Mortal Kombat fatalityk

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
respekt SG-nek, hogy itt a degeneráltak is nyithatnak topikot <#eljen>

esélyegyenlõség FTW

játékok topikjába gondolom nem fér el ilyen mérvû tudásbázis, amit e topik képvisel (majd)

<#worship>

Forza.

dragon11
Deatnusnake melyik részben van? Amúgy hogy húzza elõ a kardot meg a pisztolyt?😄

fery02
Amúgy a legtöbb szerintem olyan gagyi, hogy némelyik nekem fáj. Én Mortal Kombatekbe sohasem szartam be a fatalityk-tõl, hogy "WÁÁNÉZD!!...ODASSMICSINÁ!!", eszméletlen gyerekes némelyik, csak annyiból nem gyerekes, hogy kivégzésekrõl szólnak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nan76
Szvsz az összes Mortal közûl a 2. volt a legjobb!!Én még kis tejfölösszájú voltam amkior megjelent és haverokkal nyomtuk játéktermekben😊
hátha valaki nem tudja:
Fergality MK2ezt csak Raidennel lehet megcsinálni és csak a fegyverres pályán!

Pong

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bency
latom jo nepszeru a topic!

:) Semmi okosság :P

TommyC
inkább BRUTALITY

dixitque deus fiat lux

Legend Killer
na, még azt is be kell szereznem és teljes a gyûjtemény 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ja, nem, ezt bemásoltam vhonnan 😄. nem néztem annyira át, csak, hogy infót adjak a népnek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

deep
" A többi számitógépre készült."

Muhahahha😄😄😄😄

Képben vagy, látom...
Legend Killer
lehet beszélgetni róla. a fatalityk adják ennek a játéknak a krémjét, de nem csak ezért jó.
csak nagyban hozzá járul a vérengzõs jeleneteivel a játék élményéhez, úgy is mondhatnám ez a hab a tortán.
nekem pl soha nem sikerült egyet se csinálnom. most játszok MK Deceptionnel és nem tudok fatalityket, de biztos akad itt pár fatality Mester.
számomra érthetetlen, hogy miféle kombókat kell ott leütni 😄.
de a videókon a fatalityk nagyon királyak.
és persze a régi Mortal Kombat játékok is nagyon klasszak, ott is akad jó pár nyalánkság.

Legend Killer
Mortal Kombat Deception Fatalities Part
Mortal Kombat Armageddon Fatality

A Mortal Kombat 1992-ben kezdte hódító útját és azóta nagyon sokan megkedvelték. Röviden a neve: MK. Már a neve is különleges mert K-val írja a ''Combat''-ot. A Konzolos gépekre szánt részek : Mortal Kombat Deadly Alliance, Mortal Kombat Deception, Mortal Kombat Shaolin Monks, Mortal Kombat Armageddon. A többi számitógépre készült.
A Midway gyakorlatilag csak egy mini-játéknak szánta az elsõ részt ám, az jó idõben volt, jó helyen és milliókat ejtett rabul a mitikus varázsa, mely egyszerû de nagyszerû hatást váltott ki az emberekbõl. Legnagyobb egyéniségét a Fatality (kivégzés) adja melynek rengeteg hibrid változata született a folytatásokban. Az alapmozdulatok mindenkinél ugyanolyanok csupán speciális támadásaik különböznek és kivégzéseik.

← ElőzőOldal 2 / 2