56
  • AndRobid
    Köszi mindenkinek a segítséget, meg a jószándékot. Szerintem a böngésző is megszokás kérdése.
    Rolandi350, én maradok opera párti, kár ilyen dolgok miatt egymás torkának esni, hogy melyik a jobb, mert egyik sem tökéletes.
    Vorpal: a robotos jó poén...
  • gothmog
    címsorba: about:config, utána megígéred, hogy óvatos leszel.
    Találsz ilyen bejegyzéseket, hogy az címsorba: about:config, utána megígéred, hogy óvatos leszel.
    Találsz ilyen bejegyzéseket, hogy az app.update.auto, app.update.enabled, extensions.update.enabled. Ezeket állíthatod true-ról false-ra. Innentől elvileg nem akar majd automatikusan frissíteni semmit. *nem ellenőriztem
    Ugyanitt, ha valakit zavar, hogy egyetlen megnyitott oldalnál is van tab-sáv, a browser.tabs.autoHide-ot állítsa true-ra.
    Az about:configgal egyébként tényleg csak óvatosan.

Hosszú hozzászólást pedig érdemes külső programban (pl. notepad) szerkeszteni.
  • gothmog
    ez az addon kell neked:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227
  • roliika
    Meg miért akad meg néha 1-1 pillanatra a flashplayer ha videót nézek?
  • monzta
    egy dilettáns kérdés: nem lehet beállítani valahogy, hogy a címsort ha legördítem csak az oldal címe legyen ott 1 sorban, és ne duplán, felette nagyban a neve is? ez marhára idegesítő. ennél idegesítőbb talán csak az, hogy a chrome-ban le sem lehet nyitni a címsort.
  • rolandi350
    AndRobid --> Nekem is volt ilyen problémám a Firefoxal.
    Leírtam egy oldalnyi szöveget és összeomlott!
    Na de amikor újra bejött csodák csodájára behozta ugyanazt az oldalt benne a szöveggel amit írtam és tudtam ugyanott folytatni!
    Tud ilyet az opera vagy az IE? :)
  • Vorpal
    FFox cimsávjába beirni : about:robots és enter :)
  • roliika
    Köszi!
    Ez sokkal gyosrabbnak tünik mint a 3-as! :) Jókis rókaság ez :)
  • KicsiMonkey
    AndRobid.
    Nemtudom, hogy ez megoldás e a problémádra, de azért leírom.
    Eszközök->Beállítások...->Haladó->Általános->Kisegítő lehetőségek->Pipáld ki ezt: Figyelmeztetés, ha a webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt.

Remélem, hogy segítettem.
  • zsottya
    Csak az a gáz vele, hogy egy jópár kiegészítő amit mindennap használok azok nem mennek vele :S
  • AndRobid
    Annak örülnék ha a Firefox nem állna neki a háttérben frissíteni, és amikor a fél oldalas postomat beírom akkor összeomlani. Szerintem alapfunkcióként bele lehetne tenni egy olyan funkciót, hogy rákérdezzen, hogy most összeomolhatok e. Válaszgombok: igen, nem, mégse, emlékeztessen 10 perc múlva...
  • KicsiMonkey
    Thx!
  • Carloska
    Firefox 3.5 Final Hun Letöltés!

ITT
  • KicsiMonkey
    Csak az ftp-s oldalról lehet leszedni a 3.5-öt? És az a végleges, ugye?
  • Challanger
    Firefoxban van olyan lehetőség, hogy az Élő könyvjelzőben lévő RSS híreket milyen gyakorisággal frissítse?
    Explorerben van ilye beállítási lehetőség, FF-ban még nem találtam, és ezt az egyet nagyon hiányolom, amúgy fasza böngésző.
  • BlackRose
    A Mozilla MINDÉG az utolsó RC-t adja ki véglegesnek (nálluk a Release Candidate valóban az), és mivel RC4 nem volt akkor az RC3 = végleges.
  • gothmog
    Bájtra megegyezik a 3.5 rc3-al, eszerint végül maradt az.
  • gothmog
    fasza! elöbb még "Please be patient" volt ugyanitt.
  • BlackRose
    yep...

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.5/
  • kukac7
    ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.5/
  • Ferrer
    A Firefox az egy naaaaagy.....
  • atomjani
    Jó lesz:)
  • gothmog
    Megjelent már? :)
  • Sanyix
    egyébként CS.N.T.T.K!
  • Sanyix
    Szabványkövetést mutatja. És a mindennapi böngészésnek is szabványosnak kéne lennie... de az ms az ie-vel, meg a mozilla aláássa a hülye szabványtalan faszságaival. Ezért nem kompatibilis semmi semmivel.
  • Sanyix
    hát persze, ugyanis a neptun egy rakás szar, egy bughalmaz
  • Gery Greyhound
    Talán mert az ACID 1-2-3-x teszt egy baromság, nem mutatja meg hogy hétköznapi használat során melyik böngésző a jobb.

A Neptun meg gondolom azért nem megy Firefox alatt, mert szarul van megírva. Én is ismerek ilyen, munkámhoz szükséges webes megoldást ami Firefoxban egyáltalán nem megy, ezért hozzárendeltem az IEtab-hoz, így amikor Firefoxban rákattintok a könyvjelző eszköztáron akkor a firefox ablakon belül, de IE motorral nyílik meg teljesen automatikusan, és úgy megy mint a kisangyal.
  • Justil
    a Neptun egy a felsőoktatásban használt online rendszer a hallgatóknak és a tanároknak is, kurzusok, vizsgák, jegyek kezelése, meg miegymás zajlik benne. nálunk ETR van, de gondolom kb ugyanolyan szar mind a 2 :)
  • rolandi350
    Egyértelműen Firefox nincs mese.
    Az ismerőseim 99%-a Firefoxot használ és mind megvannak vele elégedve!
    Firefox grat így tovább! :)
  • BlackRose
    Mack-ba a Rubber Duck a jó

aki nem érti vessen magára
  • Tetsuo
    telleg, mijaza neptun?
  • takysoft
    Firefox kurva szar mac-re. Ez nem flame téma, tényleg szar.
    ezt még mozilláék is tudják. csináltak is egy külön browsert rá Mozilla Camino néven.
  • jackcsabi
    Nem hiába a firefox a legjobb :)
  • gemihu
    Kár,hogy a TB fejlesztése nem halad ilyen ütemben.
  • zola2000
    Mi a fene az a neptun?
  • WoodrowWilson
    Régen nekem is ez volt, aztán most kipróbáltam, kérte is a tanúsítványt, és már jó a felső menüsor is.
  • 5c0rp330n
    nem a tanusítvánnyal lesz a gond, azt már próbáltam. belépni belép, a gond utána kezdődik: a felső menüra kattintva nem gördül le aminek kéne, így használhatatlan az egész.
  • B0nFire
    Nálam már fut az RC jó ideje, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
  • AzUs
    Jáj de ocsmány ez az új ikon :D Homofirefox :S:S
  • Rozsomák
    Simán viszi a neptunt csak el kell fogadni a hitelességi tausítványt, ennyi.