1111
-
#183 Nincs azzal semmi baj, hogy hisz benne, értelmezd is amit írtam légy szíves. -
#182 És te pont ismered azt akinek ez megvan.. mekkora máker vagy. -
#181 neme? mai napig megvan 1 ismerősömnek a ki nem adott józsef attila könyvek mert azokat baszott részegen írta és nem lehet kiadni -
USAMEN POWER #180 ÁÁÁ Én nem hiszem el hogy meghalt :O Nem néztem se a híreket, neten is sg-n voltam, ha nem nyílik ez a topik akk nagyon későn tudom meg -
Azorut #179 Hisz benne. Miért baj ez? -
#178 -
#177 REST IN PIECES azaz nyugodjanak a darabjai? lol :D
rest in peace (nyugodjék békében) -
msstz #176 Ez a hsz azért különösebben szép, mert forrás van rá, hogy J.A. nem ivott. Olvassd el Flóra könyvét.
EPIC FAIL. -
#175 Te mindenhol ott vagy.. József Attila halálánál is, akkor is, amikor Jacko molesztálta a gyerekeket.. Mondd, hogy csinálod? -
#174 kinem szarja le? akkor má nem tudok róla :D -
#173 Köszönjük. Remélem rólad is így fognak beszélni a halálod után.. -
#172 ez is baromság... azt mondják amit hallanod kellett akkor... má József Attiláról is bemagyarázzák hogy azé halt meg mert megbotlott a sineknél és pont jött a vonat... meg pont akkor indult el a vonat mikor kelt át az átkelőn és a melegben elájult és a vonat........... bla bla bla bla bla bla közbe 1 akkora részeges állat volt hogy az nem igaz... Jacko meg 1 kurva nagy pedofil geci :D ennyi...
REST IN PIECES -
Ronny #171 nem kiemelten neked ment, csak egy általános megállapítás volt. -
#170 elég sajnálatos h ilyen hír kell h az emberek újra beszéljenek róla! (és itt most nem azokról beszélek akik nem ismerték csak jöttek ide okoskodni)!
viszont mivel zeneileg már nem igen volt aktív a botrányai után, ezért nem is lett volna miről beszélni vele kapcsolatban. -
Pio #169 Nem lehetett nehezebb gyerekkorod, neki sokkal nehezebb volt és az apja is egy szemét volt, mert benne volt a médiában és elhisszük.
Viszont nem is lehetett pedofil meg elmebeteg, mert benne volt a médiában és a médiának nem hiszünk!
-
#168 -
#167 Hmm.. vicces vagy. -
Ronny #166 mekkora faszakalapok vannak az sg-n, hihetetlen... -
Azorut #165 A legfelsőbb bíróság titkosította ezt az információt. -
#164 há de most komolyan... ígyis a púder tartotta egybe az arcát :D -
#163 pill megkérdezem -
#162 méhaltmeg? -
#161 eh:D -
Pio #160 lol -
Neoncsoves #159 Nyugodj darabokban? -
Azorut #158 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ XDXDXD -
#157 erre most tényleg igaz hogy Rest in Pieces -
msstz #156 a jackson topik halott, most meg ez pörög. most hogy, jacko elment, jönnek a keselyűk és pörgetik ezt a topikot. -
#155 Hát kb az én gyerekkorom is egyenlö a nullával mégsem fekszem ágyba gyerekekkel söt még lehet rosszabb volt mint az övé -
Neoncsoves #154 elhiszem én. csak a többieknek írtam... hogy valszeg így akart elszigetelődni tőlük... -
#153 óh flémtopic.
mindenesetre RIP, remek zenész volt. -
#152 -
#151 Ezzel tisztában vagyok, elhiheted :) -
#150 mi az h mikor élt nem volt az?????????????????? -
#149 Najó, nekem elég ebből ma éjszakára... mégegyszer: Nyugodják Békében Michael Jackson! -
#148 Ez van.
#133 Nem tudta értelmezni amit írtam csak megjegyeztem.
Na lépek innen, gyászoljatok. Nem zavarok többet. -
#147 #135 -
Neoncsoves #146 régen amikor ő született, a négerek szarabb környezetben éltek mint itt a putris cigók... -
#145 jah kb semmit nem tudsz rola....attol még hogy gyermeki lelke volt és ezért szerette a kisebbek társaságát.. az azért volt mert tudod nem volt gyerek kora...meg az apja is egy állat volt...de tuti h nem volt pedofil.. -
#144 Eddig is volt topikja.. :)