45
  • Mic ACE
    Ja, a legtisztább nyilván ahogy mondod a tiszta telepítés upgrade licensszel, mindenféle Vista előtelepítgetés nélkül, de úgy alapból kizárt, hogy felmenjen az Exproler, mivel az ugye nem lesz rajta. Viszont ha már van Vista, akkor elvileg Explorer is van, és akinek ez számít annak ez az eljárás lenne a jó. Viszont ezért is gondolom, hogy nem lesz upgrade verzió az EU-ba, mert annak mennie kellene már futó Vistával is. Vagy rosszul gondolom?
  • Adamul
    IE-nélkül érdekes lesz letölteni...:)
  • Ravkin
    Az hogy ugyan azt nyomod már megint egyenesen szánalmas. Szerintem ha kiadnának egy 100x jobb windows verziót neked az sem lenne jobb. És tudod miért ? Mert egy fasz vagy, és ezen semmilyen oprendszer nem fog tudni segíteni.
  • pixx
    Most, hogy nem raknak bele IE-et, amit főként az Operának köszönhetünk(ők kardoskodtak a legjobban, sőt az egyetlenek, a beépített IE ellen) remélem mindenki Firefoxot, fog felrakni :)
  • Inquisitor
    "Finally, as a way of saying thank you to our loyal Windows customers, we are excited to introduce a special time limited offer! We will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the US, this will mean you can pre-order Windows 7 Home Premium for USD $49.99 or Windows 7 Professional for USD $99.99. You can take advantage of this special offer online via select retail partners such as Best Buy or Amazon, or the online Microsoft Store (in participating markets).

This program begins tomorrow in the U.S., Canada and Japan. The offer ends July 11th in the U.S. and Canada and on July 5th for Japan or while supplies last"
  • SCaine
    Csak nehogy azt mond, hogy azért ilyen iszonyúan nagy a Viszta/Win7 gépigénye, mert a háttérben folyamatosan monitorozza a felhasználókat.
  • [HUN]FaTaL
    Már megint itt vagy hottold?:/
  • [HUN]FaTaL
    És annak mégis mi értelme? Minek raknék fel előbb egy Vistat, hogy aztán upgradeljem win7re? Nem jobb egyből 7est telepíteni?:D
  • [HUN]FaTaL

Nem liszenszről volt szó, amiről te beszélsz az upgrade liszensz, attól még csinálhatsz tiszta telepítést.
  • Indomagyar
    Milyen kár kedvezs tezsdvérgéim, hogy kilóg a lóláb !

• Matula Lukaski
    Akkor se tennék fel Winfos 7-et ha fizetnének érte, jó nekem a Linux , vagy maximum egy XP, ha már Windows.
  • csibra
    Az, hogy nem lesz benne IE nem azt jelenti, hogy a telepítőlemezen sem lesz.

A másik meg, hogy szerintem simán lehet majd updatelni, egy tört verzióval, ez csak az MS bosszúja a bazinagy büntetések miatt.
  • Benedicht
    Hmm, itt azt irjak, hogy europaban upgrade aron lehet majd venni a full verziokat.
  • Benedicht
    Honnan szoktad megrendelni?
  • szlovákiai hun
    Ő már nincs itt, kizárták, ha bár lehet, hogy még nem ismertük fel az uj regjét.

A cikkhez: Mennyi lesz az olcsó, az amerikaiaknak, az átlag keresetű Európait meg továbbra is 50-60 ezres áron fogják csapolni le?
  • baracsi
    Lehet, hülye kérdés, de Home Premium Windows Vista-ra lehet Windows 7 Professional Upgrade-t venni, mert a notin az van, és így lenne a legolcsóbb (főleg ha US-ben veszem és nem UK-ben, 50$ =? 50£, érdekes). Ugyan most Windows7 van rajta, de upgrade előtt nyilván visszatelepíteném.
  • Magiszter
    Ott a pont
  • Sanyix
    ócsó lesz? nekem eddig is ingyen volt, és addig az lesz amíg nem azért fog kelleni csak azért szenvedek vele, mert erre írják a játékokat :)
  • Mighty
    Majd megrendelem az USA-ból :)
  • Hegi90
    szívesen megvenném, de nem tudom, hogy az itthoni kereskedők hogy fogják árulni :(
  • Magiszter
    Eleve fogsz egy 1 gigás pendrájvot, letöltöd rá a firefox-ot vagy amit akarsz, felrakod a Win7 Nuku IE Edition-t, benyomod a pendrájvot és telepítesz. Mi ez a bonyolult? Vagy ha nincs pendrájvod 1500-2000 forintért vehetsz már. Akinek fussa eredeti Win-re nem e miatt fog keseregni.
    Szerintem.

Amúgy meg továbbra is marha drága a Windows oprendszer. Főleg majd azok amik itthon lesznek 60-80 ezerért. Néhány ember havi keresete. Ezért telepítem én a tömeglicence-s munkahelyit is itthon
  • Grandpenge
    Szerintem ez a hír, hogy nem lesz explorer a win7 ben és akkor nem tudsz letölteni böngészőt és meg vagy lőve egy hülyeség.
    Windows update akkor is lesz.
    Ott meg tuti benne lesz az explorer telepítésének lehetősége.
    Ahhoz meg nem kell böngésző se.
    Szerintem...
  • MerlinW
    Windows-t USA-ból kell rendelni. Mindig olcsóbb volt úgy, és két kattintás. 98 óta ezt csinálom. Rendszeresek az akciók, ráadásul kint szép nagy dobozos windows-t adnak soksok kiegészítő lemezzel, ajándék játékkal, matricákkal, minden szirszarral, stb (prof/ultimate esetén MSDN lemezek, SQL Express, egyebek.)
  • caprocorno
    nálunk is elő lehet majd renddelni 50 ajróért? gondolom nem:(
  • Inquisitor
    Hmmm. Kiváncsi vagyok lesz e olyan "akciós" liszenc Ultimate-ből mint amit Vistából lehetett pár hónapja találni, valami 79USD-ért ... :)
  • Sanyix
    CS.N.T.K.K!
  • szily3
    Nekem még mindig drága. De azért megveszem...
  • tompka
    Na de lesz olyan verzsön amiben minden lesz? Mert a vistánál is volt média pléjer mentes, meg média pléjert tartalmazó verzió is.
  • Laceee
    Kintről kell megrendelni.
  • Turdus
    Nem kell ahhoz böngésző... wget. Lemented előre pendrivera, ha más nem. De ennyi erővel az ff teleptőt is lementheted, oszt jónapot.
  • Mic ACE
    Monnyuk azé ápdételgetnek, mer occóbb , meg kevesebb a macera a mentésekkel, telepítésekkel. Amúgy meg egyetértek a kb. 2 évente min. egy reinstallal, de megoldás lett volna, hogy reinstall a régi Windózt, aztán míg meleg gyorsan rá az új ápgrédet. No de ennek most pápá.
  • BaLeeX
    Mókás lesz vadi új szűz gépen böngésző nélkül böngészőt letölteni.
  • Gerygrey
    személyes állományainkat az Easy Transfer segítségével másolhatjuk át

Mi lehet egyszerűbb mint F5-öt nyomni Total Commanderben? LOL.
  • Gerygrey
    Én nem is értem hogy emberek minek ápdételgetnek. Egy Windowsnak jót tesz évente-kétévente egy reinstall. Tessék megtanulni külön partíción tárolni mindent, hogy a rendszerpartíciót szívfájdalom nélkül lehessen formázni ha bármi gebasz van. (na jó, 10 percet el kell tölteni az appdata/mozilla és egyéb cuccok archiválásával)
  • Mic ACE
    Akkor ez most azt jelenti, hogy az EU-ban nem is lesz kiadva upgrade verzió, mert újra kell telepíteni frissítés helyett? No, akkor ennyit a jóárasított Winfos megvásárlásáról dédelgetett, hülye álmaimról.
    Ja, és nem az EU a genyóskodik, hanem megint Mikroék, mert az EU megmondta nekik, hogy építsék bele a böngésző választási lehetőséget a telepítőbe, ezek meg csak azért is keresztbe tesznek, és inkább kiölik a Zexplorert is, nehogymá Fájörfoxot kölljön kínálgatni.
    Apropó, böngésző nélkül nem lesz egyszerű böngészőt letölteni!
  • Vorpal
    Be kéne tiltani az EU ban az Upgradeket.
    Formátozzanak, újratelepítsenek és nem kell lesni, hogy mitől nem megy a vadi új rendszer és hova is tünt 30 giga hely.
  • Palinko
    mondjuk más kérdés, hogy én személy szerint nem kockáztatnám meg az updatet...
  • tomcsa4
    Hát ez tényleg nagy kiszúrás. Remélem fellépnek ellene páran.

Grat EU, csak így tovább.
  • macleod2005
    wáháháááá....
    "Európában az Internet Explorer tervezett hiánya miatt nem lesz lehetséges a Vistáról történő frissítés, így itt is teljes újratelepítésre lesz szükség."
    ...azt kell mondjam megérdemeltük, most majd az egyszerű User mehet panaszkodni, hogy nem lehet updatelni a windowsát. Kíváncsi vagyok hány helyen lesz benne a dokumentációkba hogy "..except the European version..." Köszönjük EU
  • tom235
    Nem kell dvd, felnyomod a pendrájvra