Holnap érkezik a Firefox 3.5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rolandi350, én maradok opera párti, kár ilyen dolgok miatt egymás torkának esni, hogy melyik a jobb, mert egyik sem tökéletes.
Vorpal: a robotos jó poén...
Találsz ilyen bejegyzéseket, hogy az címsorba: about:config, utána megígéred, hogy óvatos leszel.
Találsz ilyen bejegyzéseket, hogy az app.update.auto, app.update.enabled, extensions.update.enabled. Ezeket állíthatod true-ról false-ra. Innentõl elvileg nem akar majd automatikusan frissíteni semmit. *nem ellenõriztem
Ugyanitt, ha valakit zavar, hogy egyetlen megnyitott oldalnál is van tab-sáv, a browser.tabs.autoHide-ot állítsa true-ra.
Az about:configgal egyébként tényleg csak óvatosan.
Hosszú hozzászólást pedig érdemes külsõ programban (pl. notepad) szerkeszteni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Leírtam egy oldalnyi szöveget és összeomlott!
Na de amikor újra bejött csodák csodájára behozta ugyanazt az oldalt benne a szöveggel amit írtam és tudtam ugyanott folytatni!
Tud ilyet az opera vagy az IE? 😊
Ez sokkal gyosrabbnak tünik mint a 3-as! 😊 Jókis rókaság ez 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nemtudom, hogy ez megoldás e a problémádra, de azért leírom.
Eszközök->Beállítások...->Haladó->Általános->Kisegítõ lehetõségek->Pipáld ki ezt: Figyelmeztetés, ha a webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt.
Remélem, hogy segítettem.<#vigyor3>#vigyor3>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Explorerben van ilye beállítási lehetõség, FF-ban még nem találtam, és ezt az egyet nagyon hiányolom, amúgy fasza böngészõ.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
LZ forever
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Neptun meg gondolom azért nem megy Firefox alatt, mert szarul van megírva. Én is ismerek ilyen, munkámhoz szükséges webes megoldást ami Firefoxban egyáltalán nem megy, ezért hozzárendeltem az IEtab-hoz, így amikor Firefoxban rákattintok a könyvjelzõ eszköztáron akkor a firefox ablakon belül, de IE motorral nyílik meg teljesen automatikusan, és úgy megy mint a kisangyal.
Az ismerõseim 99%-a Firefoxot használ és mind megvannak vele elégedve!
Firefox grat így tovább! 😊
aki nem érti vessen magára <#levele>#levele>
ezt még mozilláék is tudják. csináltak is egy külön browsert rá Mozilla Camino néven.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A