4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
rarma #3469 Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco -
rarma #3468 Helló !
Hogy tudom azt megtudni ,hogy mennyi dollár kéne a másik busz megvásárlásához? És egyáltalán hol lehet megnézni, hogy a járművek mennyibe kerülnek? -
k roy96 #3467 Bus- cable car simulatorról van szó :) Oda fel hogy kell írni szöveget? mert a járatszámot kiraktam, pl. 11 Köszi előre is! :) -
gyuri35 #3466 Kezdem unni a játékot, de semmi hasonló vagy új játékot nem találok ami jó! -
Robi546 #3465 Meg előztél. xDD -
Robi546 #3464 Ezt tudtam Spoiler nélkül is. :D Lol a térkép fent a falon hogy el ne tévedjen a busszal a városban
kroy96: melyik játékról van szó ? Egyébként fentre ki írtad a buszban a sz=oveget hogy hova mész ? Tehát Time Square,stb... -
gyuri35 #3463 Csak annyi hogy nem írtad be az IBIS-be a járatszámot és az útvonalat! -
k roy96 #3462 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy felveszem a busszal az útvonalat, oda is megyek a sárga körhöz menetidő kezdetére, üresbe rakom, elakadásjelzőt kiteszem, megdöntöm a buszt, kinyitom az ajtót, de nem jönnek fel az utasok! mi lehet a gond? -
gyuri35 #3461 Kiadhatnál előbb is,és akkor 2012re meg tudnák csinálni hozzá mind a 7 javítópatch-t! -
gyuri35 #3460 Szegénynek nem telik rá biztos -
#3459 Példa! Nah ki találja ki mi hiányzik a tesztelő asztaláról? ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kormány!!! -
#3458 Már nem várok semmit tőlük. Eddig csak csalódtam a kiadott "Szimulátoraikban". Fizikailag még "Arcad" játékok is verik :D -
feherpeter1984 #3457 Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor lehet buszt veni ,kb. mennyi pénz kell összegyüjtenem? -
bus15 #3456 sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a City Bus simulátorba hova kell tenni a módokat? valaki segítsen ! nagyon megköszönném! :D -
Cliens1 #3455 Sziasztok!
Ahogy néztem a neten, nem találtam magyarítást a City Bus Simulator 2010-hez. Esetleg tudja valaki, hogy lesz-e valamikor? -
bikaherri #3454 hali
olyan gondom lenne h mikor belépek a játékba, ugye bent vagyok a házba és egyszerüen nem nyílik az ajtó...:D
egyik gombbal se, és nem reagál a házban semmi másra...
vmi ötlet h mi a nyüvek lehet a baja?:D -
gyuri35 #3453 Kíváncsi leszek! -
#3452 THE NEXT BUS SIMULATOR -
gyuri35 #3451 Azt még megpróbálhatod,hogy a windows-al induló futó alkalmazásokat /msn,skype,utorrent,daemon./bezárod/kilépsz belőlük mielőtt elindítod a játékot! -
kiscody #3450 meg persze
3,2+ proci
3gb ram
9600gt vga
össz:1,2 TB vinyo
mondjak még valamit rola?
remélem megszünik a probléma persze ha vágod milehet!!
kössz -
gyuri35 #3449 Gépigény megvan? -
kiscody #3448 sziasztok mértvan az hogy lefagy a game egy idö után és elég sürün!!??
német verzio 0.7-s patchel
kösszi -
halaszfi #3447 Nem hiszem mivel nem "nyilt" program -
kzsolti91 #3446 Sziasztok a bus-tram-cablecar simulatorhoz módok lesznek nem tudjátok?
-
gyuri35 #3445 Passz,próbáld meg beállítani a billentyűbeállítások helyére -
halaszfi #3444 Hogy kell a kormányt beüzemelni?
-
gyuri35 #3443 Melyik ajtó nem nyílik ki?
-
Lolluki #3442 Mi melyik?:D -
gyuri35 #3441 Melyik?
-
Lolluki #3440 végig néztem az options végig nyomkodtam minden billentyűt de az istenért se nyílt ki az ajtó:P -
Lolluki #3439 Szia gyuri okés az megvan de nem tudok beszállni a buszba:P -
gyuri35 #3438 Kijössz a lakásból,beszállsz a pick-upba,megfordulsz az úton vele, és mész egyenesen addig míg a mini térképen,neked balra meg nem jelenik egy busznak a mini ikonja kéken.Oda hajts be,kis különálló épületben van az iroda benne egy vén fószer.Tőle tudsz járatokat elvállalni,először csak busszal! -
Lolluki #3437 Sziasztok! Nekem lenne ezzel a játékkal egy olyan bajom! Hogy a lakásból kezdek de én még a busszal sem tudok menni mert nem tudom hol van! Valaki tud nekem segíteni? előre is köszi! -
gyuri35 #3436 Szivesen -
#3435 köszi -
gyuri35 #3434 Schedulewizard-nak hívják, a játék főkönyvtárában megtalálod -
#3433 CableCar -ban van mapeditor? -
rarma #3432 KÖSZI A SEGÍTSÉGET ! -
gyuri35 #3431 Nos, az elsőre:A játék automatán ment,amikor a bal alsó sarokban egy sárga nyíl körbe-körbe forog,Te nem tudsz menteni.A másodikra:IBIS-re zoom!I/az egér kurzorral bepötyögöd rajta a járatszámot,majd enter a jobb alsó sarokban/az ibisen/benyomogatod a tour-t,megint enter.3.:Először csak busszal tudsz dolgozni,avval tudod megkeresni a többi járműre való pénzt. -
rarma #3430 Előző kérdésem már megoldottam,másik két kérdésem lenne ,
1. : hogy tudom menteni a játékot ?
2. : hogy tudom kiírni a busz elejére a járatszámot és a címet ?
3. : ha elsőre ha nem busszal szeretnék menni, hanem trolival vagy villamossal , azt hogyan tudnám megtenni ?