Az utolsó ház balra - Bírod idegekkel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt meg kell néznem <#vigyor1>#vigyor1>
Szeretem az ilyen filmeket.
Szeretem az ilyen filmeket.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Teljesen jó film. Küldöm mindenkinek aki szereti.
Uff.
Uff.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
az, hogy erõszakos lesz a film, gondoltam, mert a plakát elég baljóslatú és az eredeti horror volt. de én sok horrort láttam, ahol két lány összefut egy fiúval és elmennek hozzá, de nem mindegyikben történik az . lehet, hogy csak túl sok filmet nézek, de elég sok szcenárió megfordult a fejemben, hogy ebbõl hogy csinálnak horrort, maszkos gyilkostól kezdve valami fûrészes forgatókönyvig. egyébként, ha már kettõ út adott egy film szereplõi elõtt, már az sem kiszámítható. a legtöbb filmben általában csak egy szokott lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a fiú nevelõi megerõszakolják a lányt, majd megszállnak a szülei házában, hogy azok lemészárolják õket
Szerintem egyaltalan nem volt kiszamithatatlan. Onnan kezdve, hogy a gyerekkel osszefutottak a boltba es elmentek hozza szinte varhato volt, hogy valami eroszakos folyomanya lesz. A film maga nem nagy szam. Sokkal jobbat vartam annak alapjan amit itt olvastam. Es igen en sem olvasok semmilyen elozetest vagy nezek trailert, szeretek csak a hire alapjan megnezni egy filmet. Tulajdonkeppen ez nem egy rossz film, de semmi kulonos. Az atlagosnal reszletesebben kidolgozott eroszakos jelenetektol eltekintve szerintem egy teljesen atlagos film. Remelem azert nem ez lesz az ev legjobb filmje.
A legdurvább megerõszakolást eddig a "Baise-moi!" címû filmben láttam. Lehet azért, mert abban konkrétan mutatják is (úgy értem ténylegesen) és az egész nagyon naturalisztikus.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
<#wink>#wink>
azért a film címét el szoktad olvasni?vagy csak behunyt szemmel bebotorkálsz a moziba, és a következõ elõadásra kérsz egy jegyet?<#beka3>#beka3>
nem tudom, de nálam többször, az ideiek közül ez lesz a 2., amit megveszek majd dvd-n. az arányok szerintem jók voltak, a darálás kell, de ilyen mennyiségben egy ilyen filmnél elég volt. a "felvezetés" meg jól elringatja, hangulatba hozza a nézõt (és üt, mivel meg sem fordult a fejemben, hogy a szülõk fognak a középpontba kerülni. ilyen a jó film, végig leköti az embert, mert kíváncsi, mi fog történni a következõ percben. bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha mondjuk elõre tudom, hogy a négyek be fognak kopogni anyuékhoz.)
egyszer nézhetõ, sztem túl hosszan vezetik fel a történetet, és rövid-egyszerû a végén a lány szüleinek a bosszúja, holott elvileg az a film gerince, az eleje meg csak a történet bevezetéséhez kéne. bár lehet, hogy csak az elõzetes alapján vártam mást
nem láttam az eredetit,nézve a filmet egy-két dolgot selytettem..de ígyis odabaszott! aki szeret izgulni és van gyomra, mindenképpen nézze meg!
Nem azt mondtam, hogy jó ízléssel erõszakolnak meg benne, hanem nem olyan durván, mint mondjuk a Sziklák szemeiben, Visszafordíthatatlanban, vagy a Hideg fejjel-ben. Nekem az az egyetlen bajom a filmmel, hogy erõs idegzetûeknek ajánlják és nagyon durvának állítják be, holott egyáltalán nem az...
na ja, ez van😞 de a trailerbe sajnos bele kell rakni mindent, mert ha nem teszed, a nézõ nem megy el. (ha meg megteszed, csalódni fog a nézõ.)
ezért nem nézek évek óta elõzetest, sokkal jobb úgy beülni filmre, hogy még a sztorit sem tudod, sõt, a mûfajt sem - minden perce tartogathat meglepetést. azonban a last house on the leftnél még a plakátra írt szöveg is nagy spoiler, azokat sem olvasom évek óta😊
(más kérdés, hogy ezt nagyon kevesen tehetik meg, mert aki normális mennyiségû filmet néz, annak választania kell, s választani csak elõzetes, sztori alapján lehet.)
ezért nem nézek évek óta elõzetest, sokkal jobb úgy beülni filmre, hogy még a sztorit sem tudod, sõt, a mûfajt sem - minden perce tartogathat meglepetést. azonban a last house on the leftnél még a plakátra írt szöveg is nagy spoiler, azokat sem olvasom évek óta😊
(más kérdés, hogy ezt nagyon kevesen tehetik meg, mert aki normális mennyiségû filmet néz, annak választania kell, s választani csak elõzetes, sztori alapján lehet.)
Nagyon vártam a filmet. (az eredetit nem láttam) Nyilván az ember nem ül be csak úgy filmekre hanem elötte utána olvas mirõl szól a film.
Én is igy tettem illetve megnéztem a trailert is ami alapján tetszett is, ezért is néztem meg magát a filmet. Többre számitottam, izgalomról szó sincs a filmben illetve elõre lehetett tudni mi fog következni. Bánom hogy megnéztem a trailert mert tényleg mindent lelöttek benne, nem igaz hogy az utolsó jelenetet is bele kellett rakni !!! Nem értem miért kell a film lényegét belerakni a trailerbe? És nem ez volt mostanság az egyetlen trailer amiben lelõnek fontos dolgokat (pl: T4). Egyszer nézhetõ film...
Én is igy tettem illetve megnéztem a trailert is ami alapján tetszett is, ezért is néztem meg magát a filmet. Többre számitottam, izgalomról szó sincs a filmben illetve elõre lehetett tudni mi fog következni. Bánom hogy megnéztem a trailert mert tényleg mindent lelöttek benne, nem igaz hogy az utolsó jelenetet is bele kellett rakni !!! Nem értem miért kell a film lényegét belerakni a trailerbe? És nem ez volt mostanság az egyetlen trailer amiben lelõnek fontos dolgokat (pl: T4). Egyszer nézhetõ film...
aha...hát,persze...hihető volt
Szerintem a régebbi durvább volt.
A trailer-t én is láttam, igen sok minden benne van, de viszont iszonyat hangulatos lett. 😄
A trailer-t én is láttam, igen sok minden benne van, de viszont iszonyat hangulatos lett. 😄
amúgy ritka durva a film elõzetese, most, hogy megnéztem. kábé az egész filmet, egészen az utolsó snittig ellövik benne. nem semmi.
ez annyira nem volt erõszakos, max történésileg, de nem látványilag. viszont nem kiszámítható.
sokkal durvább volt belegondolni, hogy mi járhat ilyenkor a szülõk fejében. az kemény. a látvány szerencsére visszafogott volt, bár olykor...😊
de a sztoriból valóban nem jön le elsõre, hogy mi lesz, szóval kiszámíthatatlan. (a red eye, annak is craven volt a producere, jó példa. ott eleinte romantikus filmnek tûnt az egész, majd átcsapott durvulásba. csak néztem😊
ettõl én speciel valami slashert vártam, bár a felállás elég fura volt, nem tudtam elképzelni hogy fog összejönni a fõ konfliktus.
majd, amikor az erdõbe mentek, gondoltam jön egy rém és kaszabolni kezd és a rosszak meg a lányok összefognak ellene. utána meg, az erõszak után (hogy lehet jó ízléssel megerõszakolni valakit?😊, jött a következõ tipp, hogy a lány visszatér és egyesével leszedi õket (volt már ilyen film pár), de az, hogy a szülõk veszik kezükbe a dolgot, kábé a film feléig nem derült ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokkal durvább volt belegondolni, hogy mi járhat ilyenkor a szülõk fejében. az kemény. a látvány szerencsére visszafogott volt, bár olykor...😊
de a sztoriból valóban nem jön le elsõre, hogy mi lesz, szóval kiszámíthatatlan. (a red eye, annak is craven volt a producere, jó példa. ott eleinte romantikus filmnek tûnt az egész, majd átcsapott durvulásba. csak néztem😊
ettõl én speciel valami slashert vártam, bár a felállás elég fura volt, nem tudtam elképzelni hogy fog összejönni a fõ konfliktus.
majd, amikor az erdõbe mentek, gondoltam jön egy rém és kaszabolni kezd és a rosszak meg a lányok összefognak ellene. utána meg, az erõszak után (hogy lehet jó ízléssel megerõszakolni valakit?😊, jött a következõ tipp, hogy a lány visszatér és egyesével leszedi õket (volt már ilyen film pár), de az, hogy a szülõk veszik kezükbe a dolgot, kábé a film feléig nem derült ki.
Nem egy rossz film, de ez a "kiszámíthatatlanság", meg, hogy "mire megy ki a játék" és "gyengébb idegzetûek mást válasszanak" kicsit erõs. Egyszerû történet, jó ízlés határán belüli erõszakkal.
Szerintem a Hideg fejjel erõszakosabb volt...
Szerintem a Hideg fejjel erõszakosabb volt...