95
-
ekepista #95 sziasztok rudnátok neke segíteni hogy tudok el indulni ajátékba köszi -
ujpestik #94 Sziasztok,hogy lehet kiengedni a vészféket mert az utasok behúzták és nem tudok újból elindulni!!?? -
fcbarcelona1 #93 Sziasztok!
Hogy lehet elindulni a metróval?
-
Pelsodriver #92 Na ja, én is megvettem. A kézikönyvet már nem fordították le, pedig abban a lényeg. Az agyamat meg majd elhagytam, az irányításban alig van valami beállítva , nekem kell pepecselni. Bravó, ennél még a londoni verzió is jobb.Komolyan, ilyet még nem láttam, pedig volt már néhány szimulátor a kezem alatt...Igaz, a TML híres ebben... -
#91 EVM-be megjelenzt magyar felirattal! -
alexander1993 #90 Hello!
Hogy tudom beállítani azt, hogy a megfelelő irányt jelezze a metró?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
#89 Valószínű azért nem tudsz megint elindulni,mert a vészfékkel álltál le.Ahhoz megint ki kell engedned és finoman sebességbe rakni.Ha lehet a fék kart és ne a vészféket használd... -
#88 Sziasztok..
Látom rég meghalt ez a topik.Nekem mégis lenne egy kérdésem..
Most csak nálam nem mozognak az emberek vagy tényleg nem mozognak?
Bővítés nem lesz hozzá?
-
#87 magyar pálya valahol? -
Brad33 #86 Egy kicsit pontosítok. Elindulni sikerült, viszont miután a megállóban megállok, azután nem tudok újra elindulni.
Még egy apróság. Egy videón úgy láttam, hogy az F90-ben azt a gomba alakú pöcköt ha lenyomom és lehúzom, akkor úgy marad. Nekem valamiért nem, és végig úgy kell tartani.
Tudná valaki orvosolni ezeket a problémákat?
Köszi. -
Brad33 #85 Üdv. Próbálgattam mindent beállítani, de nem nagyon tudok elindulni a masinával. Valaki tudna adni egy billentyűzet kiosztást? : ) Köszi előre is. -
PetiM44 #84 De, el lehet vele indulni, csak kicsit nehéz. De a kézikönyvben le van írva. -
#83 F90 az egy halál valóban, nem lehet elindulni vele:S -
olinolin #82 Sziasztok!
Kérlek segítsetek az irányításba! Már beállítottam mindennek gombot de valahogy nem sikerül megértenem a logikáját és képtelen vagyok elindítani a szerelvényt. Vol 1. egyszerűbb volt... -
KTK393 #81 Üdv!
Megvannak valakinek az U7-es eredeti utastájékoztató hangjai? Nekem egy német oldalról (trsberlin.de) sikerült letöltenem,de abban csak a külső bemondásokból van meg mind,a belsőkből 11 hiányzik (Blasko alee;Britz-Süd;Grenzalee;Johanistaler chausse;Karl-Marx-Strasse;Lipsicht-alee;Neukölln(Südring);Palchimer alee;Rudow;Wutzky-alee;Zwickauerdamm)
Ha valakinek ezek a hangok megvannak eredetiben,és/vagy tud olyan oldalt,ahonnan le lehet tölteni,az kérem küldje el,vagy adjon egy linket.
E-mail: [email protected]
Előre is köszönöm!
KTK-393 -
USAMEN POWER #80 Antialisinget nem tudom maxra állítani, mert az ok lenyomása után, mindig visszaállítja magát Off-ra. Tud valaki segíteni ? -
#79 Na srácok, új banner, köszönjük az egész topik nevében bala10-nek! -
#78 Én nem találtam. -
#77 Nem tudjátok véletlen, hogy a vol.1-hez készült-e magyarítás? -
#76 Két metró kocsi:
H01:
F90:
-
#75 Egyszerűen nem értem miért nem indul?Elindítom akkor kirakja a képernyőt 1024-be utána tölt és VPU Recover:((( -
#74 nyugavér csingiling:) -
Ez a térképe a játéknak, elvileg 40 állomás van rajta. -
#72 A jó k**** any***!Így se megy:( -
#71 :) -
#70 És attól már nem lehet kieg.? :) Amugy kössz a választ gondoltam egyébként h külön, de jártam már úgy, hogy csak kiegészítő volt így be kelett szereznem az alap játékot is.. :S -
#69 de a címből is kiderül, az 1 az New York-ban játszódik, ez meg Berlinben. -
#68 nem. külön játék. -
#67 Ez ugye nem a vol.1 kiegészítése? -
#66 Értem:) -
#65 Azt akartam hangsúlyozni,hogy milyen valóságos:) -
#64 Köszönöm a válaszaid. -
#63 Nem tetszik?:) -
#62 "grafika" -
#61 Ezt most valóság vagy grafika?:O -
#60 huh, jót kérdeztél, 25-35k körül volt asszem, de nem 100% -
#59 egy kis OFF/ Mennyibe fáj egy olyan kártya?
ON/ -
#58 Igen -
#57 Köszi szépen! -
#56 512 MB?