Bemutatták a világkörüli útra szánt Solar Impulse-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkora méretben már van RCS építsed meg bármibõl. Ez meg nem stealth éppen sem formáját, sem anyagát tekintve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sebesség tényleg túl kicsi.
Mivan???? ^^
5 napig lesz a pilóta fent egy olyan gépben AMIT VEZETNI KELL?
Mikor alszik? És hogyan? Lesz robotpilóta?
5 napot egyhuzamban nincs az a pilóta aki kibírjon.
Ja és itt és most borítékolom, hogy a Föld körberepülése ELSÕ KÖRBEN ezzel a jármûvel meg fog hiúsulni. Félelmetesen széles a szárnya és félelmetesen alacsony sebességen repül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi gyõz meg abban, hogy épít egy gyakorlati alkalmazhatóság szempontjából 0 méregdrága gép a leghitech-ebb cuccból. Ez olyan, minta Blue Gene számítóggéppel népszerûsítenéd a következõ generációs játékot, hogy azon elfut.
Kara kánként folytatom tanításom.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Mivel ennek a gépnek hatalmas szárny van, és kicsi a súlya, a szárny felületi terhelése nagyon alacsony, ezért becslésem alapján úgy 10-15 km/ó körüli a felszállósebessége max.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mert ez inkább hasonlít egy vitorlázóhoz mint egy normál géphez 😊
De szerintem ez 70km/h sebesség elég veszélyes egy ekkora gépnek, nagyon könnyen áteshet szerintem.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME