Vajon Létezik?
← ElőzőOldal 8 / 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18 éven keresztül jártam templomba... meguntam... rájöttem hogy nincs értelme
ja meg azt kifelejtettem hogy;
ha mégis létezik akkor miért nem jön el még1x, hogy mindenki lássa, mindenki hinni tudjon benne?
valami régen történhetett az 100% vagy ufó vagy valami (nem röhög 😄 ) de hogy ilyen ostobaság mint ez tuti nem ez volt.
csak nem birták felfogni ami történt velük és ilyeket irtak róla szvsz
ha mégis létezik akkor miért nem jön el még1x, hogy mindenki lássa, mindenki hinni tudjon benne?
valami régen történhetett az 100% vagy ufó vagy valami (nem röhög 😄 ) de hogy ilyen ostobaság mint ez tuti nem ez volt.
csak nem birták felfogni ami történt velük és ilyeket irtak róla szvsz
fogadjunk most hallottál róla elõször.. vasárnaponként 1 évig járj templomba és megváltozik a hozzáállásod.
állatok is tudnak , mindenki tud 😊
mi olyan érdekes? 😊
amugy sokkal jobban reálisabbnak tartom amit a biológia ír...
amugy sokkal jobban reálisabbnak tartom amit a biológia ír...
isten alatt azt értem amit az egyház állít...
szerintem marhaság... hogy csak úgy oldalbordából lettünk meg a többi ostobaság...
és akkor Isten honnan lett ott a mennyekben? csak ugy odatermett?
Jézus feltámadt.. mégis hogyan hogyha meghalt? keresztre feszítették elvileg+megszúrták -> elvérzett-> nem kelhetett fel
ja meg az atya jobbján ül... még most is ? és mit csinál ott? mit eszik? nem eszik ?
ez számomra oylan hihetetlen
szerintem marhaság... hogy csak úgy oldalbordából lettünk meg a többi ostobaság...
és akkor Isten honnan lett ott a mennyekben? csak ugy odatermett?
Jézus feltámadt.. mégis hogyan hogyha meghalt? keresztre feszítették elvileg+megszúrták -> elvérzett-> nem kelhetett fel
ja meg az atya jobbján ül... még most is ? és mit csinál ott? mit eszik? nem eszik ?
ez számomra oylan hihetetlen
Jaj ne, tinik megváltják a világottopikkkk :CCCC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez relatív dolog nagyon...hiszek valamiben...de nem vagyok hívõ.nem hiszek Isten azon variációjában, amit a kereszténység vall...pláne a zsidó-féle maszlag...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Miért?
nem írom azt hogy nem létezik mer holnapra meghalok <#idiota>#idiota>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
A kérdés adott.
Szvsz nem létezik, se isten se semmi.
ha ír valaki el is mondom miért 😊
Szvsz nem létezik, se isten se semmi.
ha ír valaki el is mondom miért 😊
← ElőzőOldal 8 / 8