58
Te szoktál a kocsiban sminkelni?
  • szjuca
    "kell az neki" LOL
  • MR ME
    több az :D
  • MR ME
    én maximálisan kiröhögöm azokat a lányokat akik képesek buszon kisminkelni magukat :D
    meg azokat is akiken egy vakolatni van, sztem egy nő legyen smink nélkűl is szép, max egy nagyon szolid vmi, de persze ez csak az én véleményem, van akin tényleg segít, mert ha reggel smink nélkűl ránézel rájössz h kell az neki :D
  • szjuca
    Érdekes dolog ez különben, de ebben az esetben (persze többen is) nő ellenes vagyok nő létemre.
    Én teljes mértékben lenézem az ilyen libákat, hebehurgya, kapkodós csirkének tartom, akinek nincs ideje szinte semmire s ezáltal egy nagy káosz az élete. Viszont hozzáteszem gyorsan: Tisztelet a kivételnek, bizonyára akad ilyen is.
  • extramagascsaj
    megesik
    pl. tegnap a dugóban
  • mac12
    Egyiknek se lehet vmi kényelmes az tuti!
  • szjuca
    Soha, semmikor nem sminkelem magam, nincs rá sem időm, de energiám, sem igényem és a körülöttem élőknek sem.
    A kocsiban történő sminkelésről viszont eléggé negatív a véleményem, ha sofőr, ha utas, mindegy.
  • CattiBrie
    Éppen tegnap mondtam barátomnak, hogy indulás előtt 10 perccel ébresszen, nem kell korábban. :D Ennyibe pont belefér a felöltözés, fésülködés, fogmosás. Mi kéne több, így is gyönyörű vagyok. :D És igen, ennél szebb nem leszek. :D
  • kas123
    A barátnőm 20-30 perc alatt megvan ezzel :)
    Én már megszoktam, és nem zavar. :)
    Eddig egyszer sminkelt a kocsiban, de csak mert tényleg el voltunk késve :D.
  • tom235
    Nem feltétlenül.
  • msstz
    aki smink nélkül csúnya, az sminkkel is, a nők hülyék.
  • riddin
    És ennek a 89%-nak nincs barátnője?:D LOL
  • Kicsikiraly
    Összes fórumozó: 293834 fő
    Fiúk: 89%, Lányok: 11%

jó ötlet volt a topik.
  • zsutyesz
    nem
  • kalop
    Olyan volt már hogy a bnőm a kocsiban dobta fel a sminket, de otthon a tükör előtt órákig képes szépítkezni, már volt hogy össze is vesztünk emiatt mert tul sokáig vette birtokba a fürdőszobát...:D
  • mac12
    Kocsiba azért ez veszélyes játék szerintem!
  • CattiBrie
    Nem. Szerencsére a barátom nem sminkeli magát.
  • riddin
    Reggel együtt mentem munkába a barátnőmmel. Kicsit késésben voltunk és a barátnőmnek nem volt ideje kisminkelni magát. Siettem, ahogy csak tudtam, hogy időben ott legyek a melóhelyen, erre a barátnőm azt mondta: Lassabban menj, mert nem tudom kisminkelni magam!
    Fordult már veletek elő hasonló? Lányok, Nők véleményére is kíváncsi vagyok!