946
-
DAK3 #303 itt is van dual class?? mint romba:D -
#302 hagyjál már, innkább mijazabuff és hol esikmobbol? -
#301 illetve asszem megvan az msn címe megadom ha kell -
#300 Hát ha leszek hétvégén akkor szívesen segítek, de ha én esetleg nem leszek ezen a hétvégén kastil most lesz szombat-vasárnap is, ő a tanítványom szívesen segít, csak kérd el az msn címég meg a karija nevét. -
#299 tuti nem lesz ideges, írj rá bátran, ha nem éred el szólj, megadom a modojának a nevét :D -
DAK3 #298 visszatértem ikszdéé:) Gubberx ha majd hnap(vagy hétvégén) a gamebe is nyagatlak nemleszel ideges??:D:D:D -
#297 cya :D -
DAK3 #296 oksa elmegyek bb all:) -
#295 ééééértem. -
#294 Amit látsz azok a buff rentelők ugyanis lvl 91-től nem fogod kapni npc-től a 8 órás buffokat így az aki megveszi item mallból 2-3g-ért odaadja hogy magadara nyomd, aztán persze visza adod neki. -
DAK3 #293 és mikor jönn a kövi kieg?? mert a perfect world hires arol hogy olyan gyakran add ki kieget... amugy sztetek 3-4 év mulva is lesz még JD? -
#292 jeeeesszusom, menj már innen =D!
dekomolyanlégyszi. -
DAK3 #291 nemfotatja a pecseT?-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- this is analfabéta game....:D:D:D melyek a leg tápab karik? -
#290 :'''(( -
#289 én minden nap látom, hogy árulnak. -
#288 az igen régen lehetett :D -
#287 lol nem :D -
DAK3 #286 ja és miközbe pecselek ha kinyomom akk azt másnap,máskor fojtatja? -
#285 Régen JDben a teleport előtt irkálták h mennyiért adnak buffot xD -
DAK3 #284 nemvagyok ribi:D:D se csaj :D pedig én minden mmot ugyszedek le hogy minden pecs nélkül tehát itt is a open betat fogom:D:D -
#283 skysongok nem pénzért buffolnak manapság :D -
#282 Skysong buffokat mennyiért árulnak manapság? -
#281 50g/h -
#280 a peccselésre gondoltam te ribanc :) -
#279 plvl pls! -
DAK3 #278 a kurváskodást vagy a hosszu pecselést??:D:D -
#277 hidd el nem kedvelnéd :D -
#276 -
DAK3 #275 én majd elmegyek kurvánakXDDDDDDDDDD (csak vicc volt) 1.7 GB-s a game???-.-.-.-.- nemtutok valami rémület régi klienset?? inkább pecsejen sokáig.... azt jobban kedvelem:D -
#274 Én a plvl-el keresem a sok pénzt :) -
#273 150-en dobnak 2-3s-t max -
#272 ja arra ne számíts hogy majd magasabb szinten 1 mob goldokat fog dobálni :D
asszem vmi 2-3s amit dobnak 140 körül... sosem figyelem :D -
#271 ja arra ne számíts hogy majd magasabb szinten 1 mob goldokat fog dobálni :D
asszem vmi 2-3 amit dobnak 140 körül... sosem figyelem :D -
#270 pontosan :) -
#269 kiteszed a boto 24/7be, provikat eladod, G4es (asszem így kell írni) provikat megtartod, mert vmi guild vmihez kell, azt eladod playerneknek, a pénzt amit a mobok dobnak felveszed -
#268 ott bannt adnak érte, itt nem -
#267 Jah, szornyek nekem eddig csak bronzot tolak az arcomba es nagyon keves silvert, kb hanyadik szinten lehet goldot farmolni? mert gondolom
lvl. 19-en nem nagyon? -
#266 neked mi az ingame neved? -
#265 nem :D -
#264 Nekem. Írtam, hogy ujrainditom gépet, csak közben kaja+fürcsi, minnyá re.