20
-
PheCho #20 "Film készül az ős-videójátékból"
Hát ebből totál azt hittem a Prehistorik-ot csinálják meg. :D
Kőbunkóznának agyra-főre. XD -
Haffey #19 Én azt sajnálom, hogy a Half-Life valamelyik epizódjából nem akarnak filmet csinálni :( pedig arra nagyon kíváncsi lennék -
Wittgen #18 Gondolom valamilyen katasztrófafilm lesz. És igen: csak egy ember lesz a Földön/Marson/akárhol, aki meg tudja védeni a lakott galaxist a gaz aszeroidák pusztításától :) -
winnie #17 életemben nem hallottam ezt a nevet. -
nessboth #16 Hellóka, a forgatókönyv író neve mond neked valamit?! -
WoodrowWilson #15 Igen, de minek kell ehhez egy ilyen játék? -
pixx #14 Igen, mire ebből sci-fi lesz, minimum 3 év, kb. Gears of War játékot, is azóta ígérgetik, vagy a Kane "n" Lynch, azoknak még történet is van, de sajna nem lett belőle semmi...ebből se lesz, csak mese habbal... -
nessboth #13 Mit hüledeztek? A PAC MAN-ből is lesz film!
Coming SOON! -
winnie #12 most csak röhögünk, aztán ,ha egy valóban fa*za scifi lesz belőle, akkor fogunk nézni:) -
Prof William #11 THIS SUMMER!
"GYILKOS METEORZÁPOR FENYEGETI A FÖLDET ÉS CSAK 1 EMBER ÉS AZ Ő KIS ŰRHAJÓJA KÉPES MEGMENTENI AZ EMBERISÉGET!"
ROLAND EMMERICH ÚJ FILMJE!
ASTEROIDS! -
Alfa Of NS #10 Szerintem a Gyűrűk Urához hasonlóan egyből trilógiát kéne forgatni belőle. -
#9 Mivel az asteroidnak nulla története,méginkább nulla grafikája van, ezért aztán bármilyen sci-fi-t csinálnak belőle, az jó lesz XD, még csak hitelesnek sem kell lennie :) -
TeDDyRuSh #8 Én azt nem értem, hogy milyen jogokért kell harcolni? Mert gondolom itt se nagy story sincs, se egyedi név. Mit vettek meg? Elég nagy szabadsága lehet legalább a forgatókönyv írónak:) Vagy ez a film is olyan alacsony költségvetésű lesz, mint a játék stílusa?:) -
#7 Még néhány ötlet, hogy miből kéne filmet csinálni: amőba, passziánsz, fekete péter, ki nevet a végén, stb. -
PetiX87 #6 http://www.youtube.com/watch?v=VE_1KlWFJyA
-
matyasp99 #5 aknakereső:
http://www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs -
balo88 #4 Remélem, hogy a Tetrisből is hamarosan filmet csinálnak... -
daswalker #3 A következő már tényleg a PONG filmadaptációja lesz... -
dissigxx #2 wz nagyon beteg!!! ebből miylen flimet lehet csinálni?!! kiváncsi vok várom -
pixx #1 Nah erre nagyon kíváncsi leszek :)