35
-
#35 Szerinted ha valami szar azt sokan veszik? Na ugye.
Szörny: Ha légy volnék biztosan azt ennék. Tíz légy közül kilenc azt ajánlja. -
Sir Ny #34 egyél szart! huszonhétmilliárd légy nem tévedhet! -
#33 LOL Szerinted vmit minel tobben vesznek, annal jobb.. LOL -
#32 Tényleg a toshibat lehagytam. Jó notikat gyártanak ők is. -
AndRobid #31 Toshiba még szóba sem jött. Pedig ők azok akik kinyalják a vásárlók fenekét. Regisztrálod a gépedet a toshiba honlapján, és bármelyik toshiba szervízben/üzletben érvényes a garanciád, egész európában. Állítólag. Nekem még nem volt szükségem a garira... -
zsopu #30 Ha jó emlékszem az ACER szervíz valahol Lengyelországban van, futár viszi hozza a hibát külön tolmács fordítja, és sokkal hamarabb végeznek mint az MSI vel Székesfehérváron! :D
-
#29 Nem akarlak lehangolni de a PC mint fogalom 1974-től használatos az IBM által létrehozott Altair 8800-as csodamasinára amit már a nagyközönségnek gyártottak. 1984-ben meg megalkották az első notebook PC-t az IBM 5155 képében (notebook/laptop = hordozható személyi számítógép). Mint írtam a PC lehet Desktop (asztali), vagy notebook/laptop (hordozható), és nem csak 2009-től van ez így.
Azért a minőségről még pár szó: Nekem három ember ajánlotta az acert. Abból az egyik 130.000-ért vásárolta a sajátját 4 éve és még nem kellett gariztatni benne semmit. A második nagyvállalati szinten foglalkozott velük és mondta hogy csak akkor mentek tönkre ha földhöz lettek verve, és akkor is csak a vinyó. Harmadik szintén Acer tulajdonos és megerősítette az elsőt. Ezek után néztem szerteszét hogy mit ajánlanak mennyiért és igaz hogy a Dell 3-4-5 év garanciát ad alapból a legtöbb termékére de ott a nevet is meg kell fizetned. Néha azonos teljesítményű gép annyiba jött ki mint egy Acer csak még +3 év garanciával.
Csak ismételni tudom magamat. Attól hogy valami olcsó, még lehet jó. És az Acer benne van a Top3 gyártóban nem igazán azért mert olcsó-n szart ad. Érdekes hogy a FuSi nincs, pedig nekik vannak 100 ezres csodagépeik. -
#28 Packard-Bell-nek bottal ütném a készítőit. Trágya minőség, trágya szerviz, mind asztali, mind notebook oldalon. -
Gery Greyhound #27 Készre szerelt konfigot jelent, garanciával
Ha én veszek egy PC-boltban videókártyát, vinyót, vagy bármi mást, azokra mindig van garancia. Miért jobb az, hogyha magára a gépre van? Szerintem kifejezetten rosszabb, például amikor vidéken laktam és Pesten vettem memóriát, amiről kiderült hogy hibás, kiszedtem és zsebre vágtam, feljöttem vele Pestre, gariba kicserélték. Most gondolj bele ha van egy garis gépem, egyrészt hozzam fel egyszer az egész vasat hogy beletegyék a memóriát (mert ha kinyitom a házat ugrott a gari), vigyem haza, aztán amikor kiderül hogy hibás, akkor hozzam fel mégegyszer az egészet hogy aztán ki tudja hány napig ne legyen gépem, és jöjjek fel érte mégegyszer. Tiszta macera, szerintem sokkal jobb az alkatrészenként vásárolt gép. Persze, nem a leggagyibb teszkós alaplapot kell megvenni integrált videókártyával, a minőségi alkatrészekből otthon összeszerelt gép van olyan megbízható, mint egy Dell vagy bármi más. -
#26 LOL az Acer notebookok teren soha nem lesz a felso kategoriaban.
A parameterek nagyon jok: komoly teljesitmeny, design, alacsony ar..
Csak ez a minoseg rovasara megy! Iszonyu buheralasok vannak 1 Acerben, pl allando problema a tulmelegedes..
10-bol 3 Acer lapi meghal még gari alatt. -
#25 OFF:
Uhh, de félre vagy tájékozódva, kb. semmi nem stimmelt abban, amit írtál. Az ARM az ARM, semmi köze az Intelhez. A 3D gyorsító meg PowerVR. A Symbianben meg többségi tulajdont vett nem olyan rég a Nokia, aztán nyílt rendszerré tette (Symbian Foundation).
Bocs, muszáj volt ezt beírnom, mert az Intel, meg az ATI, annyira mellé lövés volt. -
pixx #24 Packard-Bell laptopban igen rosszak, húgomnak két hét után winyó csere, aztán egy hónap múlva megint. Asztaliban állítólag jók, de ezek után nem mernék rámondani semmit...
Inkább fizetek valamiért 10-20 ezerrel többet, és legyen megbízhatóbb, mint olcsón szart venni...acer és FS igen problémás gépeket gyártott eddig, ha ez megváltozott az jó, de nekem nem marad benne bizalmam...
HP és IBM az ő laptopjaikkal, és gépeikkel kevesebb probléma van átlagban, mert nagyobb a minőségi küszöb. -
tomcsa4 #23 Ezt jól érzed szerintem. De mégis, ha ránézek, az jön le, hogy tuti frankón van összerakva. És tényleg, a billentyűzet kivételével, mely egyes modellnél picit mintha hullámozna. De lehet ez a Lenovo védjegye és lesz is még. Ráadásul a garancia sok (vagy minden) esetben több, mint egy év. Azaz a minimumnál többet vállalnak.
Megfeledkeztem az MSI-ról. Jók, kimondottan jók a notijai. Jó áron, jó teljesítmény és dizájn. Én mindenképpen számításba veszem.
Ezt a Packard-Bellt nem tudom hova tenni. Valakinek van biztos tapasztalata vele? Leginkább a megbízhatóság érdekel. -
BlackRose #22 Mert ugye a vásárlók manapság a minőséget és nem pedig az olcsót keresik. :)
Különben az Acer is kb. olyan mint minden másik cég, van neki jó is, közepes is és szar terméke is. Nagyságát meg éppen úgy mint minden másik cég két dolognak köszönheti, az egyik dolog az, hogy a legjobban képes eltalálni a piac igényeit (ami ha szegényebb piacokat céloz akkor inkább a hozzáférhető ár mint a minőség, de általában ennek a két dolognak valamilyen aránya) és mert azon a piacon amelyiken jelen van természetes vagy mesterséges gátok nehezítik a versenyt. Imádni vagy leszarni egy céget (vagy akármi mást) nem más mint idióta viselkedés de a legjobb esetben is csak szubjektív érzelmi játék. -
#21 Ezt nem tudtam eddig, de most olvasom, hogy 2009-től van ez csak így, valószínűleg ezért.. -
Etinger #20 Szerintem a Lenovonál rondább laptop aligha van. De valahogy úgy érzem elfelejtik arra felé h már 2009 van, mert külsőre elég retró érzésem van ha rájuk nézek.. -
#19 Na jó, a telefonom meg mitől nokia, mikor intel arm van benne, ati videochip (asszem az n95ben az hajtja végre az open gl est), meg gondolom valami más gyártó szállítja a kijelzőt, a memóriát, az op rendszer symbian, ilyen alapon ^^ -
tomcsa4 #18 Ez a megállapítás nem igaz. FS olcsóbb (és régebb óta ismert) és még sincs ott.
vttomi: természetesen nem. Készre szerelt konfigot jelent, garanciával. Az alkatrészek azok ,amik a piacon is vannak (néha van kivétel, mai kimondottan készre szerelt gépekhez van, nagyon kevés). -
Daryl Hall #17 Az Acer azt tart ott ahol, mert olcsó. -
#16 Egyik it-s kollégám szintén dícsérte, főleg mert a HP stb fölöslegesen drága, ahhoz képest, amit már az Acerek is tudnak.. -
#15 Ez a megállapítás igaz a többi gyártóra is. -
#14 egy acer pc mitől acer?
acer márkájú a ház, a táp, az alaplap, a proci, a memória, a merevlemez, a kábelek, a dvd-olvasó, a videókártya stb?
vagy csak ő rakja össze és tesz rá egy matricát? -
#13 Aki most szapulja az Acert: Azért belegondoltatok abba hogy nem lenne jelenleg a harmadik legnagyobb PC gyártó az Acer ha olyan hulladékok lennének a termékeik mint aminek egyesek elmondják? Mert ha olyan ócskaságok jönnének ki a kezeik alól mint amit írtok akkor senki se venné. Ha senki se venné akkor nem tartanának ott mint jelenleg. Érdekes nem?
Noodle: Igaz hogy a notebook is PC, de nem baj. (PC=Personal Computer=Személyi Számítógép, ami lehet Desktop, vagy Notebook/Laptop) -
Daryl Hall #12 Fujiknál a régebbi notebookjainál rengeteg hiba fordult elő, főleg a hűtés, vinyóval volt óriási probléma. Az újabb FS-k már megbízhatóbbak ezt bátran kiemerem jelentei, az olcsobb árkategóriás gépeik sem szarok. Én Asusról, Sonyról úgy tudom hogy szintén megbízható. De a legfaszább gépeket egyértelműen a Dell, Apple gyártja. De persze bármi elromolhat. -
AndRobid #11 Minőségi PC. Itt van mögöttem a sarokban egy ízig vérig HP gép (P4-es), ami teljesen márkásnak mondható. Megállt.
Kezdve attól hogy hatágú csillagcsavarhúzó kell a szereléséhez, de olyan f*sz módon lett kitalálva a ház, hogy inkább kidobom mint átépítem. Proci+ram+vinyó+dvdolvasó meg megy egy Tesco PC-be. -
AndRobid #10 Anno, mikor laptopot akartam venni egy szaküzletben, 3 fajtát nem árultak: Gericom, Acer, Fujitsu-Siemens. Találjátok ki, hogy mi ebben a 3 márkában a közös.
Ez csak egy laptopvásárlási jótanács volt.
-
tomcsa4 #9 Hát nem tudom, az Acer egyre megbízhatóbb és már a notebookok terén felső kategóriában van.
Dell, HP, Lenovo: szépek, csak árukhoz képest elavultak, a billentyűzetük hullámzik, ámde szép garanciaidőt adnak. Sony jó, megbízható. FS meg zsákbamacska, ha jót kapsz ki, akkor örök életű, na de ennek az aránya nem a legjobb. FS szerintem a legmegbízhatatlanabb. Acer negatívuma a szerviz, persze ezt inkább a magyar ember sínyli meg. Mégis a legmegbízhatóbb noti szerintem az Asus* és a Sony.
Apple-lel nem foglalkozom annyit.
*= érdekes módon apiacon, mindent összevetve az Asus a legmegbízhatatlanabb. Sose lehet tudni, hogy jót vagy szart kapsz, de érdekes módon ez az alaplapjairől mondható el. Notijai, routerei, asztali gépei megbízhatóak. -
#8 Apple, Asus, Dell, Sony, HP, Lenovo. Ezek a notebookmárkák, saját tapasztalataim alapján a többi szar. PCből nem tudom mivel minőségibb egy dell, mintha én rakom össze ugyanazt (úgy kb. fele annyiba kerül).
#6: Nem tesco pcről van szó, hanem saját magad által összeállított configról, azért érted a különbséget ugye? -
Daryl Hall #7 Ritka szar asztali gépeket és notebookokat gyárt az Acer. Én most kizárólag a saját tapasztalataimat tudnám példaként említeni. Ha már asztali gép vagy noteebook akkor inkább Apple, Asus, Dell, Sony, HP, Fujitsu Siemens 100X megbízhatóbak és strapabírobbak mint az Acer csoda gépei, a készséges garanciaszervizről meg inkább ne is beszéljünk. -
#6 Jah, magyarországon tényleg ez van, hogy lehet venni tesco pct occsón, aztán ha bemegyek egy szaküzletbe (ami minden sarkon van) egy márkásabb pcért, olyanjuk nincs pfff, talán a media marktban lehetne venni márkásabb nem sarki pc bótban összedobott pct, de az meg durván drága, a külföldi webes rendelésnél meg igencsak magas volna a postaköltsége egy komplett asztali pcnek... -
torcipepe #5 én is egy Acer Aspire One netbookot nyúzok, decemberben ez volt a legjobb. notebook vásárlásnál már az asus is szóba jöhet.
asztali gépnél meg marad a jóöreg szereld magad megoldás vagy esetleg szaküzletben összeválogatás. -
JL666 #4 Asus -
#3 Igaz, hogy itt PC-ről van szó, de nem baj. -
Etinger #2 HP a kedvenc, laptopok terén főleg azért, mert számomra ezek a legigényesebben kialakítottak, szép laptopjaik vannak na :) -
#1 Hajrá, hajrá! Én is inkább Acer notebook-ot vetem. Ár/teljesítmény/minőség aránya igen jó.
Hajrá Acer, hajrá!
u.i.: Gondolom most majd jönnek a HP/Dell/Lenovo fanboy-ok hogy az Acer ilyen rossz meg olyan rossz.