Mortal Kombat fatalityk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konquest meg Armageddonban elég szivatós :S, Deceptionben tréning rész rohadt nehéz, nem is jutottam még tovább, mert hiába nyomom le a kért kombót neki, nem fogadja el. gondolom nem elég gyors, pedig igyekszem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
és ami nagyon tetszik a Deceptionben, az a sakk kombat 😄
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
pl ez:😊.igen sok agymunka kell szvsz egy-egy fatality kigondolásához...de ezért szeressssssük a MK😊
azért nem semmi emberek lehetnek a Mortal Kombatnál, hogy ilyen fincsi fatalityket tudtak csinálni. mármint alap járaton ki gondol ilyen belezõs dolgokra? 😄 õk meg miket ki nem találtak már! 😄 szal profik 😄.
nem kell ugatni a sok gyökérnek, h milyen láma topik. ha ez a bajuk, húzzanak a rákba, senki nem hívta õket ide 😄<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#hehe>#hehe>.
akkor is kirááály Topick ez és pont!!!!..akinek nem tettszik az ne jöjjön be ...ennnnnnnnnyi
de ugass csak láma király.
Forza.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Akit nem csak a játék érdekel,azokat szívesen várom a nemrég nyitott oldalamon,ahol a Mortal Kombat 1-tõl a Mortal Kombat Armageddon-ig egy teljesen átfogó történetet publikáltam,kiegészítve a karakterek eredettörténetével. Mindenkit szívesen várok,aki szeret olvasni,és akit érdekel ez a mitikus világ. Meglepõen összetett. 😉
A cím: Mortal Kombat
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"The trees move. Do you not see it?"
#36: Totálisan egyetértek, ezért nem szerettem én sem sohasem, mert az az igazán hatékony benne, aki szinte minden kombót ismer. Nálam pl az egyszerûség az elõnyös, ezért játszok pl GTA 4-gyel. 😛
Én õszintén amiatt nem szerettem a Mortal Kombatot pl, mert az ilyen játékokban csak az igazán kocka, aki betanul kismillió kombót a nyerõ, a többieknek nem fog menni. És olyan, mintha virtuálisan agyonvernéd mondjuk osztálytársadat...
Nem szeretem az ilyeneket, de anno játszottam velük, mert nem volt más nagyon...
Az ezt követõ átiratok és folytatások és egyéb klónok már nem tudtak kibújni az elsõ rész árnyékából.
Mivel gondolom nem akar mindenki egy játéktermi gépet venni, ajánlom a MAME emulátort. Google segít.
A fenti rész nyilván újszülötteknek szólt, tekintve a topik természetét...
nesztek, barátok közt bunyók, mortal kombat zenére. :ASD:AS😄:ASD:AS😄:ASD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De ettõl még Mortal-al játszottam eddig legtöbbet.
Még jó 11 évvel ezelõtt a Pólusban az 576kbyte bolt bejáratánál volt kiállítva egy Playstation, azon is nyomtam egyszer az Ultimate MK3-at. 😊
<#rolleyes>#rolleyes>
picit erõlködj, tudsz te ennél jobbat is.
Ez a komment meg egyenesen EPIC!!!
A fatalityk adják ennek a játéknak a krémjét, de nem csak ezért jó.
csak nagyban hozzá járul a vérengzõs jeleneteivel a játék élményéhez, úgy is mondhatnám ez a hab a tortán.
nekem pl soha nem sikerült egyet se csinálnom. most játszok MK Deceptionnel és nem tudok fatalityket, de biztos akad itt pár fatality Mester.
számomra érthetetlen, hogy miféle kombókat kell ott leütni "
Hajrá Mortal ovi! 😄DD
<#taps>#taps>
-------
igen, ez meglehet. de mindig lesz valaki, aki lehúzzon a játékról egy sokadik bõrt és a nagy MK fanok venni fogják, mert ott lesz a nagy név, hogy Mortal Kombat és amíg veszi valaki, biztos lesz jó pár folytatása.
Egy régi barátommal toltuk anno melóhelyen rengeteget <#idiota>#idiota> persze közben az ügyfeleket felsegítettük az internetre, meg jól beállítottuk a levelezésüket.
"A többi számitógépre készült." - marhaság a javából.
Az 1,2 és a 3 egyértelmûen coin-up, késõbb átportolták pc-re.
(A 2 egyike azon nagyon kevés játékoknak, amik támogatták a Gravis Ultrasound hangkártyát)
Amúgy szerintem nem a fatalityk adják a varázsát a MK-nak (az elsõ részeknek), hanem a tipikus MK hang- és képi effektek.
A késõbbi (3D-s) részek - véleményem szerint - bûn rosszak, legalább 50 sokkal jobb verekedõs játék létezik. Mellesleg ezeknél már a fatality sem nagy kaland, mivel a 2 poligonhalmaz nem igazán reálisan végzi ki alkalomadtán egymást <#idiota>#idiota> A 2d-s részeknél ez nyilván még látványos volt, fõleg akkor, az õ idejükben. Szóval nem akarom bántani a MK sorozatot (a 2 és a 3 kivételével), de szerintem elszállt fölötte az idõ vasfoga. A 2 és a 3 pedig örök játékok lesznek.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
respect neked, hogy mindig van egy olyan, aki hasonló, mint te. bejön és leszólja más topikját.
láma.