17
-
#17 Ezt meg kell néznem
Szeretem az ilyen filmeket. -
Zoleeca #16 Teljesen jó film. Küldöm mindenkinek aki szereti.
Uff. -
winnie #15 az, hogy erőszakos lesz a film, gondoltam, mert a plakát elég baljóslatú és az eredeti horror volt. de én sok horrort láttam, ahol két lány összefut egy fiúval és elmennek hozzá, de nem mindegyikben történik az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. lehet, hogy csak túl sok filmet nézek, de elég sok szcenárió megfordult a fejemben, hogy ebből hogy csinálnak horrort, maszkos gyilkostól kezdve valami fűrészes forgatókönyvig. egyébként, ha már kettő út adott egy film szereplői előtt, már az sem kiszámítható. a legtöbb filmben általában csak egy szokott lenni.hogy a fiú nevelői megerőszakolják a lányt, majd megszállnak a szülei házában, hogy azok lemészárolják őket -
csomi #14 Szerintem egyaltalan nem volt kiszamithatatlan. Onnan kezdve, hogy a gyerekkel osszefutottak a boltba es elmentek hozza szinte varhato volt, hogy valami eroszakos folyomanya lesz. A film maga nem nagy szam. Sokkal jobbat vartam annak alapjan amit itt olvastam. Es igen en sem olvasok semmilyen elozetest vagy nezek trailert, szeretek csak a hire alapjan megnezni egy filmet. Tulajdonkeppen ez nem egy rossz film, de semmi kulonos. Az atlagosnal reszletesebben kidolgozott eroszakos jelenetektol eltekintve szerintem egy teljesen atlagos film. Remelem azert nem ez lesz az ev legjobb filmje. -
Hoz_Hun #13 A legdurvább megerőszakolást eddig a "Baise-moi!" című filmben láttam. Lehet azért, mert abban konkrétan mutatják is (úgy értem ténylegesen) és az egész nagyon naturalisztikus. -
winnie #12 -
neoG #11 azért a film címét el szoktad olvasni?vagy csak behunyt szemmel bebotorkálsz a moziba, és a következő előadásra kérsz egy jegyet? -
winnie #10 nem tudom, de nálam többször, az ideiek közül ez lesz a 2., amit megveszek majd dvd-n. az arányok szerintem jók voltak, a darálás kell, de ilyen mennyiségben egy ilyen filmnél elég volt. a "felvezetés" meg jól elringatja, hangulatba hozza a nézőt (és üt, mivel meg sem fordult a fejemben, hogy a szülők fognak a középpontba kerülni. ilyen a jó film, végig leköti az embert, mert kíváncsi, mi fog történni a következő percben. bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha mondjuk előre tudom, hogy a négyek be fognak kopogni anyuékhoz.) -
sandor4 #9 egyszer nézhető, sztem túl hosszan vezetik fel a történetet, és rövid-egyszerű a végén a lány szüleinek a bosszúja, holott elvileg az a film gerince, az eleje meg csak a történet bevezetéséhez kéne. bár lehet, hogy csak az előzetes alapján vártam mást -
#8 nem láttam az eredetit,nézve a filmet egy-két dolgot selytettem..de ígyis odabaszott! aki szeret izgulni és van gyomra, mindenképpen nézze meg! -
nessboth #7 Nem azt mondtam, hogy jó ízléssel erőszakolnak meg benne, hanem nem olyan durván, mint mondjuk a Sziklák szemeiben, Visszafordíthatatlanban, vagy a Hideg fejjel-ben. Nekem az az egyetlen bajom a filmmel, hogy erős idegzetűeknek ajánlják és nagyon durvának állítják be, holott egyáltalán nem az...
-
winnie #6 na ja, ez van:( de a trailerbe sajnos bele kell rakni mindent, mert ha nem teszed, a néző nem megy el. (ha meg megteszed, csalódni fog a néző.)
ezért nem nézek évek óta előzetest, sokkal jobb úgy beülni filmre, hogy még a sztorit sem tudod, sőt, a műfajt sem - minden perce tartogathat meglepetést. azonban a last house on the leftnél még a plakátra írt szöveg is nagy spoiler, azokat sem olvasom évek óta:)
(más kérdés, hogy ezt nagyon kevesen tehetik meg, mert aki normális mennyiségű filmet néz, annak választania kell, s választani csak előzetes, sztori alapján lehet.) -
#5 Nagyon vártam a filmet. (az eredetit nem láttam) Nyilván az ember nem ül be csak úgy filmekre hanem elötte utána olvas miről szól a film.
Én is igy tettem illetve megnéztem a trailert is ami alapján tetszett is, ezért is néztem meg magát a filmet. Többre számitottam, izgalomról szó sincs a filmben illetve előre lehetett tudni mi fog következni. Bánom hogy megnéztem a trailert mert tényleg mindent lelöttek benne, nem igaz hogy az utolsó jelenetet is bele kellett rakni !!! Nem értem miért kell a film lényegét belerakni a trailerbe? És nem ez volt mostanság az egyetlen trailer amiben lelőnek fontos dolgokat (pl: T4). Egyszer nézhető film... -
Wolfi24 #4 Szerintem a régebbi durvább volt.
A trailer-t én is láttam, igen sok minden benne van, de viszont iszonyat hangulatos lett. :D -
winnie #3 amúgy ritka durva a film előzetese, most, hogy megnéztem. kábé az egész filmet, egészen az utolsó snittig ellövik benne. nem semmi. -
winnie #2 ez annyira nem volt erőszakos, max történésileg, de nem látványilag. viszont nem kiszámítható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
sokkal durvább volt belegondolni, hogy mi járhat ilyenkor a szülők fejében. az kemény. a látvány szerencsére visszafogott volt, bár olykor...:)
de a sztoriból valóban nem jön le elsőre, hogy mi lesz, szóval kiszámíthatatlan. (a red eye, annak is craven volt a producere, jó példa. ott eleinte romantikus filmnek tűnt az egész, majd átcsapott durvulásba. csak néztem:)
ettől én speciel valami slashert vártam, bár a felállás elég fura volt, nem tudtam elképzelni hogy fog összejönni a fő konfliktus.
majd, amikor az erdőbe mentek, gondoltam jön egy rém és kaszabolni kezd és a rosszak meg a lányok összefognak ellene. utána meg, az erőszak után (hogy lehet jó ízléssel megerőszakolni valakit?:), jött a következő tipp, hogy a lány visszatér és egyesével leszedi őket (volt már ilyen film pár), de az, hogy a szülők veszik kezükbe a dolgot, kábé a film feléig nem derült ki. -
nessboth #1 Nem egy rossz film, de ez a "kiszámíthatatlanság", meg, hogy "mire megy ki a játék" és "gyengébb idegzetűek mást válasszanak" kicsit erős. Egyszerű történet, jó ízlés határán belüli erőszakkal.
Szerintem a Hideg fejjel erőszakosabb volt...