Nikon Coolpix L100 ismertetõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kártyaolvasó kell a mûvelethez.
Ha szereztél, a telepítõ által készített firmware mappát a kártya fõkönyvtárába tedd.
Ha nagyon nincs olvasó de sürgõs lenne, vidd szervizbe.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Így már érthetõbb, de a firmware mappát pontossan hová kell bemásolni?
mert én próbáltam behúzni , meg total commanderrel átmásolni , de nem engedi még a géppel készûlt régebbi fényképeket sem tudom átmásolni a kártyára pff
Új elemek vagy töltött aksik a fényképezõbe.
Formázd le a kártyát, másold rá a firmware nevû mappát, kártyát tedd a fényképezõbe
Menü, setup, firmware version, update.
Amíg ki nem írja, hogy kész (Done), addig ne piszkáld, ne kapcsold ki.
Ha kész, formázd a kártyát (menu,setup, format card).
Ezzel jól fogja kezelni a töltöttségi szinteket különbözõ típusú aksikkal, persze csak ha a típusát helyesen állítod be a menüben.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Valaki le tudná írni , hogy hogyan kell a firmware frissítést telepíteni a gépre ? Angol nyelvû telepítést nem értem . Kösz!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Meg is lehet baszni!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
Aperture range: F3.5 - F5.4 (mi a fene, kétállású a rekesz, vagy fix???)
AE
AE
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a tulajdonos nem érzi butának és tudatlannak magát saját fényképezõgépe használata közben
Majd cserébe butának és tudatlannak fogja érezni õt az, akinek elõször megmutatja a képeket :)
Akkor a "jó kinézetû fotók"-ból is lehetett volna feltenni, nem csak a ratyi kinézetûekbõl. <#wink>#wink>
A legjobb az lenne, ha kevesebb pixelt zsúfolnának össze az érzékelõre. De hát marketing az marketing..
De tényleg érthetõ, ha az ilyen képeket nézve sok család beruház valami tükörreflexes gépre, mert ezek már komolyan szét is mossák az emlékeket, lol..
Méghogy "coolpix" ... Olyan, mintha ezek a gagyik egész más gyártó kezében lennének, mint a nagy Nikonok. Mondjuk mintha rossz kínai utánzatok lennének csak.
LZ forever
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
nem is értem az egészet, itt valami hibának kell lennie ... a búzatáblás kép egyszerûen értékelhetetlenül rossz. erre a gépre iso 3200 áááááááá, hát sikítani lehetne ezen ....
ez csakis tévedés lehet 70ezer forintért
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Ezek a képek szerintem katasztrofálisak, ha mostanában már ez számit átlagnak akkor nagyon rossz irányba haladunk. Az én Canon A720 IS-em képeit össze se lehet ezekkel hasonlitani, pedig azok hol vannak még a legolcsóbb DSLR-tõl?
Néhány cég már kitalálta az Advanced menüpontot, amelyben már hozzáférhetõek a részletesebb beállítások is. Aztán a user választhat, alap- vagy advanced funkciókkal akarja használni a gépet.
A vízparton álló fiú képe ISO 99-es érzékenységgel készült, ehhez képest ilyen mosott sz@rt még a kiskompaktok közül is csak kevés típus készít. A 779_2 és a 779_5 képeket meg akár festõ is festhette volna, annyira mosottak, a kromatikus aberrációról (779_5) már nem is beszélve. Hiába a fancy profeszionális kinézet, ezért a gépért max. a fele ár lenne elfogadható. De inkább annyiért sem kellene.