Jade Dynasty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Hát érdekes, én a 2 nap alatt legalább 30 magyarral találkoztam, tegnap pl ember kezdõ tele volt magyarokkal, belogoltam és vagy 10 név pörgött a csetben. Nagyon sokan vannak. De mégis mit vársz? a world chat egy premium funkcio. Minden premium szolgaltatashoz hozzá lehet jutni ingame gold-ér is, nem kell forintot adni érte.

Ez egy ingyenes játék, ráadásul ahogy elnéztem item mallos dolgokat, egyik legjobb, nekem onnan nem sok mindenre lesz szükségem.

Ja még hozzátenném, hogy megkérdeztem tegnap, hogy hol a posta, kb 5en válaszoltak 2 mp alatt koordinatakkal.
És jah, minden game unalmas/magányos kis szinten.
éjszakára benthagytam karimat esperrel, kifarmolt kb 6 féle talismánt, mindegyikbõl 50et, ezzel már lehet játszani szerintem, hogy legyen egy erõs cuccom.
Nem célom hogy alegjobb player legyek, csak egy jót szeretnék játszani.

TopGun
Melyik az az 1-es kuldi? En is rokafiu vagyok nem latom jobban buzisnak mint a tobbi ferfi karaktert mas kasztbol. A koreai/kinai ferfi karakterek. alapbol amiket En ismerek jatekokat mind kicsit langyosak. Te milyen karakterrel tolod? most nem tudsz belepni a jatekba es segiteni nekem kicsit?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kastil
Gubber sokat afk, de én faggatom msn en. Nagyon sokmindent elmondott már, szóval ha tudok akkor segítek én is.

TopGun
Ugylatom, ha nem pvp-zel ez is olyan maganyos jatek mint a wow, meg a rom, foleg ha nem vagy milliomos es nem koltod ra minden penzed, hogy valami bivaly eros cuccod legyen. Senki nem figyel rad a jatekban, ahogy latom meg azert is fizetned kell valodi penzt, ha a vilag csatornara akarsz kiabalni, hogy segitsen magyar, ha van bent.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kastil
miért lenne rossz? szerintem egyáltalán nem az, az csak egy másik faj, ennyi. bár lehet hogy igazad van, de akkor forrást légyszi.

hogy lenne már rossz egy rókafiú?:D arden srácok nemkicsit buzisak, kinek ártana :D

TopGun
A "rossz" a karakter valaszto jobb oldalan levo ferfi karakter, ott csak a rokat, meg a masik karaktert valaszthatod, ez ket faj, a nonel valaszthatsz ot fajt, vagy kasztot. Ergo a ket uj kaszt a "rossz" oldal. Egyebkent Grubberen kivul meg senkit nem lattam, aki barmit is szolt volna hozza az oldalhoz, amiota itt vagyok es kerdezek es az aktivitas is azota elenkult kicsit, miota Te, meg DAK3, meg En beleptunk es kerdezgetunk. Jobbara csak Grubber valaszolgat nekunk amikor raer.

kastil
egyébként megcsináltad a t-1es küldit?

kastil
az kemény.

én a 2 órás dupla p buff alatt meglettem lvl30. minimap mellett vnnak kis ikonok, az egyik az összes közeli npc-t kiirja, keresd ki: skylord. menj oda, és utazz el nagyobb tzerületre. 15tõl alapból zavarnak elvileg.

TopGun
Nem vitatkozok veled, de szerintem szart nem er, nezd meg a kezdoknek szolo leirast, egy az egyben bekopiztak a jd-hungary.hu oldalrol.

kastil
miért tetszik egyre kevésbé? mert nincs magyar oldal?:DD hátlol.

egyébként én csak az mmorpg.lapunkat ismertem, elõbb kaptam jd-hungaryt. még nem nyálaztam át. ha valami kell kérdezz itt, vagy hivatalos forumon.
én is kezdõ vagyok am. 2 napja játszok, de elég sokmindent tudok már, hála gubber barátunknak.<#worship>

nem egy bonyolult cucc amugy szerintem. csak a más játékokban nem található dolgok láttán azt hittem elsõre.

am melyik a jó és rossz?:D eddig nem igazán tûnt fel, hogy van ilyen.

TopGun
Francot nyitja, meg elvileg sem, mondom, hogy 17-es szintu vagyok es meg mindig csak az alap bagom van, a 24, vagy hany slottal. Van most valaki 20. szintnel magasabb szintu karakter itt, aki hajlando lenne a jatekban segiteni egy kicsit nekem? roka ijasz vagyok a kezdo teruleten es mar baromira unom, hogy mindig ugyanazokat a kuldeteseket kell vegig csinalnom minden nap vagy 50x :(

www.mmorpg.lapunk.hu szerintem jó
TopGun
Ez az oldal egy rakas szar! mas oldaltol masol be felinformaciokat, latszik, hogy osszecsaptak az egeszet. Ha mar leirja a buildokat akkor miert nem irja le az osszes karakteret? miert csak a "jo" oldal szerepel benne? Ez is eleg gagyi oldal: "http://jd-hungary.hu" szerintem, itt is nagyon osszevissza irkalnak mindenrol! A kezdoknek szolo resz atgondolatlan, csapong a "jo" es a "rossz" oldal karakterei kozott :( A forum aktivitasa a "0"-hoz kozelit, hasznalhato informaciot ott sem talatam :( Van valami tenyleg hasznalhato magyar nyelvu oldal, ami segit a kezdoknek? vagy csak ez a ket semmitmondo lap letezik? Igy egyre kevesbe tetszik ez a jatek, pedig nagy lelkesedessel alltam neki jatszani.

kastil
magától nyitja elvileg.

kastil
a játékban van esper, ez egy alapból beépített bot.

és igen, bot.

TopGun
Hi! hogy lehet lvl.16-on kinyitni a 15-os bag bovitest? mert seholsem talalom a lehetoseget es nem gyozom kihajigalni a cumoim! :(

már nemazért de egy játékot a bot miatt játszol???XDDD akkor menny silkroadozni ott is sok abot... csak ott lekell szedd
Gubberx
mert jó érzés kockulni vele :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Super Saiyan
bot

>:C

köszönöm:D:D vagy holnap vagy azután szedem le a gamet.... esetleg elkezdem ma:D:D ti nektek miért tetszik a jade?
andrew1988
modo - debuffer/dps

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
hát inkább a jadeon a varázsló kaszt

jadeon - wizard
arden - ijász
balo - warrior
vim - warrior
lupin - dps /crites/
skysong - healer
modo - dps

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

kösz:D egyenlöre ennyi:D:D de majd sipákolok:D
Gubberx
Mindenbõl van rengeteg.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

és sok az ijász a játékba? vagy ugy körübelül egyeletesen osszlanak el akasztok?:D
Gubberx
150-es ijászom van, erõs :D

kastil
gubber 150es arden, aztmondja táptáp...

az ijjász kariról mit tudtok erös??:D
kastil
jah, de nyugodtság van, ahogy elnézem a kész buildeket, igy is megvan minden ami kell, ill annyira nem fos skillek azok

tehát gajra kötelezö a fos skilleket megvenni??(gondolom akkor még nem "fos":D
Gubberx
mi az a domo? :P

kastil
nem spórolsz, csak amennyire lehet.

a skill treeben egyik skillre adni kell, hogy adhass az alatta levõre.
illetve initiateben ki kell osztani 8 pontot, hogy t1-es skillekre adhass. ki van ez találva :D

kastil
amolyan átkozós battlemage szerûség, de szerintem baszottjó.

ez a domo nemnagyon jönnbe mert az mmorpg.lapunk.hu n azt irják hogy az egy varázsló:(:(:(:( az arden és a lupin az ami felmerül mint lehetséges kari
értem.... akkor majd "sporolok a pontal" jóformán auto attackolok:D:D
kastil
http://mmorpg.lapunk.hu/

Gubberx
nem 1x kapod meg csak, utána megveheted pénzért :)

tehát ha ujrászületek akkor is 50 környékén megkapom??? mert akkor az utáni 15 napon rákockulok a gamere felhuzzom magam jó nagyra amekkorára birom és akk elnyomom a resetet... illetve az item mailos cucokat meglehet más playerektöl venni?
kastil
igen. item mallos cuccal, ill 50 környékén kapsz egy 15 napos itemet. 15 napig resetelheted vele az összes skillt 1x

nemkell elmagyarázni:D a skill pontot visszaislehet valahogy szerezni tehát lehet resetelni?
Gubberx
1x születhetsz újra és szintenként kapod a skill pontokat

kastil
bárhol tanulhatsz, nem kell npchez menni. ha szinted megvan és van skillpontod. ill vana tome rendszer. gondolom nem kell magyarázni

Gubberx az tök zsir:) amugy bocs hogy ennyit jkérdezek csak szar a netem és rengeteg idö lenne mire lejön és minden szir szartn em szedek le....:D:D hányszor lehet "ujraszületni"??

illetve a skilleket hogy tanulod? pénzért vagy "talent pon" szerüségért vagy ugy mint sroba??
Gubberx
próbáld ki :P amugy nem 150 a max lvl mert ha eléred a 150-et megkapod az ujászületés questet ami uj skilleket, map-eket nyit meg és elit player leszel, aztán kezdheted ujra lvl 15-rõl :D

hehe:D látod van hasznom:P:D a Forsaken worldnek megy a weboldala is nemtünik rosznak.... olyan felujitot wow szerü nem tul koreai mmos... de egyenlöre jade...:D:D amugy mennyi idö max szintre huzzni egy karit ugy bottal hogy éjjel nem botolsz??:D
kastil
igy hogy megjöttél mi már nem :D

bocs és kösz gubberx nem nemiszok kávét:D:D egyszerüen unatkozom....:D:D
Gubberx
Te nem iszol túl sok kávét amugy? :D

kastil

kicsit figyelj

a perfect world entertainment 2 uj játékának cimét tárta fel a webolalon!!! Forsaken world és heroes of three kingdoms és immáron 8játékuk lesz:D