Kell egy ötlet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
púúúúú
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
púúúúú
de még malmot se
meg dámát
meg go-t
meg hatgyalog-ot
amúgymeg: ez a viselkedés a büszkeség keveredése a titoktartás érzésével. ha elmondja megkönnyebbül, de átkozni fogja magát, miért mondta el, ha meg nem, akkor ezzel a nyugtalansággal fogja faszolni a társaságot... 😛
mint a vágósúly közelében járó kis kocák, akik csak addig incselkednek, míg a srácok rá nem unnak és jól meg nem tiszitoszizzák a kis puncijukat - utána lehet sírdogálni 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
púúúúú
púúúúú
Az imperia nevû mod-ban bennevan, de sajnos kiszedni nem tudom, mert én nem találom benne (nem értek az ilyenekhez😄)
Ilyen kulcsszavak segítségével próbálkoztam
"option of L_mode (zoomed out or birds eye view)"
A játékban SCALE_ON menüpont lenyomásával lehet aktiválni (SCALE_OFF-fal pedig deaktiválni)
Azért kellene külön, mert a mod többi része nem tetszik, de a madártáv jól jönne a játékhoz.
köszi elõre is ha vki tud segíteni
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
púúúúú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
ééértem?

elsõre picit sok a gomb, de hamar bele lehet jönni, és akkor álom a használata 😊
.: mobilize.hu :.
A közös szerkesztés az elég fura dolog lenne amúgy is, max közös rajzolás, hogy mutogassunk ötleteket vagy valamit egymásnak.
púúúúú
púúúúú
Ami tudna átlagot számolni, kezelni a meccseket automatikusan, ilyesmi. A mostani kellõképpen primitív, és abszolút felhasználóbarátságtalan. Folyton nekem kell baszakodni vele, mert Átlag Lajos nem tudja mivan ha ránéz. 😊
Megoldható?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Totális Kommander -> Fájl -> Csoportos átnevezés
"dr.House.s05exx"
és a kijelölt fájlokat átnevezné erre (az xx helyett természetesen az részek sazáma lenne, 01,02..10..24 (a fájlok alapból sorrendben lennének, csak a nevüket kéne átírni))
esetleg még az is jó lenne (bár erre nem hiszem h lehet megoldást találni), hogy az episode címét is odaírja, én beírom õket 1 listába és õ meg majd szépen átírogatja a fájl neveket)
remélem érted h mire gondolok 😊
na a témákat ami illeti, úgy néz ki egy ideig meg leszünk haver egy gépével és mégiscsak az eredeti weboldal téma lesz megvalósítva.
amúgy egy hardver híres fórum lenne majd, ahol hozzá lehetne szólni a hírekhez, bárki rakhat fel majd híreket (megfelelõ felügyelettel persze), kicsit prohardveres beütésû a dolog, de próbálunk egyedi dolgokat belevenni.
Meg talán a játékba is belekezdünk majd, amit kiötlöttem.
púúúúú
a.) Bluetooth-os infószórás: ha valamelyik diák a tanszék közelébe jön, a BT-os telójára megkapja a legfrissebb infókat, ami õt érinti (össze van pározva a tanszék szerverével, az felismeri, hogy Kovács János van itt és küldi is neki az infókat, h egyest kapott, meg h mikor van a pótZH 😉 )
b.) Megkerestem a Pannont, h bérelnénk cellainformáción keresztül infószóráshoz csatornát és az egyetemet lefedõ cellákon belül akarjuk szintúgy a hallgatók mobiljára szórni az infókat (mint amikor a telefonod kiírja, h 'BUDAPEST', ami a 050-es csatornán kapott üzenet, mi kibérelnénk teszem azt a 099-est és a hallgatók naponta egy-két alkalommal látnák a telójukon, h cellainfós üzenet jött, ami természetesen már nem személyre szóló, hanem általános, pl.: "Beírásra kerültek a Matek Lineáris algebra jegyek a Neptunba, a ráépülõ tárgyak a mai naptól felvehetõek!")
Mondanom sem kell, h egyik sem valósult meg:
a.)-t nem értették a tanszéken, h ez mi
b.)-nél meg a Pannonnál nem jutott el a megfelelõen okos emberig a kezdeményezés és csak néztek