Vajon Létezik?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
jó rész volt<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
nem a csajom 😊. félre vagy informálva, az csak buta pletyka.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bruk
mila69en
😄SA😄:ASDF:ASDF:ADF:ASF😄S:FAF.:f

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Legend Killer
Istennek azon természetfeletti lényt vagy lényeket nevezik, aki vagy akik egyes vallások szerint a világot teremtették, vagy annak mûködését, történéseit irányítják vagy ellenõrzik. A különbözõ vallások más-más tulajdonságokat tulajdonítanak neki(k), és általában egyetértenek abban, hogy képességei(k) az emberekét meghaladják. Az ateisták az Isten és istenek létét tagadják. Egyes vallásoknak nincs kifejezett istenszemlélete.

wikipedia.

Isten wikipedian.

DeerHunter01
csajod Bogyóka asddsadadadasd

\"Erről van szó!\"

Legend Killer
ÕT NE!

DeerHunter01
Mama2-t avassuk szentté!

\"Erről van szó!\"

Legend Killer

Legend Killer
ja<#eljen>

Legend Killer
áhhh, mosmár humor topik lett ez 😄.

Bruk
Am kajak haláli kép 😄😄

Bruk
Bocs csak fél órát vissza akartam utazni mert már elfogyott a csipszem és jó lett volna újra enni.<#hehe>

Legend Killer
ez a kép már volt a topikban, de annyira király, hogy be kellett tennem. jót röhögök a kutyás képen 😄.

Legend Killer
francba, elbénáztam<#idiota><#hehe>.

Bruk ne böködjé má idõutazás alatt, miattad szúrtam el, mert meglöktél<#idiota>😄.

Bruk
Rendben<#idiota>
Jó ez a topik tetszik...Ez mindent vitt:
"Pokolra jutsz! Pokolra jutsz és megdöglesz!"<#banplz>

Legend Killer
http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/vg9cve16fer27xdezwf.jpg

Legend Killer
😄DDDDDDDDDD

Bruk
😄😄

Legend Killer
alapítsunk1 cod2 buta klánt 😄.

mila69en
az is valami😄DD legközelebb egy finom gombával próbálkozz<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bruk
Nem utaztam én sehová, csak 1 jó mély álomba. 😄

Bruk
Te is megdöglesz! Mit hittél, örökké élsz? Viszlek a pokolba téged is te majom!<#idiota>

mila69en
és nem volt idõ utazás?😊 abba az állapotban is lehet idõ utazni😄 a sámánok durvábban tolják<#alien2>

Bruk
Vagy csak egy jóféle nevetõs cigit. 😄

Pokolra jutsz! Pokolra jutsz és megdöglesz!

mila69en
és ha felébresztenek választanom kell a kék és a piros bogyó között?<#vigyor>

Bruk
Én tegnapelõtt varázsoltam egy olyan cigit amitõl jó kedvem lett. 😊

DeerHunter01
be is baszna

\"Erről van szó!\"

Bruk
Amúgy a Föld se létezik tudtad? Mi most 1 ûrhajón alszunk és ez az egész 1 álom.<#idiota>

mila69en
nem hiszed?😊 tuti nem színészkednek! mert ha igen akkor hollywood-ba le kéne cserélni mindenkit😊 jövõbe is látnak😊 ami szintén csak idõ utazás<#alien>

mila69en
minden ember számára a másik ember a butább😊 ez bizonyított tény😄DD

amúgy meg olyan hogy buta ember nem is létezik csak mindenki másképpen gondolkodik másképpen éli meg a dolgokat az amit a másik szintén megél de õ is másképpen látja

Bruk
Ma már olvastam annyi butaságot itt, nem csoda hogy a fiatalság egyre butul. De amit ma olvastam az alapján nem gond hogy ha buta vagy, ha akarod akkor is gazdag leszel....vagy csak azt akarod hogy okos legyél és az leszel.<#idiota>

Bruk
Sámánok<#idiota>

mila69en
egyszerû😊 te állsz és elképzeled hogy idõ utazol közben nem csinálsz semmit, csak képzelõdsz róla, õ meg ki lép a testébõl és elutazik majd vissza tér😄DDDD

nem hiszem hogy az anyagi világba képesek leszünk, valaha is az idõ utazásra egy gép segítségével😊

ahogy egyre fejlettebb lesz az agyunk annyival több is lesz a kérdés. ha még mindíg ott tartanánk mint a majmok akkor nem lenne ennyi megválaszolatlan kérdés se

Anaid
Mi a különbség?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

mila69en
nem képzeletben, hanem lélekben, testen kívül
az nem ugyanaz😊

Tyler1
hát igen azt írtam h a Napot az akkori állapotában. de az nekünk már csak a múlt, mivel mi már csak 8 perces késéssel látjuk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Anaid
Képzeletben. Ebben nincs semmi különös....<#nyes>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

LordVenom
A tanárod viccének van valóságalapja. Ha autóval is mész,azzal is utazol elõre az idõben ( a jövõ felé) ,mert telik közben az idõ... <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
persze h nem! sem a múltba sem a jövõbe nem lehet utazni, az idõutazás azt jelenti h gyorsabban utazol az idõnél, de a jelenben! ez elég szubjektív fogalom, de nem azt jelenti amit az emberek ma az idõutazás alatt értenek.
Az olyan utazás amely téged viszavinne mondjuk a születésed elötti idõpontra, vagy a halálod idõpontjára, fizikailag lehetetlen!

egyik tanárom mondta még anno az idõutazással kapcsolatban hogy:
ha én gyalog szeretnék amerikába jutni az elég hosszú idõ lenne. de ha repülõvel akkor az már csak 5-6 óra. ha repülõvel mész idõt utazol..

persze csak poénkodva mondta mindezt...
szóval fénysebességnél se tudund a múltba menni, max egy szempillantás alatt amerikába vagy

mila69en
idõ utazás régóta van😊 sámánok képesek rá régóta csak a tudomány számára ez felfoghatatlan😄 hogyan utazik valaki az idõben ha a testével ott marad azon a bizonyos helyen😊

Falcon87
Nem egészen. Nem a múltat látjuk, egyszerûen csak a napot, egy régebbi állapotában. Attól, hogy a fény késõbb ér ide, az idõ nem változik. Áhh, bonyolult dolgok ezek, de remélem, megérted, mit szeretnék mondani.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Tyler1
ez már csak a modern idõszámítás! régen napfordulókban mértek, az évszakok változásából, a Hold mozgásából.

az idõutazás akkor jön létre ha fénysebességgel mozgathatunk vmit. erre még itt a Földön nincs semmi szerkezet. hasonló sebességgû szerkezet van amivel tudnak részecskéket gyorsítani. Képzeld úgy el mintha a Nat Geo-n nénél egy lassított felvételt egy kolibrirõl, látod mozogni a szárnyát, de körülötte semmi nem mozog, tehát gyorsabb az idõ múlásánál.

igaz. de mi találtuk azt ki hogy pl 1 perc 60 másodperc legyen. miért nem lett 1 perc 20 másodperc? 😄

idõutazás.. hmm és amíg valaki visszautazik az idõben akár egy másodpercet is, akkor a többiek akik nem utaznak vele mit fognak látni? mielõtt beülne az" idõutazó gépbe" már ott se lenne? 😄
érdekes dolgok ezek

Tyler1
mér ne lett volna??? az idõ 5 milliárd éve is múlt. csak az ember volt az aki meghatározta a múlás periódusát.

de az idõ sem volt régen, azt is mi emberek találtuk ki. lehetetlen visszamenni az idõbe szerintem

kicsit eltértünk a témától de nem gond!
csak tudnám hogy a tudósok/ûrhajósok miért nem inkább a fekete lyukat vizsgálják, mert az egy elég édekes dolog