Tales Of Monkey Island

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jo most mar szepen kerlek fejezd be a spamm-et, mert az emberek mar kerulik a topikot.

Irj a Monkey Island-rol!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tinman
"Akit esetleg erdekel Sephi korai oneletrajza s azon belul a "Mit mikor nyertem amikor fiatal voltam", vagy a hihetettlen merteku karierje, az privatba tole kerjen idopontot interjura."

Ejnye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sephi
Na, most hogy ezt elmondtad, es nem ment el mindenkinek a kedve a Monkey Island-tol talan kepekkel vagy egyeb epito jellegu hozzaszolasal folytathatnank.

Alitolag ha vegig vittuk a remaket akkor kapunk egy Hint-et amit majd a Tales Of elso evad vegen hasznalhatunk fel mint easter egg vagymi.

Tobb infot hamarosan!

Mar csak 5 nap!

Van itt valaki rajtam kivul aki megrendelte?

U.I. :

Akit esetleg erdekel Tinman korai oneletrajza s azon belul a "Mit mikor jatszottam amikor fiatal voltam", vagy a hihetettlen merteku karierje, az privatba tole kerjen idopontot interjura.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tinman
1. Hát persze... ;-) Aki képben van az Yikes!-t ír és nem piratest...
2. Több évig voltam egy 18.000 példányszámú offline lapban cikkíró. Egy ideig játékrovat vezetõ a lap utódjában. Bizonyára véletlenül választott meg a vezetés anno erre a posztra. Köhöm.
91-ben már Amigán ezt nyomtam... érdekelne te mikor találkoztál a sorozat elsõ részével?
3. A személyeskedésen kívül még milyen referenciákkal rendelkezel?
Nem is tudtam, hogy TE FÓRUMOD... NOFENE!

Nincs mit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Éreztem, hogy rossz lesz a kép 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hurrá

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sephi
E3 hallotak alapjan ha sikeres az elso resz remakje akkor a masodikat is megcsinaljak ami nekem a kedvenc reszem 😊

A Teles of Monkey Island ugye elmeletileg a Monkey Island 5 utan jatszodik de azt nem csinaltak meg, tehat lehet spekulalni, hogy esetleg majd egeszer az is meglesz.

Sephi
Egy kis erdekes info :

In 2002, LucasArts public relations manager Tom Sarris stated that "they are definitely going to make Monkey Island 5 since it is their most popular franchise. However, we shouldn't expect it in the near future."<14> Later in 2006, LucasArts director Jim Ward announced that they wouldn't be making any more adventure games until 2015.<15> <16>

Sephi
Amit tudni lehet az az, hogy sok karakter fog visszaterni, koztuk Largo LeGrande neve is felemrult... amit ugye csodalkozva konstataltam.

Stan-t is alig varom 😄

Sephi
Apropo a

World Of Monkey Island FANSITE

ujraeledt! 😄

Sephi
1. Pirates egy vicces bekialtas volt, hogy vigyenek el innen tegedet te utodott, mielott folytatod a spam-et de latom nem birod ki.
2. Mivel 2005 nyaran en nyertem a worldofmi Fanfiction versenyet, ezert ugy erzem tobbet tudok a sorozatrol mint amit te valaha is tudni fogsz.
3. Takarodj ki a forumbol ha nem tudsz mast mintsem kotekedni non-stop.

Koszi!

Sephi
Jo volt de ujra jo lessz 😄 Marmint az elso resz.

Viszont a Teles-el kapcsolatban is jo erzesem van de nem akarom agyon dicserni amig nem vittem vegig.

Fantos
jaj azok a bennszülöttek, mennyit szenvedtem velük

Tinman
Az elsõ SPAM a #4-ben érkezett.

Nem Pirates! /mert az egy másik játék... hanem "Yikes!"

Legalább ismernéd a "játék sorozatot", amirõl topicot nyitsz :-/

Ez az új ugye, nem az átdolgozott, feljavított 1. rész ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Timbo
ejj nem valami bejövõs a grafika 😞 és itt nem arra gondolok, hogy nem elég szép.. ez így volt mindig is jó

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

gfreak
hmm...biztos ez lesz, mert mindennel ez van...én a Sam & Max -eket is megvettem mikor kijöttek a dobozos változatok..és ez is hasonló sorsra fog jutni <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

Sephi
Koszonom az elso SPAM-et a topikba. Megint kerek a nap mi?

Nem erdekel a valasz, nem kell SPAM.

MONKEY ISLAND-rol legyen szo!

PIRATES!

Sephi
Ha' az vala, hogy a Sam and Max elso evadja a vege fele mar kicsit faraszto volt. A masodik evadot el sem kezdtem meg 😞

Remelem ez nem igy lesz... hogy mondjuk nalam mindig is MI > SM vala.

tigeroo
Szal..

nemis te lennél Sephi😄DDDDDDddddddd
Tinman
Már látom a topik jövõjét...

1. Kijött már?
2. Én már töltöm.
3. 600k-val jön.
4. Ez a jó verzió ezt töltsétek: Tales.of.Monkey.Island.PROPER-RELOADED
5. Ezt írja ki: Invalid memory allocation table: 3XC8V9:TVZX8883A adress fault

Miért mondom ezt itt el? Mert talán ez a cím nem ezt a sorsot érdemelné.

gfreak
Örülés is van rendesen...Telltale már bizonyított a Sam&Max játékokkal,ezzel sem lesz gond szerintem 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Sephi
Lehet orulni.

Viszont ami elriaszt az az, hogy a trailerek alapjan eleg uresre sikeredett a vilag. Remelem nem lesz vele baj.

Officiel site

Kis ingame

Orom es bodotta tovabba, hogy Guybrush hangja az eredeti maradt!

← ElőzőOldal 4 / 4