1111
-
#1111 Billie Jean :) -
#1110 Én meg akkor itt powerkodtam.. magam sem értem miért. Tény hogy nem rázott meg a halála, de jó zenész volt.
Talán ez a szám tetszik a legjobban tőle. -
#1109 -
#1108 1 éve hunyt el :( -
#1107 Budapesti emlékezés -
#1106 http://www.youtube.com/watch?v=HqhWHxePs4o&feature=related -
#1105 Most nézem a This is it filmet.
És ha ez valóban a halála előtti felvétel akkor nem értem mi az anyját cikkezett ilyen kamu híreket a sajtó. -
pista89 #1104 eszp -
#1103 Happy B Day Michael!!
R.I.P. -
#1102 Legjobb száma... -
#1101 Eltemették Jacksont -
#1100 Hallgatom a "Beat it" -et, és nem hiszem el, hogy meghalt. -
#1099 Ez Jackson igazi öröksége. -
-
#1097 Nyugodj békében Michael szívünkben örökké élni fogsz! -
#1096 Heal the World
Earth song mix
Human Nature
Remember the time
A 4 általam legkedveltebb amatőr előadás... -
Hajnalcat #1095 játék :DDD -
xxxpaulxxx #1094 1 személyes banda: Beat it -
marxell #1093 Nálunk adás se volt :(
Pedig szívesen megnéztem volna.. fránya vihar. -
#1092 Hogy az a :S
Most megy a Moonwalker az RTL Klubon, és mi történt kezdéskor? hát lefagyott a kép -
#1091 -
#1090 gyönyörű ez a két gyerek! -
USAMEN POWER #1089 Waz ha lehetne, akk a sexshoppan guminő helyett qrwákat árusítanának -
#1088 Reprodukálni lehet - de 1:1-ben legyártani nem.
Annak idején olvasható volt áltudományos könyvekben is, hogy az Ardennek mélyén él egy Hitler és/vagy Sztálin hasonmás (klón)...
-
#1087 Szerinted lehet embert klónozni? -
Ronny #1086 nem tudom, de jól gondold meg, hogy vállalsz-e gyereket a későbbiekben... -
AC2 #1085 Tényleg klónozni akarták/ják jackot vagy ez egy újabb kamu hír a szennylapok részéről? -
#1084 mivel ez csak egy szent éj, pofázni a történésekről a hír topikban kell -
marxell #1083 De kihűlt a topik! :( -
#1082 Nem téma,megtaláltam. -
#1081 A "Give in to me" az melyik albumon van? -
#1080 esku?:D -
#1079 Tiszteletem, nyugodjék. -
#1078 22, huszonkettő millió dollárt fizetett nekik MJ. ezért az egészért minimum ki kéne herélni a srác apját -.-
mármint nem a pénz miatt, ebből is látszik, hogy mennyire nem érdekelte MJ-t a lóvé -
marxell #1077 Most volt a Híradóban:
Az a fiú, aki először megvádolta Micheal-t, most bevallotta, hogy hazudott, az apja kényszerítette rá, hogy szerezzenek pénzt.
Magyarul most már kiderült: Nem volt sosem pedofil. -
#1076 de edes volt a kislany a vegen. hat remelem valora valik a kivansaga es akkora sztar lesz mint Mike.
Amugy mikor enekelt Mike arra gondoltam.. bar nekem lett volna gyerekkoromban olyan apam aki enekelt volna nekem lefekves elott. -
mod #1075
-
#1074 Miért hányinger? Még jó, hogy rajongók is el akartak menni a temetésre, valahogy le kellett korlátozni, hogy hányan mehessenek be a sok millió rajongó közül. Szerintem ez a sorsolás volt rá a legjobb módszer. És nem, hivatalos jegyeladás nem volt a temetésre, csak max olyan, hogy ha valaki megnyerte, az eladja... de mongyuk nem vagyok benne biztos, hogy az is lehetséges, mert szerintem névre voltak a jegyek... -
#1073 Amúgy a megemlékezés végén az Earth Song, amikor nagyon sokan énekeltek, az koncertsorozaton is így lett volna előadva. Hogy MJ elöl és a többiek mögötte énekelnek.. hát jó lett volna. :S -
#1072 Nyilván ingyenes, ha nyereményjáték.. de ez is milyen dolog már? De vásárolni is lehetett belépőt.. vagy nem? De ha nem akkor is hányinger az egész.