170
Halmozzatok el a \"\"\"legőrültebb\"\"\" ötletekkel
-
n3whous3 #170 loooooooooooool -
-
n3whous3 #168 ja -
Thanatos #167 amennyit vergődsz ezzel a kellötlet-nemkell-kell-nemkell-kell-nemkell témával szvsz ez sose volt komoly :) -
#166 Küld már el PMben, mi az ötleted.
Nyugi, ha akarnám se tudnám megcsinálni:) -
n3whous3 #165 na szóval mégse kell már megint ötlet, a diploma munkára való felkészülés azt hiszem már el is kezdi venni az erre töltött időmet :: -
#164 A go az mekkora egy szar game már -
Thanatos #163 ez másokra is igaz :P -
n3whous3 #162 attól még lehet itt olyan, aki szívesen merítene ötletet a dologból, miért mondanám el, ha nem muszáj -
#161 hmmm... én is tudom, h hogyan kell sakkozni, mégse írok sakkprogramot...
de még malmot se
meg dámát
meg go-t
meg hatgyalog-ot
amúgymeg: ez a viselkedés a büszkeség keveredése a titoktartás érzésével. ha elmondja megkönnyebbül, de átkozni fogja magát, miért mondta el, ha meg nem, akkor ezzel a nyugtalansággal fogja faszolni a társaságot... :P
mint a vágósúly közelében járó kis kocák, akik csak addig incselkednek, míg a srácok rá nem unnak és jól meg nem tiszitoszizzák a kis puncijukat - utána lehet sírdogálni :P -
n3whous3 #160 kb azért, jah -
andersh #159 szerintem nem fogja elmondani mert fél h ellopják -
#158 mond az ötletet -
n3whous3 #157 MEg volt egy game ötlet, de valahogy annyira gagyin tudnám kivitelezni, nincs kedvem... :D Pedig kurva jó ötlet :C -
n3whous3 #156 na akkor hol is tartottunk, az a helyzet, hogy haveromnak másra kell ezentúl költenie az idejét, szóval egyemberes munka maradt nekem és mivel szervert nem fogok magam csinálni, ezért folytatni sincs kedvem azt, amit épp csináltunk... Szóval akkor mik is voltak az ötletek... meg várom a többit is :CCCC -
n3whous3 #155 nem vagyok moddoló, sry -
#154 A cossacks Back to war nevű játékhoz kellene nekem "madártáv nézet"
Az imperia nevű mod-ban bennevan, de sajnos kiszedni nem tudom, mert én nem találom benne (nem értek az ilyenekhez:D)
Ilyen kulcsszavak segítségével próbálkoztam
"option of L_mode (zoomed out or birds eye view)"
A játékban SCALE_ON menüpont lenyomásával lehet aktiválni (SCALE_OFF-fal pedig deaktiválni)
Azért kellene külön, mert a mod többi része nem tetszik, de a madártáv jól jönne a játékhoz.
köszi előre is ha vki tud segíteni
-
n3whous3 #153 már nem kell ::
elgalábbis nekem -
#152 nincs ötlet??? -
#151 italosan jön az ötlet? :Dd -
n3whous3 #150 Én nem arról beszéltem itt, hogy ti mondjátok el a konkrét vázát a programnak és majd lekódolom. Tervezni kurva nagy munka, persze. Sőt, azt szeretem igazán :D Kisebb projektekben mindig architekt munkakört vállaltam XD -
Cat 02 #149 Általában a programozás nem nagy munka... Csak az algoritmust mögötte kitalálni :D -
n3whous3 #148 omgomgomgogmgogmgmgo -
#147 Ez mind szép,de mivel én vagyok az ötletgazda ezért a licensz jog és az eladásokból származó bevétel is engem illet te meg megkapod a fejlesztési időre a pénzt és csácsumiak :DDFFFFFFFffffféééékobrékorogerthat -
n3whous3 #146 TE fizetsz bazmeg :D én csinálom, te adod az ötletet :A:ASD:ASDasd -
#145 Elhalmozlak én baszki mennyit fizetsz ? :DDDDDDDd gondolod adok teljes specifikációt is -
#144 nem böngészős kéne:) -
n3whous3 #143 google docs még mindig -
Easy Rider #142 erre jó megoldás a verziókövető-rendszerek nagy része :) -
#141 nem az lenne a cél, hogy egyszerre szerkesszék, csak hogy lássam, mit írt bele más, ne írjam vele felül
ééértem?
-
#140 Bulk Rename Utility
elsőre picit sok a gomb, de hamar bele lehet jönni, és akkor álom a használata :) -
Cat 02 #139 Az se lehet rossz weblap/weblap motor, amit 3 ember egyszerre szerkeszt :D -
n3whous3 #138 SZÖVEGSZERKESZTŐT mondtál :D -
#137 jó, de google docs-al ki szerkeszt weblapot?:D -
Cat 02 #136 Google Sread Sheet vagy mi nem ezt csinálja ? -
n3whous3 #135 elég körülményes volt megtalálni először, de am ja -
#134 Közös rajz (paint) van például a Netmeetingben is. -
n3whous3 #133 jó ötlet, de 1részt ott a google docs, meg az új officeban is van azt hiszem ilyen módi :)
A közös szerkesztés az elég fura dolog lenne amúgy is, max közös rajzolás, hogy mutogassunk ötleteket vagy valamit egymásnak. -
#132 etz már néztem korábban, egyik sem tölt ftp-re, és ráadásul szarok is:) -
n3whous3 #131 Biztos, de mivel nincs a kezemben egy bowling pálya meg hardver, amivel ez az egész csatlakoztatás működik, ezért nem hinném, hogy megcsinálnék ilyet :D Nem mintha nehéz lenne.