4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
sandor72 #267 Nekem logitech g25 ös kormány van és nem jó vele nem lett javítva minden. Eddig nem lehetett beállítani most már a pedálok OK., de a kormányt az nem ismeri meg hiába tekerem semmi.
Nem olyan nehéz a billentyűn játszani vele. Néha bosszantó de, nem gond. Igaz a kormány az jobb lenne. Gondolom valamikor javítva lesz ez is. A patch-ek után sem lett semmi.
Esetleg ha nem ez a kormány van valakinek az még jó lehet. -
#266 áhh de jó,én már töltöm,de rohadt lassan jön!!!AMMajd akinek van kormánya próbálja ki vele hogy jó lett-e,jó? -
gabcsi13 #265 ok, GPS kéne bele :) mondjuk ugy már unalmas mert túl könnyű -
#264 Telepítés angol, de a játék német. -
sandor72 #263 A manual.pdf -ben van 1 térkép ami gondolom az útvonalakat mutatja meg különböző színekkel és a színnek megfelelő rajzzal a térképen. Vezetés közben nem találtam semmi infót az úttal kapcsolatban ha fent van a patch akkor azt a kis térképet adja be ha a KARTE ANZEIGEN -nek beállított gombra nyomsz. Lehet mozogni benne + nagyítani és kicsinyíteni. Én az utasításokból próbáltam kivenni hova kell menni és a térképen megtalálni az útvonalat ami nincs jelölve csak az, hogy te hol vagy. Lehet, egy későbbi patch ezt is orvosolja ahogy a térképet is belerakták az 1.3 -as patch al.
A 3. buszhoz pedig ha igaz akkor van valami pálya az AUFGABE / feladatok között ahol turistákat kell vinni lehet, hogy ahhoz jó. Nem tudom én még csak a KAMPAGNE módban a 2. pályát próbálom kitalálni, hogy kell végigvinni. Lehet, hogy csak a FREIE FAHRT / szabad vezetés-nél lehet kiválasztani. -
gabcsi13 #262 kem, angol vagy német? -
gabcsi13 #261 majd akkor ha megjelenik a headlight (headlight.hu) -
#260 Működik, örök hálám, thx! -
#259 modolható a játék szerintem, szal bele lehet tenni :) -
gabcsi13 #258
ez kéne a city bus sim-be -
gabcsi13 #257 -
filby #256 Sehogy megvárják a következőt és ha szerencséjük van akkor feltudnak rá szállni :)) -
gabcsi13 #255 azt a 3. új busz -t nem értem. hol szálnak fel a tolókocsisok? -
gabcsi13 #254 amugy az útvonalat csak a manual.pdf-ből lehet megtudni?
-
#253 Thx az infót -
sandor72 #252 Rakjátok fel a 1.2.1 és a 1.3 -as patch -et is!!
Ha fent van akkor a verzió 1.3.0 lesz + egy térkép a játékban - KARTE ANZEIGEN - néven + 5 új busz. A térkép sajnos csak a mi helyzetünket mutatja meg az útvonalat nem. Viszont a Manual.pdf -ben benne van 1 térkép az útvonalakról és a billentyű kiosztás is igaz sajnos németül.
Buszok a patch-ek után:
Alapbusz
1. új busz2. új busz
3. új busz
4. új busz
5. új busz
Térkép -
gabcsi13 #251 thx -
#250 mediafire, am ha rányomsz a hsz-nél a válasz erre gombra akk tudjuk kinek szól :) -
gabcsi13 #249 nincs chat szoba? -
gabcsi13 #248 ez kiflinek szolt -
#247 Most ne ezen vitatkozzatok. Valakinek lejött már?:D -
gabcsi13 #246 melyik oldalrol töltöd?
-
#245 ja beírja helyettem :)
akk nemszoltam :) -
#244 De kér, és?:D
jDownloader, kitöltöget mindent helyetted. -
#243 ja megis van, ezzel is lehet tölteni megaupról :)
Host soportados:
- Rapidshare.com
- Megaupload
- Mediafire
- 4Shared
- Easy-Share
- Gigasize
- HotFile
- DepositFiles
- zShare
- NetLoad
hát nemtom, nekem ez a progi folyamat tölt 2-esével tölti a rarokat, és ha 1-el végez már kezdi is a következőt -
gabcsi13 #242 probáld ki
-
gabcsi13 #241 de 45 másodperc -
#240 de az nem kér letöltés előtt kodot? -
#239 Megauploadhoz is van downloader. -
#238 am én mediafire-ről szedem mert onnan is jön 400 körül, nincs időlimit sem, nameg van hozzá downloader, megauploadnál kodot kell írogatni ha joltudom -
#237 mert sehol nemtalálom torrenten és lehet hogy fake, aki belinkelte azt írja német nfo-ba angol is van -
gabcsi13 #236 minek kép kevesebb mint 1 óra alatt lelehet szedni a megauploadról de csak akkor ha 400-410 kb/s-vel jön -
#235 ha valaki próbálta képeket pls -
gabcsi13 #234 Ha kész lesz a letöltés akkor megprobálok magyaritást csinálni hozzá. -
#233 Ha működik, pár képet rakj már be please :D -
hungaryws #232 Kíváncsi vagyok -
#231 Kíváncsi vagyok, hogy jó e... -
sandor72 #230 Nem fake!
Felraktam a nyelv az nálam német, de a telepítésnél ki lehetett választani az angolt.
-
hungaryws #229 ez ugye nem fake??
letesztelted? -
hungaryws #228 ezért Ban jár