946
-
#864 Új ruhák:
-
Tomy Lee #863 -
#862 A MADÁR AZ ÁSZ!!!4 :P
-
#861 egyik sem rossz, azzal játsz ami neked legjobban tetszik. -
Hurkans #860 Modoval vagy Ardennel könnyebb fejlödni?
Arden az amúgy nagyon rossz karakter? -
#859 tévedtem ha nincs legalább 30k goldod ne ascendelj mert örömed nem lesz benne :D -
#858 Ha nonstop nyomod hamar eléred a maxot, ascendelni akkor eri meg ha mar osszefarmoltal 5-10k goldot vagy koltesz igazi penzt a jatekra.Ha rendesen csinalod a questeket minden nap akkor nem nagyon fogsz lassulast erezni, kb 2-3 hónap alatt érhettem el a 150-et. -
Hurkans #857 Ok kösz például csak így gyorsan pár dolog ami eszembe jut van-e maxos karakter?(és ha igen mennyi idő?)ascen valaminek mi az értelme és hosszú távon jó játék-e? nem lassúl-e nagyon le a fejlödés magas szinten gondolok itt arra h 1hónap 149ről 150...
Kösz majd ha még van vmi majd leírom:P -
#856 Akkor inkább írd le hogy konkrétan mire vagy kíváncsi, vagy mi az ami bonyolult és próbálok segíteni :D -
Hurkans #855 Köszi de azt már elolvastam:Paz volt az első -
#854 Javaslom a banner alatt lévő magyar oldal linkjét, részletesen le van írva minden egészen az alapoktól. -
Hurkans #853 hellosztok bocsi új vagyok még itt és eun a nem pvp szerón kezdtem karit valaki tud segíteni mert azt mondták olyan mint a pw de tök más és nekem első nézésre elég bonyolult pedig eddig free mmorpg-k 90%át kipróbáltam már legalábbis a normálisabbakat...
a nevem Nyilaslany
kösz sziasztok -
#852 nekem sincs mountom :D skybladem is csak azért mert kaptam :) -
#851 Nagyon remelem, a profeta szoljon beloled. Igazabol nem is a lvl-el van gondom, hanem, hogy olyan ki**tul keves a penzem es annyi mindent kellene venni, pl. skybladet, allando mountot, felszerelest, ruhat. -
Kiado #850 Barackosról írna valaki valamit bővebben? :D
Amúgy 2 ezer ft-ot ha ráköltesz game-re, és eladod market cuccot keresel vele 2400gold körül. -
#849 akkor jó úton jársz :) nem verseny,hamarabb high level leszel mint gondolnád :) -
#848 a kotelezo napikat csinalom: skydweller, mystic tome, barackos, crisis, napi boss, mester kuldi+ a szines diszpecseres kuldiket. -
#847 Ezeket a questeket csináld minden nap és gyorsabb lesz :) -
#846 Fejlodok, folyamatosan tolom, napi 16-18 orat, megis csak lvl 75 vagyok :( -
#845 fejlődj :) -
#844 magas szinten simán megkeresel napi 500-600 goldot -
#843 Koszi, parszaz. Osszesen nincs 100 aranyam :( -
#842 Ezek pont nem drágák, pár száz goldért megveheted őket. -
#841 Ezek kib**tul jol neznek ki, gondolom jo sok penzert lehet megvenni
oket? :( -
#840 Új event: JD - Tax Stimulus Raffle (Apr 15-16)! -
#839 Új maszkok:
-
#838 Új mount:
-
#837 lényeg hogy sikerült :D -
Tomy Lee #836 Igen de sikerült közben.Úgy,hogy explorer-el nyitottam meg amit kültek linket majd nem "submit" hanem enter-t nyomtam.Csak így fogadta el omg:P
-
#835 itt regeltél? -
#834 thx, párom csinálta :D -
Tomy Lee #833 A topic viszont nagyon jó lett jó ez a design -
Tomy Lee #832 Most nem lehet regisztrálni??
Csináltam új regisztrációt és nem jön meg az aktivációs email se -
#831 Nekem soha nem kellett aktiválni így pedig van vagy 5 accountom -
Tomy Lee #830 Nem engedi aktiválni a biztonsági kérdésnél mikor az email-ben kapott linkre lépek.
Ottvan,hogy "submit" de semmit nem csinál vele:S -
#829 me pangás vanik -
#828 -fav -
DAK3 #827 na azért nem nálam a hibba igen rendesen mert csak annyit irtam hogy p és egyböl kidobta hogy perfectworld.com:D:D -
Kiado #826 Nekem sem hozza be hivatalos oldalt most amúgy. -
#825 Vagy nézd meg, hogy helyen írtad-e be az URL címet. ;)