20
  • jodzsep
    #20
    hali!
    nekem 30M/3M van és valamikor még magasabb sebességet nyújt mint 30M
    de viszont van fel és letöltési határ a szerződés apró betűs részében írják, ez változik a i.net nagyságától, értelem szerűen minél nagyobb annál többet tölthetsz le, legalább is nekem ezt mondta egy ismerősöm.
    atideath nyugodtan kicserélheted a net nem fog változni a modemtől, mivel amit fizetsz azt kapod és ez így jó :)
  • mue
    #19
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem!
    Jó pár hónapja használom a fiber power 120-as csomagot, de eddig sosem tudtam kihasználni a 120 megabitet. Legjobb esetben is csak kb 40 megabittel müködik.
    Emiatt szeretnék egy kisebb csomagra váltani. Mi értelme ugyanis fizetni a magasabbat, ha nem is müködik?
    Kérdésem: ha a 30 megabitesre áttérek, akkor ami eddig jött 30 megabittel, az most is fog ugye?
    Vagy lejjebb ugrik az egész, és most csak általában 10 megabittel fogok tudni tölteni?
    Remélem érthetö a kérdésem.
    Üdv, MUe
  • atideath
    #18
    Hali.

    Lenne egy érdekes kérdésem hátha próbálta már valaki és tud rá válaszolni. Nos a következő lenne a dolog. Van nekünk 2 internet szolgáltatásunk is. Az egyik a cégünké a másik a magáncélú internetünk. A két pont között mondjuk van 10km távolság.Következő a szitu:

    Irodai net: 15/1.5 Mbit
    Otthoni net: 30/3 Mbit

    A következő lenne a kérdésem: Ha az irodában lévő netet lecserélem Fibernetre (120/10Mbit) és az irodában lévő modemet áthozom itthonra akkor a sebesség nem fog megváltozni? Azért kérdem mert az Iroda társasházi kedvezményben van még a lakás nincs. Így olcsóbban kijönnék egy nagy netcsomaggal itthonra az irodába meg maradna a 30/3Mbit. Csak a kérdés hogy a modemben tárolja a sebességi adatokat vagy esetleg valahogy máshogy? Nem próbált még senki modemet cserélni?

    Köszönöm előre is!
  • playstation9
    #17
    HALI! Nektek amikor bekötötték a 120MB-s netet akkor kb hány napig vártatok mire feltöltödött? mert nekem a speedtest 54MB\s-et mutat a UPC Fiber Power test meg 64MB\s-et.... és nem vágom mivan mert már eltetl vagy 3 nap ... söt nekünk egyben van a telefonnal és az is iylen furcsa hangokat ad ki (pattogo hangot:D).. Mondta a srác aki bekötötte hogy kb holnapra minden jo lesz menni fog...de eltelt 3 nap és ugyan ugy... nektek volt már ilyen? THX a választ
  • CyrSyS
    #16
    Mindenkitől elnézést kérek a következő őszinte véleményemért! Szóval:

    UPC egy undorító gagyi reklámokat adó ultra szutyok cég. DIGI rulz!

    Ennyit szerettem volna!
  • Vorpal
    #15
    Peersze hát a torrent már nem kérdés : titkosítva fullos és kész.
  • Garfield
    #14
    Nálam is dettó, torrent 1,1-1,2 mbyte/s, HTTP/FTP letöltések - ha a szerver engedi - fullon. Csak azért váltok most Digire, mert nem vagyok a pénztárcám ellensége: 15/2 7500-ért vagy 50/25 4500-ért.
  • MrPrise
    #13
    Nekem is UPC-m van mióta T.komáéktól érzékeny búcsút vettem. Nem értem én sem hogy miért panaszkodnak itt a UPC előfizetők a torrent miatt. Nekem is max sebességgel megy folyamatosan.
  • ocsieu
    #12
    :)
    Egyetértünk! De hát ez van... Ha választhatnék (vagy kellene) a szolgáltatások közül, inkább digi vagy optinet. A feltöltési sebesség nagyon aránytalan, és "elszomorító", különben jó lenne, de a fájlcserélők gondolom a szimmetrikusabb csomagokat (digi optinet) választják majd...
  • tompka
    #11
    2006-tól vagyok a UPC-nél. Azóta 1x sem kellett felhívni őket, hogy gond lenne. Torrent mindig jön maxon. szval itt királyság van :)
  • Talley
    #10
    Aki UPCs az miről beszél, csak mert nekem már legalább 2 éve van UPCs netem és eddig mindig max sebességgel jött minden és mindig (torrenten is elértem már a 1.2 MB/s-t).
    Ha meg a torrent nem megy gyorsan (ami délután nagyon gyakran elő tud fordulni), akkor próbáld meg a portot véletlenre, a titkosítást meg erőltetettre állítani.
  • tompka
    #9
    Nálunk van UPC, de még nem elérhető a Fiber Power csomagja. E mellett egy helyi net szolgáltató 10k-ért ad 40/40Mbitet. Végül a csattanó: A városunkban elérhető az ország leggyorsabb lakossági net csomagja: 140/10Mbit!! Nincs havi forgalmi limit, nincs torrent korlát. De mégis több a upc ügyfél a városban :D
  • krajcsovszkig
    #8
    Hát itt Kecskeméten se digi, se UPC, csak a fos Fibernet van, náluk a "legjobb" csomag 20megabit (3 Mb feltöltés!...), szarabb rendelkezésreállással mint a UPC, havi 10 rugóért és még bunkók is. Úgyhogy marad a ratyi Tré-Onlájnos ADSL, az legalább nem korlátozza a torrentezést...
  • tompka
    #7
    Fiber Power 60: 5500Ft
    Fiber Power 120: 7500Ft
    De csak Társasházi akcióban.

    Miért hallom/olvasom több helyen, hogy az egész országban a upc adja a leggyorsabb netet? Van a upc-nél gyorsabb Kábeles net is. Ugyan úgy DOCSIS 3.0-ás hálózaton. Erről ennyit.
  • KillerBee
    #6
    A Digi sem lenne olyan olcsó, ha az egész városban hálózatot kellene fenntartania.
  • Ecology #5
    Szánalmasak ezek az árak! Én a Diginél vagyok már nagyon régen és most 4500Ft-ot fizetek az 50-megabitért (25-megabit a feltöltés) áfával együtt és még sohasem volt olyan hogy az előfizetett csomagnak a töredéke lett volna a sávszélesség ami a UPC-nél szinte mindennapos. Gyakorlatilag folyamatosan rendelkezésemre áll a max előfizettett sebesség a Diginél. Ez kéremszépen a szolgáltatás!
  • FoodLFG
    #4
    Azt is megnéztem.

    Akkor kezdjük ott, hogy az oldalukon található első link ászfhez:
    http://www.upc.hu/pdf/internet_ASZF_20090601.pdf
    Szó sem esik semmiféle fájber csomagról a tartalomjegyzékben. Innentől már bukta.
    Természetesen nem adtam fel. Másik link az előző alatt:
    http://www.upc.hu/pdf/internet_ASZF_20090726.pdf
    Ebben már van valami a 12. oldalon, de mivel ott nem írnak semmilyen árat és semmilyen hivatkozás nincs, hogy az árakat hol lehetne megnézni, ezért bukta az egész.

    Azért ne legyünk már eltévedve, nehogy már nekem keljen 26 oldalt átturkálni különböző dokumentumokban, amikor az oldalra is simán kiírhatnák. Az, hogy nem tudnak egy nyomorult táblázatot megszerkeszteni, már önmagában elgondolkodtató. UPC színvonal rulz.

    Egyébként kösz az infót.
  • TeDDyRuSh
    #3
    Az ár nem rossz, muszáj volt lépni, mert digi TV nagyon tolja:) Most már csak a rohadt csatorna kiosztásokat kéne rendbe rakni, mert akkor is digire váltunk köcsögök. Jó nekünk 3 ezerért a 30 mega is, de legalább sokkal több csatorna lesz, azaz a mostani UPC-s árunknál olcsóbban lesz:

    1Mbit -> 30Mbit (garantált 3M:)
    34 csatorna -> 55csatorna

    Pécsről írok, ha véletlen egy illetékes is olvassa.
  • ocsieu
    #2
    :D
    Fiber Power 60 csomag 11.200 Ft+áfa/hó, azaz 14.000,- Ft
    Fiber Power 120 csomag 12.800 Ft+áfa/hó, azaz 16.000,- Ft
    ÁSZF...
  • FoodLFG
    #1
    bulshit, pont a lényeg nincs megemlítve a cikkben.

    120 mellett a 10 mega a szokásos UPC-s parasztvakítás.
    ja és itt is van torrent lassítás (ki gondolta volna..) úgy mellékesen
    http://www.hwsw.hu/hirek/42241/upc-internet-kabel-docsis3-fiber-power-warez-torrent-letoltes-savszelesseg.html

    És mennyibe kerül, mert az még véletlenül sincs kiírva sehol.
    http://www.upc.hu/kabel-internet/fiberpower