173
Szal..
-
CamelX #173
-
#172 ...és van benne fasza audiókommentár az eredeti készítőkkel, a végén például tetszett a Lost-utalás :D -
#171 letöltöttem, nagyon szép lett, és az első rész SE-jéhez képest az irányítás is gördülékenyebb. Egészen olyan, mintha a harmadikkal játszana az ember. -
#170 Ha minden igaz ma jon a masodik resznek a felujitott valtozata!! -
#169 most végeztem mind az 5 fejezettel, nekem nagyon tetszett, jó volt nosztalgiázni a korábbi részeken, jó hogy sokat utaltak vissza, még sztorin belül is :)
a vége nem esett le, akkor most a voodoo lady tényleg gonosz volt? vagy ő lenne Max? :D -
#168 Na en tegnap kezdtem el az utolso resszt es jonak nez ki... majd meglatjuk. -
#167 akkor nem én vagyok fordítva bekötve és tényleg felejthető rész volt -
#166 Hát, nagyon gyenge lett ez az utolsó rész, a viccek is elég gyengék voltak, a történet sem hozta a korábbi színvonalat, szerintem ez lett a leggyengébb epizód, még a 2. is jobban sikerült ettől. Saját pontozás alapján az epizódok sorrendje ez: 3-4-1-2-5 -
#165 és megjelent az utolsó rész is -
#164 Gyerekek, D''oro-t sikerult ravennem, hogy ejtse a vadakat de tovabb nem tudom mit kell csinalni. Van vagy ot fajta le a poharakban, de egyszeruen nem tudom mi a kov lepes. Pl a macska meg a X -es dolog...?
Help? -
Jégkokó #163 Elakadtam a 4. epizódnál, megszereztem az összes felszedhető tárgyat de semmit se tudok kombinálni hogy sikerüljön a tárgyaláson bebizonyítani az ártatlanságomat.Már csak a macskás fickó meg a megégett lábú nő van hátra, de fogalmam sincs mit kell csinálni, hiába kombinálom a viaszt,a vulkán italt ,a zsírt semmi se segít, olyan paprikát pedig sehol sem találtam. -
#162 Na most visszatöltöttem és egyből megcsinálta szőnyeges trükköt, hát érdekes. A végére értem és szerintem ez a rész nem volt olyan jó, kb. a 2. színvonalát hozta de a harmadikat nem tudta megközelíteni. Az utolsó rész mindenesetre érdekesnek ígérkezik. -
#161 Hát oda visszamentem és semmi nem történt, bebugzott volna ez a szar? -
#160 fel a nagy szoborhoz -
#159 Az megvan, de akkor utána hova kell menni, vagy mit kell csinálni? -
#158 ja rendben, egy pillanatra már azt hittem tudok olvasni :p
ott nekem csak annyi volt hogy kimentem aztán megcsap a statikus elektomosság -
#157 Az már megvolt az utolsó lépést nem tudom megcsinálni. -
#156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kampóval fel lehet venni, aztán valahogy meg kell bénítani a nyelved -
#155 Valaki meg tudja mondani mit kell csinálni azután ,hogy az erős paprikát is párosítottam a szivaccsal. Megnéztem a leírást a clubban lévő szőnyeget írja, de hát azzal én semmit nem tudok kezdeni, szóval meg vagyok lőve. -
#154 Belenéztem, jól indul :) Mint lökik a süket dumát. Ye Bay :) -
#153 kint a 4. epizód, lehet tölteni -
#152 ma jelenik meg -
#151 Az októberi fejezet kimarad, vagy mi van most? -
#150 En csak most kezdtem el a masodik fejezetet! Nekem ez 100x jobb mint az elso. Annyira birom a sok visszautalast! :D -
0ckH4M #149 Hát jah, meg a sárga löttyös rejtélyre sem jöttem rá. -
#148 Az ám, szerintem is. Nehéz lesz überelni, még a stáblista is ütött. Végig poénosra vették, nagyon jó dumák és helyzetek, bár a végén a manetee beszédnél én elővettem a leírást, mert ahhoz nagyon nem volt türelmem. -
0ckH4M #147 Szerintem idáig ez volt a legjobb epizód. -
#146 Ez a rész indul a legjobban, az a duma amit La Cava levág ááááá Liebrush :)) -
#145 meg, meg (not tested yet) -
#144 és megjelent a 3. rész is. -
#143 Nagyon komoly. :) -
#142 Cryengine Monkey Island -
#141 igen, olyan is volt -
#140 Nem, nekem a legvégén egy ágyúgolyó lebegett a hajón :) -
#139 a pici szigeten Jerkbait mellett van ugye a szivacsos csávónak a "háza". na nekem ott még az elején frankó volt, bementem, láttam mindent. aztán ahogy mentem előre a sztoriban és visszanéztem a vityillóba, ahogy beléptem, elfeketedett a kép, de ha kimentem, megint fasza volt minden. ezze más is találkozott? -
#138 Kösz. Közben már tovább jutottam azt hiszem már a végén vagyok (Mc Guilly-t kell elintézni) Nekem ez az rész az eddigiek alapján nem tetszett annyira, az előző sokkal jobb volt. -
#137 Ez a rész nagyon rövid és nagyon könnyű volt. Remélem a maradék három ennél kicsit izzasztóbb lesz. Azért tetszett ez is. -
#136 a bárbekjúval egyelőre ne törődj (nem is tudsz még mit kezdeni vele itt). a kalózok azon vitatkoznak hogy ki ássa el a kincset, ha rájuk ijesztesz hogy jön a főnök akkor elszaladnak és elássák. és vegyél fel és válts be minden kupont. -
#135 Aki már végigvitte a 2. epizódot az adjon már nekem egy kis tippet. A szigeten vagyok ahol a két hülye nem bír megegyezni, melyikük ássa el a kincset (na ezekkel nem igazán tudok semmit kezdeni) LeChuck is csak szenved a sziklán, mert nem találok semmilyen igazgyöngyöt amit betehetne a pálcája aljába, hogy ki tdja vele nyitni azt a vacakot. Az erdőben találtam valami barbecue készítőt, na erről lövésem nincs mire tudnám használni. Szóval meg vagyok lőve. -
#134 nekem különösebben nem jött be. ez a valós vagy képzelt szerelmi háromszög nem ide való szvsz. de legalább megtömték hölgy szereplőkkel ezt a részt.