Meghalt Michael Jackson

Oldal 1 / 23Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
Billie Jean 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bruk
Én meg akkor itt powerkodtam.. magam sem értem miért. Tény hogy nem rázott meg a halála, de jó zenész volt.

Talán ez a szám tetszik a legjobban tõle.

mosoporr
<#rinya>

biomage
1 éve hunyt el 😞

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
http://www.youtube.com/watch?v=HqhWHxePs4o&feature=related

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

grebber
Most nézem a This is it filmet.
És ha ez valóban a halála elõtti felvétel akkor nem értem mi az anyját cikkezett ilyen kamu híreket a sajtó.

Next PC upgrade: 2022

eszp

Nasim
Happy B Day Michael!!
R.I.P.

KeKKSZike
Legjobb száma...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Kandurex
Hallgatom a "Beat it" -et, és nem hiszem el, hogy meghalt. <#lookaround>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mosoporr
Ez Jackson igazi öröksége.

xDS

Butterbean47
Nyugodj békében Michael szívünkben örökké élni fogsz!<#szomoru1>

Death only needs to knock once.

LordVenom
Heal the World

Earth song mix

Human Nature

Remember the time

A 4 általam legkedveltebb amatõr elõadás...

játék 😄DD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nálunk adás se volt 😞
Pedig szívesen megnéztem volna.. fránya vihar.
biomage
Hogy az a :S
Most megy a Moonwalker az RTL Klubon, és mi történt kezdéskor? hát lefagyott a kép <#rinya>

Slayerboy
<#smile>

Voltam zárás előtt. _______________

zsutyesz
gyönyörû ez a két gyerek!

Waz ha lehetne, akk a sexshoppan guminõ helyett qrwákat árusítanának <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Reprodukálni lehet - de 1:1-ben legyártani nem.
Annak idején olvasható volt áltudományos könyvekben is, hogy az Ardennek mélyén él egy Hitler és/vagy Sztálin hasonmás (klón)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jazzy
Szerinted lehet embert klónozni?
nem tudom, de jól gondold meg, hogy vállalsz-e gyereket a késõbbiekben...

Tényleg klónozni akarták/ják jackot vagy ez egy újabb kamu hír a szennylapok részérõl?

havercsotány
mivel ez csak egy szent éj, pofázni a történésekrõl a hír topikban kell <#nezze><#ejnye1>

De kihûlt a topik! 😞
Grove4
Nem téma,megtaláltam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
A "Give in to me" az melyik albumon van?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

CSOCSO
esku?😄
Anaid
Tiszteletem, nyugodjék.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

ProGabe
22, huszonkettõ millió dollárt fizetett nekik MJ. ezért az egészért minimum ki kéne herélni a srác apját -.-

mármint nem a pénz miatt, ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekelte MJ-t a lóvé

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most volt a Híradóban:
Az a fiú, aki elõször megvádolta Micheal-t, most bevallotta, hogy hazudott, az apja kényszerítette rá, hogy szerezzenek pénzt.
Magyarul most már kiderült: Nem volt sosem pedofil.
CSOCSO
de edes volt a kislany a vegen. hat remelem valora valik a kivansaga es akkora sztar lesz mint Mike.

Amugy mikor enekelt Mike arra gondoltam.. bar nekem lett volna gyerekkoromban olyan apam aki enekelt volna nekem lefekves elott.

<#szomoru1>

Atkamon
Miért hányinger? Még jó, hogy rajongók is el akartak menni a temetésre, valahogy le kellett korlátozni, hogy hányan mehessenek be a sok millió rajongó közül. Szerintem ez a sorsolás volt rá a legjobb módszer. És nem, hivatalos jegyeladás nem volt a temetésre, csak max olyan, hogy ha valaki megnyerte, az eladja... de mongyuk nem vagyok benne biztos, hogy az is lehetséges, mert szerintem névre voltak a jegyek...

Slayerboy
Amúgy a megemlékezés végén az Earth Song, amikor nagyon sokan énekeltek, az koncertsorozaton is így lett volna elõadva. Hogy MJ elöl és a többiek mögötte énekelnek.. hát jó lett volna. :S

Slayerboy
Nyilván ingyenes, ha nyereményjáték.. de ez is milyen dolog már? De vásárolni is lehetett belépõt.. vagy nem? De ha nem akkor is hányinger az egész.

ProGabe
"Jegyeladás, nyereményjáték"

valamit benézhettél! a nyereményjáték ingyenes volt, csak regelned kellett és ha nyertél, tök ingyen mehettél be. az egy másik dolog, hogy sok félkegyelmû ezeket a megnyert jegyeket kezdte árulni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Slayerboy
Ez mind nagyon szép.. de azért van 1-2 pontatlanság. Lehet, hogy 500 millió dolcsis teleken élt, csakhogy azt már rég el kellett adnia, hogy fedezze a tartozásait, és még így is nagyon nagy tartozása maradt. Szal az a telek már rég elúszott...
A ceremóniáról meg annyit, hogy tényleg nagyon szép volt. Azt viszont undorítónak tartom, hogy még ebbõl is pénzt csináltak. Jegyeladás, nyereményjáték.. hát bazz.. azt hittem mikor meghallottam ezt h eldobom az agyam. Szánalom.

mflex
Akkor MJ emlékére megint, sajnálom õt nagyon! Saját up, ekkora méretû videót, ami ráadásul 10 percnél hosszabb és a minõsége is megmaradjon csak ide tudtam feltölteni...

Thriller full version

What about the forests?

Maximus4
Akkor töltsd föl valami normális helyre és kérd meg a moderátorokat rakják be újra.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zsutyesz
gondolom nem nézett ki valami jól...ha egyáltalán benne volt a koporsóban.

én látom

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Valakinek egyálltalán megvan még a banner ? Én spec nem mentettem el. <#szomoru1>

CSOCSO
ja azt hittem a kinezetere celoztal
Szerintem a Black Or White klippben nézett ki legjobban, akkor pont jó volt a bõre színe.
Atkamon
Hát arra, hogy nem szereti ha Jacko-nak hívják...

Oldal 1 / 23Következő →