Itthon nem döntött rekordokat a Transformers 2.
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én annyira untam, hogy kijöttem a moziból a film vége elõtt. Lúzerség volt beülni rá, tudom.
Az elsõ rész jó volt, de a második... Szinte törvényszerû, hogy minden trilógiából csak az elsõ rész a jó?
Egyébként aki csalódott a Transfromers filmekben azokat nem értem. Most õszintén, mit lehet várni egy olyan filmtõl amiben óriásrobotok gyakják egymást? Normális egyedi történetet köríteni ezek köré, ugy hogy ne tûnjön baromságnak, esetleg bénának? A Hasbro cég eleve játékgyártó, és nem hiszem hogy anno a felnött kategóriát célozta meg, amikor kitalálta, és megygártotta ezeket a figurákat.
Ez ugyanígy van a képregénnyel, és a filmekkel sincs másképp. Én jól szórakoztam a másodikon is, minden bugyutasága ellenére is. Ez egy látványfilm, senki ne várjon Shakespeare-t alázó drámát, mert aki erre vágyik, az ne nézzen ilyen filmeket.
Ez ugyanígy van a képregénnyel, és a filmekkel sincs másképp. Én jól szórakoztam a másodikon is, minden bugyutasága ellenére is. Ez egy látványfilm, senki ne várjon Shakespeare-t alázó drámát, mert aki erre vágyik, az ne nézzen ilyen filmeket.
Az elsõ rész nagyon látványos, viszont nagyon idióta, semmi történet, gyerekeknek készült. Ha a második is ilyen, akkor nem is csodálkozom.
Annak, aki 15-20 éve a képregényért rajongott, mindkét rész nagy csalódás (szerintem) de aki csak egy robotos, történetmentes, akcióvígjátékra kíváncsi, annak tényleg nagy élmény is lehet. (magyarul szigorúan 20 alattiaknak készült)
Én meg azon gondolkodom, hogy megnézem feliratosan is a Mom parkban. Nagyon tetszik.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
← ElőzőOldal 2 / 2