37
  • Xerxész
    #37
    Helyszíni forgatási fotók!
  • Zoliz
    #36
    Reméljük nem olyan fos trash lesz mint a kicsivuk, meg a macskafogó 2, ha ez a milliárdos magyar újat mer alkotni akkor sikeres lehet, ha majmol, akkor nem tudja hozni a színvonalat és a Far Cry film sorsára jut.
  • steevo7
    #35
    Már megijedtem, hogy te is olyan írói vénával rendelkezel és kapok verbális büntit. :( :D
  • tyuklepes
    #34
    Én ugyan nem, engem nem hívnak winnie-nek XD
  • steevo7
    #33
    A fene. Elírtam a szidj szót. :O
  • steevo7
    #32
    Elnézést! Fene az arcomat. XD Elnézést a tudatlanságomért. :D Azért ne szídj nagyon össze. Érzékeny a lelkem. :( XD
  • tyuklepes
    #31
    Nehommá' ... most mi a bajod vele, egészen új műfajt teremtett, a pallérozott bunkóságot :D
  • pixx
    #30
    Igen észrevettem, hogy lehetetlen, még ha én tapasztalatból beszélek is. Hiszen ha ő is abból tenné egyből felhozná érvként. :) Azért kösz a tanácsot. :)
  • steevo7
    #29
    Ember! Hát minden tiszteletem a tiéd. Nagyon jól elkaptad a lényeget a mondandóddal. ;) Nemegyszer találkoztam már olyan kommenttel részéről, amiben a tákozatlanságáról tett tanubizonyságot, de persze ettől ő még okos, szellemes és naprakész bármivel kapcsolatban. :D Humorosnak, offenzívnek szánt hozzászólásait díjazom. Megtanulta használni a google-t és az idegen szavak szótárát. XD

    pixx-nek meg annyit, hogy kérlek ( saját érdekedben ) ne vívj szélmalom harcot. Ilyen emberekben a legrosszabb az, hogy úgysem tudod meggyőzni arról, hogy nem neki van igaza és nem te vagy a hülye.
    Egyébként azokon a felesleges eszmefuttatásokon szoktam jókat derülni, mikor a szerencsétlen alkalmi és tájékozatlan fórumozó betéved ide, feltesz egy buta kérdést, erre ő reflexből, irodalmi nyelven illedelmesen tudatja az illetővel, hogy "hülye vagy fiam". :D
  • tyuklepes
    #28
    De van kijelölt producere, írója ...
  • pixx
    #27
    még nem is volt válogatás, stb
  • pixx
    #26
    Főleg mivel, még írják a könyvet, még nem is válogatás, stb.
  • CaptainRumi
    #25
    ember!!!!

    valahol el kell kezdődnie... szinte minden film kezdeti fázisában csak egy producer vagy egy stúdió neve van... aki majd szépen lassan megszerzi az embereket.

    egyébként nem vetted számításba a legnagyobb nevet (ami bár az utóbbi évek során megkopott de még nincs vész) magát a Ragadozó-t.

    de nekem Antal Nimród is meggyőző.
  • immovable
    #24
    Ez a kapitalizmus kérem szépem.
  • tyuklepes
    #23
    Nekem az szúrja a szemem, hogy Rodrigez-en kívül egy olyan név sincs (még) a film körül, ami egy nagy durranás ígéretét hordozná magával. Meg van a stúdióknak ez az átkozott baromsága, ez a gyűlöletes 4(5) karakter, a PG-13. Persze, meg kell érteni a stúdiókat, meg is értem, csak elfogadni nem tudom. Nem akarok kishítű lenni, bízom benne hogy ez lesz az a film, ami erősíti a szabályt. Egy predátor filmben legyen vér, csonkolás, brutalitás. Ugye?
  • Luise
    #22
    az amcsi filmeket már jópár éve/évtizede a látvány adja el, nem a történet. 1 kaptafa mind. de hogy ennyire szar legyen a gazdasági helyzet, hogy 1 ekkora cégnek pont 1 magyar rendezőre van szüksége... szánalmas

    na kíváncsi leszek én erre a filmre...
  • blessyou
    #21
    én meg attól félek, hogy elsiklanak ama részlet felett, hogy a Ragadozók bolygójának atmoszférája nem alkalmas emberi légzésre. Ugyebár a Ragadozó számára is mérgező a földi légkör, csak ők kicsit jobban bírják...
  • Mister
    #20
    Hát, a Kontroll egy nézhetetlen fosmák.
    Az elhagyott szoba jobb volt, az Armored meg ki tdja, de talán javul Antal tovább, és akkor jó lesz a Predators.
    Én tuti megnézem.
  • InfectedMann
    #19
    Akkor ennyi erővel USA már progi lehetett volna bobmázni mert már jópár kiemelkedő franchise -t tiportak sárba és még jópárral tervezik ugyan ezt.

    Amúgy engem már se a Predators se az Alien 5 nem érdekel. Tök mindegy ki rendezi, a Foxnak úgyis muszáj becsikulni az összes rendezőnek úgyhogy egy teljesen érdektelen popcorn mozit fogunk kapni és csak a név fogja a hátán vinni a produkciót.
  • bitbandita
    #18
    A legutóbbi "okosság" by winnie (az Avatar premierdátum postból): "tévedsz. a cloverfieldet még el sem kezdték forgatni, amikor már volt részlet a filmből és nyomták a marketinget. (a cím körüli mizéria volt a legjobb benne.)" Szóval még nem forog a film, de már van belőle részlet és mindezzel akarta bizonyítani, hogy a Cloverfield körül nem volt hype... no komment. Ez az ember ostoba, szándékosan és sokszor ok nélkül kötözködő, tiszta rosszindulat.
  • Csak77
    #17
    "winnie tényleg ajánlanám, hogy nézz már el egy rendes filmforgatásra, hogy kinek mi a dolga..."

    Te magyarország egyik legbeképzeltebb, mindenkit lenéző panelprolinak szoltál be! Sok jóra ne számits! Tehetségtelenségére talán a legjobb példa ez a sg fórum, ahol érdemi hozzászólása soha nem volt, viszont mindenkinel okosabbnak érzi magát. És ezt ő hizelgőnek találja...
  • immovable
    #16
  • Blasta
    #15
    Magyarországot.
    Elássák.
    Nyilvánvaló, majd biztos egy idióta akció-sci-fi fogadtatása és annak rendezője miatt fogják elásni Magyarországot.
    Barom
  • csuszi
    #14
    mondjuk ezt a tudálékos lufifej dolgot csak Te ne írnád baszki. bagoly mondja verébnek esete. ritka okoskodó, nagyképű, arrogáns a legtöbb hozzászólásod.
  • pixx
    #13
    Na ezért látod...az egész metró területét felhasználták egyébként. A metrónak van egy atmoszférája nyilván nekünk magyaroknak másmilyen, de a nyugatiaknak teljesen kelet-európai hangulata van. Tehát máris egy tökéletes alap egy félig művész, félig közönségfilm hátterének díszletének. Plusz adott egy nagyon bezártság érzést hozzá.
    Azon a bolygón alapból, nem nagyon lesz viszonyítási alap, így meg kell teremteni a hangulatot, ami szabadtérben nagyon nehéz lesz, de a zárt terekben sem lesz könnyű. De gondolom ezért esett rá a választás, mert alaphangulatot aránylag jól teremt. A Kontrollt is nagy részben a helyszín vitte el, nem a tudathasadásos ellenőr története.
    Te meg nem hiszem, hogy tisztában vagy egy filmforgatással,mert akkor nem írtad volna, amit írtál, és utána nem próbálnád meg le "lufifejezni" :)
  • winnie
    #12
    ez most komoly? :ásít:

    "mit hónapokkal előbb kiötlöttek."

    na és kik? ugye, ugye. most, ha azt írom, hogy trivialitásokat írtál meg, hogy nem csak én, de nálam sokkal kevésbé tájékozottak is tisztában vannak azzal hogyan zajlik egy film forgatása, akkor én is épp olyan tudálékos lufifejnek tűnnék mint te a kommenteddel. (hopp, leírtam. ezt buktam.)

    nyilván egy 15 szavas kommentre tök felesleges tirádákat írni 156 szóban, hogy mit csinál egy rendező és, hogy egy "egész predátor bolygó" miért is lenne keményebb dió, mint mondjuk az astoria metróállomás forgatás szempontjából.
  • pixx
    #11
    winnie tényleg ajánlanám, hogy nézz már el egy rendes filmforgatásra, hogy kinek mi a dolga...mert egy rendező kurvára nem törödik a beállítással, azt az asszisztense felügyeli, azok a tervek, illetve storyboardok alapján, amit hónapokkal előbb kiötlöttek. Ezek alapján dolgoznak, az világosítók, az effektesek, díszletesek, operatőr, és kamermanok stb. Legtöbbször "felvétel" vagy és "ennyi" szavak kimondása a dolga. Ott már mindenkinek kell tudni a dolgát. Ő a forgatáson nagyrészt a minőségi munkáért felel, plusz extra instrukciók.Sokszor nem is tud változtani egy beállításon, mert az extra munkába kerülne átállítani a fényeket, meg a többit. Plusz nem minden beállításnál van ott, hiszen van második, olykor harmadik stáb is ők tervek alapján dolgoznak segédrendezőkkel. :)
  • Loverman
    #10
    nem a díszletekre célzott, bár ezt egy 5 éves gyerek is levágta volna, mind1.
  • winnie
    #9
    az a díszletesek dolga. a forgatás jórészt rodriguez austin-i stúdiójában lesz. ott felépítik a bolygót vagy a belső tereket. ő elég, ha a beállításokkal törődik.
  • lokko
    #8
    a kontroll után minden tiszteltem Nomródé, de egy egész Predator bolygó ??? súlyos falatnak tűnik, de hajrá :)
  • Harkat 89
    #7
    Rodriguez a következőket mondta a filmről:
    „Csak nagyvonalakban beszélhetek a film történetéről, hiszen még mindig írjuk, alakítjuk. Az biztos, hogy egy nagyon erős csapat lezuhan egy Predator bolygóra, ahol elképzelhetetlen szörnyűségekben lesz részük (amik olykor nem a csoporton kívülről érkeznek). Ahogy az eredeti mozifilmnél is, a címnek dupla jelentése lesz. Az Aliens új oldalról közelítette meg az Alien elképzelést, és egy teljesen független mozi is egyben, mi is ezt akarjuk elérni a Predators filmünkkel.”

    Ez így már kicsit jobban hangzik mint az eddigi történetek. Bár kitudja.
  • winnie
    #6
    nyilatkozta anno októberben antal nimród, hogy befejezték a vágást, kész a film. ezek meg ilyenek, ezek a hollywoodi bennfentesek. "- te, dzsoni, megcsinálta már cameron az avatárt? - nem, még a zene meg a finálé effektjei nincsenek készen. - nem baj, azárt hozz belőle egy kópiát, megnézem, hogy milyen így."

    nekik nem kell warez:)
  • kukacS3K
    #5
    mikor látta másfél hónapja a decemberben bemutatandó új Antal-filmet, az Armored-ot

    jaok, jólehet filmeket nézni a megjelenés előtt hónapokkal
  • pixx
    #4
    Hajrá Nimród!
  • 5i
    #3
    Persze, hogy jó. De ha elrontja a filmet, akkor örökre elássák Magyarországot.
  • csimmasz
    #2
    Na ez most jó nekünk vagy nem?
    A kontroll tetszett a többi filmjét nem láttam sajna.
  • Skeez
    #1
    Érdekes.