Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Talán ez a szám tetszik a legjobban tõle.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
És ha ez valóban a halála elõtti felvétel akkor nem értem mi az anyját cikkezett ilyen kamu híreket a sajtó.
Next PC upgrade: 2022
Ale Alonso! poppe fan club™
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Death only needs to knock once.
Earth song mix
Human Nature
Remember the time
A 4 általam legkedveltebb amatõr elõadás...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pedig szívesen megnéztem volna.. fránya vihar.
Most megy a Moonwalker az RTL Klubon, és mi történt kezdéskor? hát lefagyott a kép <#rinya>#rinya>
Annak idején olvasható volt áltudományos könyvekben is, hogy az Ardennek mélyén él egy Hitler és/vagy Sztálin hasonmás (klón)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
mármint nem a pénz miatt, ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekelte MJ-t a lóvé
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az a fiú, aki elõször megvádolta Micheal-t, most bevallotta, hogy hazudott, az apja kényszerítette rá, hogy szerezzenek pénzt.
Magyarul most már kiderült: Nem volt sosem pedofil.
Amugy mikor enekelt Mike arra gondoltam.. bar nekem lett volna gyerekkoromban olyan apam aki enekelt volna nekem lefekves elott.
<#szomoru1>#szomoru1>
Voltam zárás előtt. _______________
valamit benézhettél! a nyereményjáték ingyenes volt, csak regelned kellett és ha nyertél, tök ingyen mehettél be. az egy másik dolog, hogy sok félkegyelmû ezeket a megnyert jegyeket kezdte árulni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A ceremóniáról meg annyit, hogy tényleg nagyon szép volt. Azt viszont undorítónak tartom, hogy még ebbõl is pénzt csináltak. Jegyeladás, nyereményjáték.. hát bazz.. azt hittem mikor meghallottam ezt h eldobom az agyam. Szánalom.
Thriller full version
What about the forests?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ale Alonso! poppe fan club™
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬