30
  • ilmi6
    Egészen "Hé haver hol a kocsim stílus" : http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14756
  • Alien!
    nálam bejött a film,talán lehet azért mert volt már pár hasonló kalandom...Kellően jó poénokkal tömték tele,bár a vége felé kicsit leült,legalábbis nekem olyen érzésem volt...Viszont kiváltott egy többperces klasszikus röhögőgörcsöt,ami utoljára csak a régi ZAZ és Farelly filmeknek sikerült....
  • winnie
    ?? ebben nem sok flashback volt ééés mit találtak meg most? rengeteg hasonló film készült már eddig is.
  • Darogen
    Karaj egy film! Fura hogy bar a Flashback megoldassal mar jonehany alkotas buszkelkedhet, de a legegyszerubb kihasznalasat csak most talaltak meg. "Hogy ez eddig nem jutott az eszunkbe?!"
  • sandor4
    király film
  • Barakukk
    Természetesen teljesen szubjektív vélemény, de szerintem
    Trópusi vihar köröket ver a filmre, a 40 éves szüzet is sokkal jobban élveztem, nekem speciel az Agyő Nagy Ő is jobban tetszett, én is többet röhögtem a Transformers 2-n pedig az nem is vígjáték, de a tavalyi Ne szórakozz Zohannal is több pontot érdemel nálam, mint a Másnaposak. Nagy hirtelen ennyi, a kritikával pedig egyet tudok érteni. Nagyon jó film, de a túl jó kritikák miatt maradt egy kis hiányérzetem. 7 pont a 10-ből.
  • TeDDyRuSh
    Szerintem a számok is beszédesek lehetnek:

jul.2:

The Hangover
    összbevétel: 237 milla (14. hely 2009-ben)
    amcsi bevétel: 190 milla (nagyon jó, egy vígjátéknak)
    nemzetközi bev.: 46,7 milla (ez semmi, az amcsi bevételhez képest)

Vagyis inkább amcsiban hódított a mozikban, hisz az összbevétel 19,8 százaléka folyt be amcsin kívül.

Ugyanakkor MO-n legnagyobb trackerén sincs valami előkelő helyen, bár viszonylag frissnek mondható a film.
  • gabeone
    Nem is tudom! A marketing nagyon kitesz magáért de az előzetes egy cseppet sem fogott meg engem. Csak nagyon ritkán és kisebb mennyiségben fogyasztok alkoholt és jó nagy hülyének tartom azokat, akik sokat isznak, talán ezért nem keltette fel az érdeklődésemet a film, de még csak viccesnek sem találtam az előzetesét. Én csupa felelőtlen idióta felnőttet láttam az előzetesben.
  • opeca
    Idiotizmus
  • winnie
    nem kötök bele, csak több embr ízlése értelmesebb eredményt mutat, mint egyé, valamint ott 10 másodperc megnézni, itt pedig már fél napja rá sem bagózik senki a kérésedre.
  • zaki
    mondom SZERINTETEK, nem imdb szerint. ne kössél már bele mindenbe istenem...
  • winnie
    tudsz szűrni évre, műfajra.
  • zaki
    idén, nem összességében, és vígjáték
  • winnie
    elmész az imdb-re és ott a top250 vagy a legjobb idei filmek. azzal semmit nem érsz, ha kapsz pár címet, ami XY szerint jobb, mert attól még szerinted nem biztos, hogy jobb lesz.
  • zaki
    írjatok már pár címet, ami szerintetek jobb volt ennél, kiv vagyok...
  • blitzy
    Oké, talán rossz összehasonlítás, hiszen a Másnaposok mozifilm, és emiatt minimális reklámozása csak van, nem úgy egy DVD-megjelenésnek. Hogy aztán mi a siker, az megint szubjektív. Engem igazán a bevételi adatok hidegen hagynak, csupán jobban ösztökélnek, hogy én magam is megnézzem a filmet... na persze (ezt suttogva írom) zsákbamacskát nem veszek, ezért marad a torrent. :) A "halivúdos" beütés kifejezés sem a legszerencsésebb volt, inkább úgy értettem, a tipikus amcsi stílus, humor.
  • winnie
    "Biztos, hogy vannak jobbak, csak azok nem ennyire halivúdos beütésűek, "

pedig ez sehol sem volt halivúdos beütésű. és reklámot sem kapott annyit, mint mondjuk a wolverine, terminator 4, angyalok és démonok, halálos iram, mégis mindet lealázza sikerben.
  • blitzy
    Megnéztem... egynek elmegy. Amolyan Cool-túra és Hé, haver, hol a kocsim stílusú, egyszer megnézhető agyatlanság. Poénosabbnak hittem, de egy-két igazán jónál több nem vol benne. Délutáni pihentetésnek megfelel. Na de év vígjátékának kijelenteni??? Biztos, hogy vannak jobbak, csak azok nem ennyire halivúdos beütésűek, és nem kaptak ennyi reklámot. Kicsit OFF leszek, mert más műfajú a film, de ott van pl. az Időbűnök c. spanyol film, amit pont ez után néztem meg. Hát ezerszer jobban lekötött, pedig erről meg semmit sem hallottam előzőleg!!!
  • diablo1336
    Szinkronos film azoknak jó mint nekem. Én pl este film alatt alszok el(érsd nincs tv, de csak ugy h jóccakát nem tudok elaludni)és mivel lencsés vagyok ,nincs szemüvegem:D, így feliratot sansztalan h látnám ,képet nagyából látom ,simán jó a szinkron. Amugy én se vagyok oda a szinkronokért ,de pl. a vígjátékok esetében ugy szoktam, hátha kisül belőle vmi jó, vmi újszerű.
  • Lipi1980
    A kínai faszi tényleg gáz volt egy kicsit.

A szinkron probléma nekem csak akkor jön elő, ha egy filmet eredeti nyelven és szinkronosan is látok, de egy idő után átáll az agyam a szinkronra, és nem keresem benne a fordítási vagy hangszín problémákat.
  • silanor
    Nekem nem volt gondom a szinkronnal. my bad...
  • Jimmyke
    Szinkronnal büntetés nézni, eredeti nyelven viszont valóban hatalmas :D
  • TeDDyRuSh
    Egyet kell értsek Viktorral. Jó a hangulat, jó a poén, de hogy az év vígjátéka? Ha nem lesz jobb az idén még, akkor simán. De nem merném előre kijelenteni. Meg kell mondjam, én a TF2-n többet röhögtem a poénos részeknél, de az más kategória.

Favorit: a szakállas pasi tud vigyázni a gyerekekre (mert máskor is talált:), majd 2 perc és rányitja a kocsiajtót a buksijára...gyereksírás...Hatalmas!!:D
  • M0RN1NGST4R
    hö, hülye tigris... -> ez is odavert
  • Segal
    Nem tőrt el a napszemüvegem?

Szerintem simán lehet az év vígjátéka én nagyon bírom az ilyen filmeket.
  • AZTA
    A kinai csávós rész nekem sem tetszett az igaz, viszont a többi már jó volt, kicsit talán tul rövid, lehetett volna még bele pár dolgot tenni.
  • winnie
    ha szinkronnal nézted, akkor nyugodtan okolhatod azt. a fordítás is böszme, no meg persze a hangok is olykor félrementek. (de ezek minden szinkronos filmre elmondhatóak és (a fordítás kritikájának kivételével) totál szubjektívek.)
  • tucky1
    Elég rossz a helyzet ha ez lesz az év komédiája, nálam egyszer megnézős kategória, inkább sírós mint sírva röhögős. Inkább fájdalmas poénok voltak benne, pl nálam a kínai faszi kivágta a biztosítékot.. Ez a véleményem, ettől függetlenül másnak tetszhet, sőt biztos van akinek tetszik is.
  • winnie
    én tegnap. a titok nyitja: (nagyon) sok filmet kell nézni és akkor a nagy számok törvénye alapján is belekerül a szórásba a bénák mellé pár kiemelkedő. főleg, ha az ember nem csak hollywoodból merít.
  • Lipi1980
    Nem is emlékszem, hogy mikor láttam utoljára ilyen jó vígjátékot!
    Nagyon-nagyon jó kis film. Az a sírva röhögős fajta