946
-
#143 azért! aki nub az maradjon nub :D -
#142 ááá semmi :P -
#141 Na majd lepkzlak ha botolsz és megbánod még :D -
#140 na majd én e! :D
reszkess doomPista! -
#139 főtáp vagyok, gubb meg irigykedik :( -
#138 ő már hyper kocka lett azóta :D -
#137 :D á semmi, ő a főkocka mint romban volt, gondolom. -
#136 ÁÁÁ nem gond az, itt van doom is aki 144-es mégis nuub :P -
#135 hát remélem mert pár napja megint az mmokat bújom, és nem találtam semmi érdemlegeset.
spellborn ratyi, többi meg említésre sem méltó :D -
#134 jó választás! -
#133 Szerintem amig nem ismerem a jatekrendszert normalisan, addig nem klánozok.
Nem szeretnék én lenni a núb, tudod hogy van ez :). -
#132 Cube uriság is ide talált :D -
#131 Ha beszéled az angolt akkor jöhetsz a mi klánunkba is majd :D vagyunk benne 3-an magyarok :) -
#130 megjöttem :D -
#129 él a topik ? :DD -
#128 hajaj, én cp farmot szerettem assámmal :(
[email protected] az msn-em -
#127 MSN-t használsz? -
#126 lol :D engem a shadow form nerf érintett meg nagyon :D pedig milyen jókat farmoltam vele glacialon -
#125 Jah, csak azt is nulláról kezdem :D
Idegölő nerf miatt töröltem karijaim legutóbbi látogatásomkor :D -
#124 Azt is tologatom mostanában ha kedvem támad :D -
#123 bibibiii :D
Hát majd meglátom hogy fut.
Pw annó elég jól elfutott. azóta csak ramom lett több. Max megyek guild warsozni, ha ez nem jó :) -
#122 Szerintem nem, mintha egy picit jobban lenne optimalizálva. Viszont te már 2 faj és 7 kaszt közül választhatsz majd :D mikor én kezdtem még csak emberek voltak és csak 5 kaszt :) -
#121 Szóval kiköpött pw :)
Gépigénye nagyobb? -
#120 Tényleg, olvastam is, végre :)
Milyen karit ajánlanál?
PW-ben az ijász jött be nagyon, sztem itt is azt kezdek, itt is pure dex?
Ill. ugye itt nem olyan igénytelen a mozgása a karinak?:D -
#119 illetve tudsz venni majd ingame item mallbol vagy playerektől makeover boxot amiben vannak még plussz arcok, hajak, stb amivel még menet közben is változtathatod a karid. -
#118 az sajna annyira nem részletes mint pw-ben, de van beépített bot, szal vége az unalmas kézzel grindelésnek :D -
#117 oookés!
remélem itt is olyan fasza a char customization. tuti elcseszem vele az estét :D -
#116 mert a pw készítőinek uj játéka :D nem kell hozzáadni semmit. -
#115 jovoook :D
viszont regeltem ide; http://jd.perfectworld.com/
hol kell hozzáadni acchoz a jd-t? vagy ez már nem olyan mint pw volt?
ja meg miért írja, hogy welcome to pw?:o -
#114 gyere mert ha elérem a 150-et kezdem az uj karim :D -
#113 "10 perc és lent van..." -
#112 aztapicsa!
Akkor nem 10 perc és lentvan, de akkor nem megyek, ekkora lemaradás sok :D
monnyuk karim neve lehet PwrdByGubber :DDD -
#111 Shura az eu szeró oda gyere :D Klánom nem magyar mert mint mindenhol a magyarok itt is összeférhetetlenek és az egymás anyázása megy :D lemaradásod meg annyi hogy lvl 149 vok :P -
#110 szeró? klán? átlag népesség? lemaradásom?:D -
#109 Szeva :D Rom pihen, most ebben a gaméban töltöm az időmet :D Ha a pw tetszett ez is fog. ingame Gubberx néven megtalálsz :) -
#108 Gubbeeeerr!
romot tolod még? még mindig megvan a 2-3k diamondom ha nem törölték accomat inaktivitás miatt :D
Valaki meséljen már nekem a magyar communityről ebben a cuccban, annó toltam pw-t, látom kb tökugyanaz, gondolom ez is be fog jönni. -
#107 Akkor a te gépedben lesz a hiba valszeg, nekem is Ati kártyám van a legujabb driverrel. -
#106 Eddig meg csak a kezdo teruleten boklasztam, de jellemzoen barhol elofordult ahol csak voltam, a varosban es a szabad teruleteken is. -
#105 Ez mindenhol előjön vagy csak bizonyos területeken? -
#104 Idonkent elkezd villogni a monitorom, elfeketedik es csikokban latom csak a kepet, pedig "9-11_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu.exe" driver van a gepemen, ATI VGA kartyam van. Amig csak kezdo vagyok nem annyira zavaro, de egy kemenyebb buliban baromira idegesito tud lenni, nem tudod mi lehet a baj? full beallitasokkal toltam, de amikor elojott ez a hiba, optimalizaltam a beepitett optimalizaloval, de nem nagyon segitett! :(