4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
lagos01 #749 A campaing hány pályábol áll?
Engem a 4. nél nem enged tovább.Mindig azt írja ki hogy kezdjem újra.Ez mitöl lehet? -
#748 Mert nem váltottad át a táblát megálló nevére -
#747 Pontosan... -
timexxx #746 értem.és az utasok miért nem szállnak fel a busra a megállóba? -
#745 Már tovább jutottam. A második küldetésnél beülsz a buszba, oszt mész ahova kell. Én előbb a Javits Center megállójához mentem, utána meg még nem tudom hova XD. -
#744 1.4.1-be már van rendes g25 support is, már csak egy crack kéne... -
kitt2000 #743 sziasztok!
Lenne egy kérdésem hogy a kűldetéseket nem tennétek fel!
Nem baj az hogy nincs végig meg de legalább adig el tudnánk jutni az is aki nem érti hogy mit kell csinálni!
Én a 2 kűldetésnél járok és nem tudom mit kell csinálni!
Bekerűlhetne a GYIK-ba is majd frisitittek! -
#742 Megjelent az 1.4-es patch: Link -
#741 Sehogy. Rádióznod kell, majd visszamész a depo-ba -
timexxx #740 az első küldinél hogy tudok beszállni a buszba? ami ott a javits centernél áll -
#739 Már megtaláltam a választ. Azthittem sokat írtatok azóta:D -
#738 Szevasztok. Van már valami patch a G25 beállítására? -
timexxx #737 fennt van a teljes. a kérdésem csak annyi, hogy miért nem látom az utasokat felszállni? :S -
#736 Sziasztok! Egy kis segítség kellene: már sajnos az első feladatban megakadtam! Amikor a kocsival el kell menni a "Javits Centerbe" addig eljutottam, de után hova menjek? (német nyelvű a game ezért nem értem) -
mojorisin #735 Köszi a segítséget! Valóban csak szét kellett választani. -
timexxx #734 igaz én a demot szedtem le. a teljes verziót most tölötm, remélem az már nem lesz ilyen. egyébként ott is kötelezően megkell csinálni a tutorialt?:S -
timexxx #733 én is újra kezdtem de nem történt semmi változás. már van patch a játékhoz. elvileg az javitja a hibát nem? -
#732 Én például már igen!"BUS SIMULATOR 08/09" -
TarkoBarko #731 Ennél rosszabb játékkal sem találkoztam rég... kár volt letölteni. -
KaiotEch #730 Ilyen gondom nekem is volt... szerintem bugos az egész játék... hiába nyomkodtam én is a 8-ast(felemelést) nem csinált semmit, újrakezdtem a tutorial-t és akkor jó volt... Meg egy rakásszor megállok piros lámpánál és utána már el sem indul a busz... -
timexxx #729 sziasztok!
én még a trainingnél vagyok, de a tolószékes embernél le ragadtam, nem tudom be emelni a buszba. segitene valaki? angol nyelvü. de amikor rá gurul a rámpára hiába nyomom azt a gombot amivel elötte emeltem, nem csinál semmit, akármelyiket nyomkodom semmi hatás. mit rontottam el? -
artschi2 #728 vmelyik betűt ha lenyomod, ad egy térképet. De ott van a manual, abban benne vannak az alap billentyűkiosztások. -
KaiotEch #727 Hali. Valamiféle térkép nincs benne? Mert így elég nehéz.. se a profilokat, se a beállításokat nem jegyzi meg amúgy :S -
#726 Update 1.4.1 Hamarosan kijön!
http://forum.tml-studios.com/forum/viewtopic.php?f=50&t=2652 -
#725 nebas..!komolyan?Tényleg?Nemáá! -
#724 3gb vírus -
#723 Csak egy dolgot nem értek!A méretét!!Hiszen a német verzió csak 1 giga körül volt!Akkor most hogy van ez?Miért lett ez 4giga felett?
Nem értem! -
#722 jaja Skidrow:) -
#721 Kijött az angol verzió!!Vééégre!
http://www.gamestorrents.com/pc-game-city-bus-simulator-2010-new-york-english-english-descargar-torrent-5680.html -
#720 Sziasztok ! Nekemis ezt dobja ki pedig van directx9.0c meg quicktime .....
-Windows 7 et használok
-vga : ati radeon x1300t
-ram : 2gb
-procim : intel celeron 3.06 ghz
segítene valaki milehet a probléma ? -
#719 Így se jó.
Berakom má mit ír:
-
#718 oké akkor megpróbálom -
#717 Ne a webupdatel frissíts. Szedd le a fullos márciusit, aztán a fullos augusztusit. -
#716 De nem engedi
Elkezdené de már be is fejezte. -
#715 google it
Fel kell telepíteni, nem kell sehova tenni. -
#714 De ezeket honnan szedjem elő?
És hova tegyem? -
#713 Visszacsinálni nem, de fel kell rakni a dx9 fájljait, attól még megmarad a dx11 is. Rakd fel a márciusi és az augusztusi directx-et. Igen kell mindkettő, mert hiányzik pár fájl az augusztusiból. -
#712 Miért nem működik DirecX 11-alatt?
Kiír valami hibát és aszem ez a baja.
Hogy tom elindítani windows7-en?
A directX-et nemtom viszacsinálni 9.0c-re?
-
#711 G25-öt be lehet, csak nem érdemes, annyira szarul van megcsinálva -
#710 Szevasztok! Be lehet már állítani a G25öt normálisan? Töltöttem le angol patcheket vagy miket, de nem lett angol a játék!Valaki tudna segíteni?:D