USB-n is érkezhet a Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A win7-es pendrive-ról: elég furcsa lett volna, ha tudtak volna egy win7 logós pendrive-os képet ide biggyeszteni, hisz még nincs is kész a 7es teljesen. Nem igaz?
Mellesleg feleslegesnek tartom. Aki ért hozzá, az a gyári telepítõrõl bármikor tud usb-s telepítõt csinálni. A mezei felhasználó meg a lemezrõl sem kezd neki, ha van egy kis esze.
Még valami. Nem okoskodásképp szánom, de tudomásom szerint nem fat32-re kell formázni a pendrive-ot, ha vistát vagy 7est akarunk telepíteni, hanem ntfs-re. Ezt meg lehet tenni az usbformat nevezetû progival (alapból a windows nem engedi), vagy az eszköz házirendjének átállítását követõen ("optimalizálás gyors eltávolításra" helyett "optimaliálás teljesítményre"). Ekkor már megy a windows-os formattal is.
Linux-ot szeretem én is de jó lenne ha a win7 jó lenne. Vista után kevés esélyt látok erre és ez nagyon nem tetszik.
Ablakos oprendszer? mikor láttál utoljára linux-ot? Te ugyanúgy fikázni próbálsz közben egy Ubuntu-t sem telejpítettél fel hogy felfogd hol tart most a linux.
Ennek a cikknek mi köze a linux-hoz?
Linux fan használjon linux-ot, de ez itt kit érdekel?
Ablakos oprendszer addig lesz amíg az átlagember (és ez a nagy többség) a munkahelyén windows-os gépen dolgozik és a játékok tömege erre íródik.
Ez van...
Itt nem az a lényeg hogy egyébként meg lehet e oldani hanem hogy így kapod már meg. A játékoknál meg ugyan fel lehet másolni elég egyszerûen, de mivel kéri az eredeti lemezt így halott ügy.
Szóval a lényeg hogy valaki kezdje már el a szoftverét memória kártyán árulni mert akkor talán mások is követik ezt a példát.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Windows 7
Windows 7
Linux? Hisz ez a téma a Windowsról szól :P
Off:
Hajrá linux húzzunk bele! :) Több év alatt a "siker" statisztikailag: 1,02 %-os linux használat. Több év alatt csak el lett érve 0,02% emelkedés :)
Nem muszáj már õsszel rohanni a boltba a legfrissebb Windows7-ért, de nem árt komolyan elgondolkodni, hogy 1-2 éven belül meg kell barátkozni vele. A user eszi-nem eszi, nem kap mást. Persze ez nem vonatkozik azokra, akik meg tudnak fizetni egy Mac-et, és nem vonatkozik a Linux-barát pc-hegesztõ bajnokokra, akik kielégülést találnak abban, hogy állandóan tákolják a gépet. De Mancikának a könyvelésen MS Office kell, mert azt ismeri, nem fogja a cég még egy OpenOffice és Linux kurzusra is beíratni. Nem fogja az összes vállalat az összes drága szoftverlicencét kihajigálni az ablakon és áttérni egy olyan OS használatára, amit nem tud kezelni a legtöbb dolgozója.
Szerintem.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?
A policy nem érvényesül, ha fel se bootol a win. Inkább BIOS jelszó+gépre lakat+USB boot tiltás.
Cikkhez: Ha már ráteszik, akkor futhatna arról is, opcióként meg fel lehetne telepíteni, a gép elsõ használata alatt.
Rendszer-->Adminisztráció-->USB indítólemez-készítõ <#hawaii>#hawaii>
Sok kis hátrányból a Windows részérõl egy nagy hátráltató , felesleges és könnyen megkerülhetõ , Linux alternatívákkal kiváltható bughalmaz lesz, amit a kutya se fog használni. Kivéve persze a Windows XP-t, amelyet máig elismerek és jó operációs rendszernek tartok. Mi több !
A sok kis hátrány , amelynek egy részét a hozzászólások elején már taglalgattuk, mint pl. a cikk témája, az USB-rõl való töltõdés, betöltõdés, telepítés ... (nem is olyan kicsi hátrányok) illetve a Linux részérõl nem kicsi elõnyök ugye. Ezek mellett ott van még, elõnynek egy rakás mérvadó dolog: a file-rendszerek, a gépigény (ram-igény, tárhely igény, processzorigény) , egy átlagos új linux disztrónak nagyságrendekkel alacsonyabb gépigény is megteszi,
windows-sal való kompatibilitás ugye wine-nal, virtualboxxal, sambával, az ingyenesség, a stabilitás, a biztonság, de legújabban ehhez csapódott hozzá még a Windowst megszégyenítõ felhasználóbarátság is. Összességében már nincs egyetlen olyan pont sem számomra, amiért kizárólag natív windows-t használnék, vagy abban a windows jobb lenne.
Az irodákban is csak és kizárólag a begyöpösödött ofisz-szokások és idijóta makrók, szabványok és azokhoz való görcsösen ragaszkodás miatt elméletileg lehetetlen a Windows-erdõbõl kikecmeregni. Valós elõnyt a Windows sem az irodákban sem máshol nem tud ma már nemhogy felsorakoztatni, de még csak említeni sem.
sg.hu/cikkek/68554/a_windows_7_et_is_atugornak_a_vallalatok Ki NEM szarja le a Winfos 7-et?
Ha tudnád, hogy hány ismerõsöm mondogatta ugyanezt majd próbálta ki késõbb és látta be, hogy hülyeséget beszélt.
Mondom ezt úgy, hogy az SP1 elõtt nemsokkal tettem fel a Vistát és több mint 2 évig ment különösebb gond és újratelepítés nélkül.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A
Kedvenc operációs rendszered nagyjából minden 10/100. ember használja.
Muhahahahahahahhahahahahha ez jól esett :DD <#eplus2>#eplus2>

Tehát ügy nagyjából minden 200. ember használja, szép eredmény Muhahhahah ez jól esett :DD
Alább a magyarországi OS eredmények, csak nehogy szívrohamot kapj:

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
ad2. Indítsd onnan ahová tetted feltéve, hogy nem forrásból tetted fel. Ha forrásból tetted fel ennyi tudással, akkor nem hiszem, hogy van ember aki segíteni szeretne neked.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A microsoft meg nem olyan hülye, hogy ezt ne vegye észre. A monopólium megtartása mindennél elõrébbvaló - az USB-s telepítés lehetõsége egy teljesen logikus lépés.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem csak a winé, hanem a linux telepítõje is így mûködik. én legalábbis vígan neteztem foxival miközben rakta föl a rendszert.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ezek szerint akkor te egyikhez sem értesz <#nevetes1>#nevetes1>
Az meg szerintem mindenkinenkinek legyen a saját baja hogy vallási alapon melyik oprendszerben hisz inkább, és hogy mivel hülyíti meg otthon vagy a munkahelyén a gépét.
Ilyesmivel már ne fárasszuk egymást.
Windows 7
Na ehhez aztán baromi fontos a TOR meg az összes anyámkínja amit felsoroltál :))
Örülhetsz ha ilyen munkahelyed van, ha nekem cégem lenne, a magadfajta irodapatkány lenne az utolsó, akinek egyáltalán a háttérkép megváltoztatását engedélyezném a Windowsban.
Egyebkent en nem latok akkora kulonbseget a linux es a windows kozott. Nem egyformak, de hasonloan mukodnek. Ha az ember mindkettohoz ert, akkor igazabol teljesen mindegy, hogy melyiket hasznalja, mindettonek vannak elonyei es hartranyai, az idealis az adott feladatra mindig az eppen keznel van es nem kell vele foglalkozni. A linux es windows buheralast pedig tobbnyire (ha van ra mod) rasozza az ember valakire aki szeret vele foglalkozni es/vagy az a munkaja. En max. akkor allok neki hack-elni valamit (windows-t vagy linux-ot) ha mas nem tudja megcsinalni. A maradek idoben meg az ember hasznalja a gepet.
ps: Az a ceges halozat, ahol nem tudnak egy nem engedelyezett os-el mukodo gepet kiszurni, nem igazan nevezheto biztonsagosnak. Az az ember, aki meg nem tud egy sima windows-os gepet feltorni es leirtani a megfigyeloprogramokat, nem igazan nevezheto szakertonek. Meg akkor sem ha van usb-s linux-a... :-)
Kedves hottold-gettóharcos-stb ha mondasz nekem egy oprendszert, amin elfutnak a kedvenc játékaim valamint a munkámhoz és kreatív hobbijaimhoz szükséges progik Wine és egyéb trükkök százai nélkül, akkor örömmel használom azt (bár nem tudom, nekem a Win7-tel eddig semmi bajom nincs, miért kéne egyáltalán gondolkodnom azon hogy van-e alternatív rendszer)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Elég beszûkült a látásod.Tudod nem mindenkinek abból áll a szgép, amiket Te leírtál.Én speciel gépet netre, játékra, filmnézésre, zenére használom.A vinyót amióta megvettem a gépbõl ki nem vettem.Nem futkározok vele sehova.
Sokan vannak így a géppel mint én.Szóval ÍGY lehet MA 2009-ben Windows-t (ja igen: így írják helyesen:) )használni!
Egyébként, ha a cég tényleg ennyire megfigyel, akkor az elsõ dolog amit letiltanak az az USB.
Az mi?
....nekem valami betegség jut eszembe róla!
LOL
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)