Kell egy ötlet

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
loooooooooooool

púúúúú

zyppy
<#eljen><#eljen><#eljen>

n3whous3
ja

púúúúú

amennyit vergõdsz ezzel a kellötlet-nemkell-kell-nemkell-kell-nemkell témával szvsz ez sose volt komoly 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ic3 m4n
Küld már el PMben, mi az ötleted.
Nyugi, ha akarnám se tudnám megcsinálni😊

n3whous3
na szóval mégse kell már megint ötlet, a diploma munkára való felkészülés azt hiszem már el is kezdi venni az erre töltött idõmet ::

púúúúú

Ic3 m4n
A go az mekkora egy szar game már<#szomoru1>

ez másokra is igaz 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

n3whous3
attól még lehet itt olyan, aki szívesen merítene ötletet a dologból, miért mondanám el, ha nem muszáj

púúúúú

ZilogR
hmmm... én is tudom, h hogyan kell sakkozni, mégse írok sakkprogramot...
de még malmot se
meg dámát
meg go-t
meg hatgyalog-ot

amúgymeg: ez a viselkedés a büszkeség keveredése a titoktartás érzésével. ha elmondja megkönnyebbül, de átkozni fogja magát, miért mondta el, ha meg nem, akkor ezzel a nyugtalansággal fogja faszolni a társaságot... 😛
mint a vágósúly közelében járó kis kocák, akik csak addig incselkednek, míg a srácok rá nem unnak és jól meg nem tiszitoszizzák a kis puncijukat - utána lehet sírdogálni 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

n3whous3
kb azért, jah

púúúúú

szerintem nem fogja elmondani mert fél h ellopják
Ic3 m4n
mond az ötletet

n3whous3
MEg volt egy game ötlet, de valahogy annyira gagyin tudnám kivitelezni, nincs kedvem... 😄 Pedig kurva jó ötlet :C

púúúúú

n3whous3
na akkor hol is tartottunk, az a helyzet, hogy haveromnak másra kell ezentúl költenie az idejét, szóval egyemberes munka maradt nekem és mivel szervert nem fogok magam csinálni, ezért folytatni sincs kedvem azt, amit épp csináltunk... Szóval akkor mik is voltak az ötletek... meg várom a többit is :CCCC

púúúúú

n3whous3
nem vagyok moddoló, sry

púúúúú

kas123
A cossacks Back to war nevû játékhoz kellene nekem "madártáv nézet"
Az imperia nevû mod-ban bennevan, de sajnos kiszedni nem tudom, mert én nem találom benne (nem értek az ilyenekhez😄)

Ilyen kulcsszavak segítségével próbálkoztam
"option of L_mode (zoomed out or birds eye view)"
A játékban SCALE_ON menüpont lenyomásával lehet aktiválni (SCALE_OFF-fal pedig deaktiválni)

Azért kellene külön, mert a mod többi része nem tetszik, de a madártáv jól jönne a játékhoz.
köszi elõre is ha vki tud segíteni

n3whous3
már nem kell ::

elgalábbis nekem

púúúúú

ZilogR
nincs ötlet???

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

autoszimulator
italosan jön az ötlet? 😄d

.: mobilize.hu :.

n3whous3
Én nem arról beszéltem itt, hogy ti mondjátok el a konkrét vázát a programnak és majd lekódolom. Tervezni kurva nagy munka, persze. Sõt, azt szeretem igazán 😄 Kisebb projektekben mindig architekt munkakört vállaltam XD

púúúúú

Általában a programozás nem nagy munka... Csak az algoritmust mögötte kitalálni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
omgomgomgogmgogmgmgo

púúúúú

tugyiti
Ez mind szép,de mivel én vagyok az ötletgazda ezért a licensz jog és az eladásokból származó bevétel is engem illet te meg megkapod a fejlesztési idõre a pénzt és csácsumiak 😄DFFFFFFFffffféééékobrékorogerthat
n3whous3
TE fizetsz bazmeg 😄 én csinálom, te adod az ötletet :A:ASD:ASDasd

púúúúú

tugyiti
Elhalmozlak én baszki mennyit fizetsz ? 😄DDDDDDd gondolod adok teljes specifikációt is
passatgt
nem böngészõs kéne😊

n3whous3
google docs még mindig

púúúúú

erre jó megoldás a verziókövetõ-rendszerek nagy része 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

passatgt
nem az lenne a cél, hogy egyszerre szerkesszék, csak hogy lássam, mit írt bele más, ne írjam vele felül

ééértem?

autoszimulator
Bulk Rename Utility

elsõre picit sok a gomb, de hamar bele lehet jönni, és akkor álom a használata 😊

.: mobilize.hu :.

Az se lehet rossz weblap/weblap motor, amit 3 ember egyszerre szerkeszt 😄

n3whous3
SZÖVEGSZERKESZTÕT mondtál 😄

púúúúú

passatgt
jó, de google docs-al ki szerkeszt weblapot?😄

Google Sread Sheet vagy mi nem ezt csinálja ?

n3whous3
elég körülményes volt megtalálni elõször, de am ja

púúúúú

dienesoft
Közös rajz (paint) van például a Netmeetingben is.

n3whous3
jó ötlet, de 1részt ott a google docs, meg az új officeban is van azt hiszem ilyen módi 😊

A közös szerkesztés az elég fura dolog lenne amúgy is, max közös rajzolás, hogy mutogassunk ötleteket vagy valamit egymásnak.

púúúúú

passatgt
etz már néztem korábban, egyik sem tölt ftp-re, és ráadásul szarok is😊

n3whous3
Biztos, de mivel nincs a kezemben egy bowling pálya meg hardver, amivel ez az egész csatlakoztatás mûködik, ezért nem hinném, hogy megcsinálnék ilyet 😄 Nem mintha nehéz lenne.

púúúúú

SötétBarom
Nekem kellene egy bowling pályához csatlakoztatott kiértékelõ szoftver.
Ami tudna átlagot számolni, kezelni a meccseket automatikusan, ilyesmi. A mostani kellõképpen primitív, és abszolút felhasználóbarátságtalan. Folyton nekem kell baszakodni vele, mert Átlag Lajos nem tudja mivan ha ránéz. 😊

Megoldható?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ilyen progi már tuti létezik, sõt sztem olyan is ahol regex alapján lehet átnevezni
kas123
köszi, meglesem

ZilogR
Talán ezzel is meg lehet oldani:

Totális Kommander -> Fájl -> Csoportos átnevezés

kas123
Nekem egy olyan program kellene, amibe pl beírom ezt:
"dr.House.s05exx"
és a kijelölt fájlokat átnevezné erre (az xx helyett természetesen az részek sazáma lenne, 01,02..10..24 (a fájlok alapból sorrendben lennének, csak a nevüket kéne átírni))

esetleg még az is jó lenne (bár erre nem hiszem h lehet megoldást találni), hogy az episode címét is odaírja, én beírom õket 1 listába és õ meg majd szépen átírogatja a fájl neveket)
remélem érted h mire gondolok 😊

n3whous3
b kurva jó ötlet, hogy mekkora faszok, hogy nem továbbították az illetékesnek...

na a témákat ami illeti, úgy néz ki egy ideig meg leszünk haver egy gépével és mégiscsak az eredeti weboldal téma lesz megvalósítva.

amúgy egy hardver híres fórum lenne majd, ahol hozzá lehetne szólni a hírekhez, bárki rakhat fel majd híreket (megfelelõ felügyelettel persze), kicsit prohardveres beütésû a dolog, de próbálunk egyedi dolgokat belevenni.

Meg talán a játékba is belekezdünk majd, amit kiötlöttem.

púúúúú

ZilogR
ehhez csak annyit, h amikor egyik egyetemünk egyik tanszékén dolgoztam, két dolgot akartam ilyen jellegû dolgot megvalósítani:

a.) Bluetooth-os infószórás: ha valamelyik diák a tanszék közelébe jön, a BT-os telójára megkapja a legfrissebb infókat, ami õt érinti (össze van pározva a tanszék szerverével, az felismeri, hogy Kovács János van itt és küldi is neki az infókat, h egyest kapott, meg h mikor van a pótZH 😉 )

b.) Megkerestem a Pannont, h bérelnénk cellainformáción keresztül infószóráshoz csatornát és az egyetemet lefedõ cellákon belül akarjuk szintúgy a hallgatók mobiljára szórni az infókat (mint amikor a telefonod kiírja, h 'BUDAPEST', ami a 050-es csatornán kapott üzenet, mi kibérelnénk teszem azt a 099-est és a hallgatók naponta egy-két alkalommal látnák a telójukon, h cellainfós üzenet jött, ami természetesen már nem személyre szóló, hanem általános, pl.: "Beírásra kerültek a Matek Lineáris algebra jegyek a Neptunba, a ráépülõ tárgyak a mai naptól felvehetõek!")

Mondanom sem kell, h egyik sem valósult meg:

a.)-t nem értették a tanszéken, h ez mi
b.)-nél meg a Pannonnál nem jutott el a megfelelõen okos emberig a kezdeményezés és csak néztek

CattiBrie
txt-nél ascii art 😊

[/spam]&#8482;

Palinko
sztem jó ötlet! ilyen megoldásokat liuxba kéne arra jellemzõek a hasonló dolgok.
Icebarney
Pl egy egyetemi karon/szakon belül el tudnám képzelni. Nálunk most vizsgaidõszakban rettentõ kavarodás volt/van, egy csomó ember le van maradva az infókkal. A TO és az intézetek is naponta változtatják a véleményüket( egy újonnan bevezetendõ "szolgáltatásról"). Pedig lehet, hogy igazából csak egyszer változtattak az állásponton, de valaki még a régebbit hangoztatja, és te meg azt hiszed, hogy ez egy új info 😄

Oldal 1 / 4Következő →