Smink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem árt az arcbõrnek egy kis tisztulás, és különben is a természetes nõk a legszebbek...vagy nem?
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
hogy érted hogy érdekesen csinálják?
bár, ha valami komolyabb helyre megyünk, akkor a sminkestõl jön egybõl is nincs ilyen probléma
nekem a sapis a kedvencem<#alien>#alien>
1., nagyon örülök, és kapaszkodok, mert valószínûleg tényleg a Dakar egyik autójában ülök
2., lehúzódok és megnézem a térképet, mert gyanús, hogy ez már nem a fõút.. (bár van ahol igen...<#zavart1>#zavart1>)
De amúgy szerintem élõben sokkal egyszerûbb mint itt a játékon ...
Bár lehet csak én gondolom így,kis naívan 😄
Én ? Naná,hogy sminkelek a kocsiban 😄
De csak az anyósülésen 😄
Sajnos még nincs jogsim,de nagyon szeretnék már...
De az 100%,hogy akkor már nem fogok ha én vezetek...
Ígyis nagyon veszélyesek az utak ...
Meg tök sokszor látok ilyet a villamosról és mindig röhögnek rajtuk az utasok 😄 szóval köszi nekem ilyet ne 😄
De a játék nagyon eredeti ötlet 😄
de tény ami tény, a játékban tényleg viccesen néz ki ahogy pattog jobbra-balra a félig kirúzsozott száj... 😊
amúgy én nem nagyon próbáltan kocsiban sminkelni, nekem elég nagy kihívás egyenlõre a forgalmat figyelni meg hogy betarsam a kreszt amennyire lehet.
még friss a jogsim úgyhogy nem is próbálkozom egy darabig ilyenekkel
ez kb olyan mintha a Párizs-Dakar rally közben festeném ki magam😄😄
egy átlagos szép lehet tõle
a rusnya az rusnya marad...hiába pingál
sztem
a szép lányok kevés sminkkel is szépek, sokkal meg még szebbek (ha ügyesek), a csúnya lányokon a kevés smink jó, az erõs meg általában borzalmas. szerintem.
csak hogy válaszoljak a kérdésre is: nem, szerintem lehetetlenség kocsiban sminkelni, még állóban sem, túl kicsi a tükör. (és nem azért mert nagy az arcom <#vigyor>#vigyor>)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha a dobókockára kattintotok megtudjátok mirõl is beszélek. Sminkeljünk kocsiban!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
meg azokat is akiken egy vakolatni van, sztem egy nõ legyen smink nélkûl is szép, max egy nagyon szolid vmi, de persze ez csak az én véleményem, van akin tényleg segít, mert ha reggel smink nélkûl ránézel rájössz h kell az neki 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én teljes mértékben lenézem az ilyen libákat, hebehurgya, kapkodós csirkének tartom, akinek nincs ideje szinte semmire s ezáltal egy nagy káosz az élete. Viszont hozzáteszem gyorsan: Tisztelet a kivételnek, bizonyára akad ilyen is.
pl. tegnap a dugóban
A kocsiban történõ sminkelésrõl viszont eléggé negatív a véleményem, ha sofõr, ha utas, mindegy.
[/spam]™
Én már megszoktam, és nem zavar. 😊
Eddig egyszer sminkelt a kocsiban, de csak mert tényleg el voltunk késve 😄.