56
  • torcipepe
    neptunhoz kell hitelességi tanúsítvány. szvsz az opera pedig nem mondja, miért áll le.
  • Tsol
    Nagyítani nem lehet %-osan?
  • msstz
    Opera ftw
  • FlyingV
    talán mert addig se az opera, se a safari 100/100 ACID3-ának nincs értelme, amíg a legelterjedtebb IE ... hát mondjuk úgy, csöppet lemarad mögöttük.. ja és az IE 8 az még a legjobb, ugye, a sorozatból..
  • 5c0rp330n
    pl azért, mert a szaros neptunt még mindig nem viszi :)
  • vmiki88
    Ezaz!!!!!!!! Ezután jöhet a 4.0 :P
  • FlyingV
    én csak azt nem bírom felfogni, hogy mibe kerülne ezeknek a gyökereknek a mac-es változatban úgy módosítani a kezelőfelületet, hogy az mac-es legyen. igen, pl a taboknál a bezáró gomb NE jobb oldalon legyen..
  • zola2000
    Én is most raktam fel az rc3mat. Egyébként release candidate, tehát az a változat, amelyiket közvetlenül a végleges előtt adnak ki, ennek ellenére már volt 3 rc, és a véglegeshez is jön milliófajta javítás.
  • gothmog
    Már megint ez a firefox hájp! Miért nem arról beszéltek, hogy az opera 100%-on viszi az ACID3-at?
  • Tsol
    Köszi. Már világos.
  • grobs
    Release Candidate, megjelenésre jelölt. Olyan verzió amin már csak bugfix lesz, újabb feature-t nem kap megjelenésig. A lényeg, hogy az RC nem végleges ... csak majdnem.
  • Tsol
    Az RC az mi az? Nekem RC 3.5 van most. 15 perce:D Jól meg, nincs vele gond.
  • Adamul
    Huu, mekkora flém lesz itt ha kimegy a holnapi hírlevélben ez a cikk :D
  • dashed_
    rc3
  • 5c0rp330n
    nekem már rég frissítette rá. vagy ez csak rc lenne? nincs benne a nevében..
  • Bmx01
    kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle