Tales Of Monkey Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irj a Monkey Island-rol!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ejnye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Alitolag ha vegig vittuk a remaket akkor kapunk egy Hint-et amit majd a Tales Of elso evad vegen hasznalhatunk fel mint easter egg vagymi.
Tobb infot hamarosan!
Mar csak 5 nap!
Van itt valaki rajtam kivul aki megrendelte?
U.I. :
Akit esetleg erdekel Tinman korai oneletrajza s azon belul a "Mit mikor jatszottam amikor fiatal voltam", vagy a hihetettlen merteku karierje, az privatba tole kerjen idopontot interjura.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. Több évig voltam egy 18.000 példányszámú offline lapban cikkíró. Egy ideig játékrovat vezetõ a lap utódjában. Bizonyára véletlenül választott meg a vezetés anno erre a posztra. Köhöm.
91-ben már Amigán ezt nyomtam... érdekelne te mikor találkoztál a sorozat elsõ részével?
3. A személyeskedésen kívül még milyen referenciákkal rendelkezel?
Nem is tudtam, hogy TE FÓRUMOD... NOFENE!
Nincs mit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A Teles of Monkey Island ugye elmeletileg a Monkey Island 5 utan jatszodik de azt nem csinaltak meg, tehat lehet spekulalni, hogy esetleg majd egeszer az is meglesz.
In 2002, LucasArts public relations manager Tom Sarris stated that "they are definitely going to make Monkey Island 5 since it is their most popular franchise. However, we shouldn't expect it in the near future."<14>14> Later in 2006, LucasArts director Jim Ward announced that they wouldn't be making any more adventure games until 2015.<15>15> <16>16>
Stan-t is alig varom 😄
2. Mivel 2005 nyaran en nyertem a worldofmi Fanfiction versenyet, ezert ugy erzem tobbet tudok a sorozatrol mint amit te valaha is tudni fogsz.
3. Takarodj ki a forumbol ha nem tudsz mast mintsem kotekedni non-stop.
Koszi!
Viszont a Teles-el kapcsolatban is jo erzesem van de nem akarom agyon dicserni amig nem vittem vegig.
Nem Pirates! /mert az egy másik játék... hanem "Yikes!"
Legalább ismernéd a "játék sorozatot", amirõl topicot nyitsz :-/

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Racism is a weapon of mass destruction!
Nem erdekel a valasz, nem kell SPAM.
MONKEY ISLAND-rol legyen szo!
PIRATES!
Remelem ez nem igy lesz... hogy mondjuk nalam mindig is MI > SM vala.
1. Kijött már?
2. Én már töltöm.
3. 600k-val jön.
4. Ez a jó verzió ezt töltsétek: Tales.of.Monkey.Island.PROPER-RELOADED
5. Ezt írja ki: Invalid memory allocation table: 3XC8V9:TVZX8883A adress fault
Miért mondom ezt itt el? Mert talán ez a cím nem ezt a sorsot érdemelné.
Racism is a weapon of mass destruction!
Viszont ami elriaszt az az, hogy a trailerek alapjan eleg uresre sikeredett a vilag. Remelem nem lesz vele baj.
Officiel site
Kis ingame
Orom es bodotta tovabba, hogy Guybrush hangja az eredeti maradt!