsz, ha meg jön a suttyó a lakásodba, már úgyis leszarod az engedélyt.
  • hunbasser
    ez nem politika.tehát elvileg maradhatna...de úgysem fog,mert rasszista topik nyitása miatt kap büntetőpontot esetleg bant a topiknyitó,a topikot meg törölni fogják.
  • Dobronski
    Ja,csak akkor a cigányok is tartanának fegyvert.
  • davidka003
    Boxer vs. Gypsies
  • TheRock18
    itt az a probléma,hogy pont az nem kaphat fegyvert,akinek szüksége van rá
    bezzeg a bünözőknek nem probléma,ő úgyse fog bejegyzett fegyóval ölni,rabolni stb.
    vesz egyet a "piacon" és kész...
    mi meg szarakodjunk,hogy legyen egy kis 9mm-es skulónk,míg ők ak-val,meg skorpió géppisztollyal lőnek ránk..marhára fair játszma
  • Vaxi
    mindegy, az sg alapjában egy informatikai hírportál, ne vigyük el politikai, illetve radikális irányba, legyen bármi a véleményünk a dologról.
    keressetek egy modit, és zárja be.
  • solo
    Najah, már csak a fegyver tartási engedély megszerzésén ésa fegyver tartáson kéne enyhÍteni egy kicsit.
  • TheRock18
    nem politikai fórum,mellesleg tele van agyatlan idióta emberekkel...amúgy szoktam oda is írni :D
  • akyyy
    ott se lehet, napiszar meg túl undoritó:D
  • solo
    Ha a gyereknek nem a karrierje múlott volna azon hogy vissza üt -e a kis bogzosból semmi se maradt volna azt garantálom.
  • Vaxi
    nézd meg a szolvákokat, ott így van. működik? működik.
  • TheRock18
    jól mondod...nem csóró
    sőt olyan termál és földgáz lelőhely van alattunk,hogy dubai szintjére léphetnénk...
    csak hát,már eladták a jogot a "kibányászásra" amiből mi mindössze 2%-ot kértünk...a teljes haszon egy külföldié...
    ennyi a vezetőinkről
  • tomonor
    napiszar...
  • kuci06
    index
  • TheRock18
    sajnos nincs olyan fórum,ahol meglehetne az ilyet beszélni:S
  • solo
    Figyelj.Ide az kéne, hogy a saját birtokodon először is szabad jogod legyen, és ne téged csukjanak le, mert picsánlőtted a cigányt aki épp megy fel az emeletre a vassal a kezébe....

• akyyy
    miért,a konzolnka leádlozott topik nem flémel?:D
  • tomonor

o.o...
  • solo
    Mert a nagytöbbség FÉL! FÉl bazdmeg a saját országában ezektől a mocskos bevántorolt szaroktól!

Tudjátok mi a nagy hülyeség? Hogy magyarország egy csóró ország..Francot..Csak ezek a senkiháziak havonta 1 millából élnek...Amire persze nem jogosultak!
  • Vaxi
    Képzeld el, én rasszista is vagyok, sőt egy kicsit szélsőjobbos is.
    Ahogyan én látom, nem vagy tisztában ezeknek a fogalmaknak a jelentésével
    "De azért a saját országunkban hadd legyen már szabadságunk, és hadd védhessük már meg magunkat..." hiszen ezzel a mondattal elég sokat elárultál.
    Ezek azok a mondatok, illetve az igazi magyar nem zárja be a topicot, amik csak felbasszák az embert, de értelme nincs.
  • solo
    Jah, azis ott rohadjon meg..remélem azóta is fáj a kisgeci keze:@@@@
  • immovable
    Mert nem illene bele ebbe a csudálatos liberális ősfosba, amit az országból csinálnak/csináltak. :(
  • solo
    Höhh....Simán^^ beszerzek egy vadász fegyvert ismerőstől, felülök a kéményre, és minden zsÍros nakút szemközön pöckölöm 5,56 os skúlóval^^
  • Vaxi
    Csak azt nem értem, hogy ha már egy vajda mondja, hogy van, miért ellenkeznek egyesek?
  • evildamien
    Képzeld el, nem vagyok se hungarista, se szélsőjobbos, se rasszista. De azért a saját országunkban hadd legyen már szabadságunk, és hadd védhessük már meg magunkat...
  • TheRock18
    de egy hülye dumád van bazdmeg :S
  • solo
    Arra a nyársra suúrni mind a 2-t, parázson megsütni, és talán a kutyák jóllaknak vele:] Bár, én ezt a fejta "húst" még kútyának se szeretem..pedÍg rühellem a kutyákat:S
  • Laceee