56
-
AndRobid #56 Köszi mindenkinek a segítséget, meg a jószándékot. Szerintem a böngésző is megszokás kérdése.
Rolandi350, én maradok opera párti, kár ilyen dolgok miatt egymás torkának esni, hogy melyik a jobb, mert egyik sem tökéletes.
Vorpal: a robotos jó poén... -
#55 címsorba: about:config, utána megígéred, hogy óvatos leszel.
Találsz ilyen bejegyzéseket, hogy az címsorba: about:config, utána megígéred, hogy óvatos leszel.
Találsz ilyen bejegyzéseket, hogy az app.update.auto, app.update.enabled, extensions.update.enabled. Ezeket állíthatod true-ról false-ra. Innentől elvileg nem akar majd automatikusan frissíteni semmit. *nem ellenőriztem
Ugyanitt, ha valakit zavar, hogy egyetlen megnyitott oldalnál is van tab-sáv, a browser.tabs.autoHide-ot állítsa true-ra.
Az about:configgal egyébként tényleg csak óvatosan.
Hosszú hozzászólást pedig érdemes külső programban (pl. notepad) szerkeszteni. -
#54 ez az addon kell neked:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227 -
roliika #53 Meg miért akad meg néha 1-1 pillanatra a flashplayer ha videót nézek? -
#52 egy dilettáns kérdés: nem lehet beállítani valahogy, hogy a címsort ha legördítem csak az oldal címe legyen ott 1 sorban, és ne duplán, felette nagyban a neve is? ez marhára idegesítő. ennél idegesítőbb talán csak az, hogy a chrome-ban le sem lehet nyitni a címsort. -
rolandi350 #51 AndRobid --> Nekem is volt ilyen problémám a Firefoxal.
Leírtam egy oldalnyi szöveget és összeomlott!
Na de amikor újra bejött csodák csodájára behozta ugyanazt az oldalt benne a szöveggel amit írtam és tudtam ugyanott folytatni!
Tud ilyet az opera vagy az IE? :) -
#50 FFox cimsávjába beirni : about:robots és enter :) -
roliika #49 Köszi!
Ez sokkal gyosrabbnak tünik mint a 3-as! :) Jókis rókaság ez :)
-
#48 AndRobid.
Nemtudom, hogy ez megoldás e a problémádra, de azért leírom.
Eszközök->Beállítások...->Haladó->Általános->Kisegítő lehetőségek->Pipáld ki ezt: Figyelmeztetés, ha a webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt.
Remélem, hogy segítettem. -
zsottya #47 Csak az a gáz vele, hogy egy jópár kiegészítő amit mindennap használok azok nem mennek vele :S -
AndRobid #46 Annak örülnék ha a Firefox nem állna neki a háttérben frissíteni, és amikor a fél oldalas postomat beírom akkor összeomlani. Szerintem alapfunkcióként bele lehetne tenni egy olyan funkciót, hogy rákérdezzen, hogy most összeomolhatok e. Válaszgombok: igen, nem, mégse, emlékeztessen 10 perc múlva... -
#45 Thx! -
#44 Firefox 3.5 Final Hun Letöltés!
ITT -
#43 Csak az ftp-s oldalról lehet leszedni a 3.5-öt? És az a végleges, ugye? -
#42 Firefoxban van olyan lehetőség, hogy az Élő könyvjelzőben lévő RSS híreket milyen gyakorisággal frissítse?
Explorerben van ilye beállítási lehetőség, FF-ban még nem találtam, és ezt az egyet nagyon hiányolom, amúgy fasza böngésző. -
BlackRose #41 A Mozilla MINDÉG az utolsó RC-t adja ki véglegesnek (nálluk a Release Candidate valóban az), és mivel RC4 nem volt akkor az RC3 = végleges. -
#40 Bájtra megegyezik a 3.5 rc3-al, eszerint végül maradt az. -
#39 fasza! elöbb még "Please be patient" volt ugyanitt. -
BlackRose #38 yep...
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.5/ -
kukac7 #37 ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.5/ -
Ferrer #36 A Firefox az egy naaaaagy..... -
atomjani #35 Jó lesz:) -
#34 Megjelent már? :) -
#33 egyébként CS.N.T.T.K! -
#32 Szabványkövetést mutatja. És a mindennapi böngészésnek is szabványosnak kéne lennie... de az ms az ie-vel, meg a mozilla aláássa a hülye szabványtalan faszságaival. Ezért nem kompatibilis semmi semmivel. -
#31 hát persze, ugyanis a neptun egy rakás szar, egy bughalmaz -
Gery Greyhound #30 Talán mert az ACID 1-2-3-x teszt egy baromság, nem mutatja meg hogy hétköznapi használat során melyik böngésző a jobb.
A Neptun meg gondolom azért nem megy Firefox alatt, mert szarul van megírva. Én is ismerek ilyen, munkámhoz szükséges webes megoldást ami Firefoxban egyáltalán nem megy, ezért hozzárendeltem az IEtab-hoz, így amikor Firefoxban rákattintok a könyvjelző eszköztáron akkor a firefox ablakon belül, de IE motorral nyílik meg teljesen automatikusan, és úgy megy mint a kisangyal. -
Justil #29 a Neptun egy a felsőoktatásban használt online rendszer a hallgatóknak és a tanároknak is, kurzusok, vizsgák, jegyek kezelése, meg miegymás zajlik benne. nálunk ETR van, de gondolom kb ugyanolyan szar mind a 2 :) -
rolandi350 #28 Egyértelműen Firefox nincs mese.
Az ismerőseim 99%-a Firefoxot használ és mind megvannak vele elégedve!
Firefox grat így tovább! :) -
BlackRose #27 Mack-ba a Rubber Duck a jó
aki nem érti vessen magára -
#26 telleg, mijaza neptun? -
#25 Firefox kurva szar mac-re. Ez nem flame téma, tényleg szar.
ezt még mozilláék is tudják. csináltak is egy külön browsert rá Mozilla Camino néven. -
#24 Nem hiába a firefox a legjobb :) -
gemihu #23 Kár,hogy a TB fejlesztése nem halad ilyen ütemben. -
#22 Mi a fene az a neptun? -
WoodrowWilson #21 Régen nekem is ez volt, aztán most kipróbáltam, kérte is a tanúsítványt, és már jó a felső menüsor is. -
#20 nem a tanusítvánnyal lesz a gond, azt már próbáltam. belépni belép, a gond utána kezdődik: a felső menüra kattintva nem gördül le aminek kéne, így használhatatlan az egész. -
#19 Nálam már fut az RC jó ideje, és teljesen meg vagyok vele elégedve. -
AzUs #18 Jáj de ocsmány ez az új ikon :D Homofirefox :S:S -
#17 Simán viszi a neptunt csak el kell fogadni a hitelességi tausítványt, ennyi.