946
-
Rae Apofisz #905 Atesz gratula a honlaphoz.
Örülök hogy szerepel a honlapunk mint Magyar Fan Site, de esetleg ha lehet jo lenne kivatinai a linket hogy ne a csetbox régebbi hozzászolásai jöjjenek be hanem a http://jd-hungary.hu fő oldal.
Meg elég érdekesek ezek a biztonsági megoldások ebben a forumban :D
24 óráig nem irhatok, 30 napig nem linkelhetek. hát ez lol :D -
#904 what a n00b u are? :D -
#903 Petem ageje elérte a maximumot, így nem tudom summonolni, de ami poti van arra, hogy levegye a pet agejét, azt csak summonolt módban tudom benyomni...valaki tud megoldást erre a problémára? Nem figyeltem, ez van...:D -
Eline #902 Hali! Hivatalosan idén augusztusban jönnek az új kasztok. Ti indítotok majd új karit? -
Shirlei #901 Hy! Shura szerón szeretnék belépni egy magyar klánba. Van ilyen? 50es Arden vagyok -
Tomy Lee #900 Mini game-t mikor bővítik?Van erről infó? -
Atesz1994 #899 www.mmorpg.lapunk.hu -
#898 elysium az külön van, nem számolja hozzá a másik kettőhöz -
Kiado #897 Gyors kérdés, TH meg Nura mellé ugye számolja trial-t ha a legtöbb dmg-et én viszem be. Ha van TH + trial + Elysium is, akkor ad 1-et 1-et trialra is meg elysiumra is, vagy azokat külön számolja? -
#896 gz gz :D -
Kiado #895 15 Skorpio lottott vettem 100g/db árban.
Lett vagy 21 celebean és 15. nél kiesett a skorpio mount :D:D -
#894 :ASDSAD gró áp biatch :o -
Kiado #893 Micsoda emberek vannak, ma kidobott valaki SS-ben 263G-ot a földre, felvettem gyorsan, utána még annyit se mondott, hogy kéri vissza vagy valami :Dd -
Kiado #892 De gányul néz ki ez az új pet, csak az első form-ja aranyos, de a többi... -
Bence12233 #891 Hello
Valaki tudja hol találhatom meg ezeket?? Eera Herb's Soul
Eera Herb's Spirit VEssence
Pet Tamer Toto eventjéhez kellenének -
#890 jaja abbol a 250g-ből amim van... :D -
#889 Biztos vagyok benne, hogy neked lesz is hamarosan, nalad nem szamit 15-20K gold, siman kipengeted. -
Bence12233 #888 Hello
nem tudja valaki az apofizs weboldal url-jét -
#887 akarom akarom akarom :D:D:D
-
#886 Thx! -
Kiado #885 16-17g -
#884 Hali!
Már régen játszottam és nem vagyok tisztába az árakkal!
Vki megtudná mondani hogy mennyiért lehet eladni 1 honor gemet? -
#883 Miről beszélsz? :D már halucinálsz is? :D -
#882 :D -
#881 Ezt is fogja? A szemétláda! -
#880 Törölte, te szemétláda! -
#879 Törölted te szemétláda? -
#878 a csillagjegy és a skillek számítanak minden más csak kinézet, én anno 160g-ért vettem egy stonust ami tegnap el is ment 1900g-ért :) -
Kiado #877 Lol, vettem 4.3k ba G12 es Terro Stonus petet 4 skilles, Fighting spirit 2, semmit nem csináltam vele és most lett volna rá vevő 5.7 k-ba :D
Skorpio a jobb egyébként vagy Stonus? -
#876 Amik itt esnek:
Dragonsoul Charms, Dragon Muscles, Affinity Beads, Honor Gems, Rare Jewelry, Rare Espers -
#875 Dread Labyrinth Dungeon:
-
#874 :D:D -
#873 Amúgy nem nagyon megy a topik, szedem JD-t =D. -
Kiado #871 lol :(
Akkor adom el, köszi. -
#870 nem 1 mill kell hanem az első 5 vagy 10-ben benne kell legyél nekem 3 mill honorom van ardeneknél és így vagyok negyvenakárhányadik :D -
Kiado #869 Flameagle Daily q. hez 1 mil repu kell?
És ha elérem milyen szintü bossokat kell ölni?
Mert ha túl erősek inkább beváltom még honor gemekre és elpasszolom azokat. -
#868 Én csak guildben vagyok, az allinkban egy guild van ahol a kis karikat tartjuk és ennyi :) -
#867 Tudja valaki hogy a Shura-n az Impulse-n kivul letezik aktiv magyar alliance, ahova bevesznek egy lvl38-as modot es nem utaljak, mert meg nem 149-es? Gubberx Te melyik alliance tagja vagy? elarulod? -
#866 Dupla xp minden csütörtökön 05.25-ig! -