58
Te szoktál a kocsiban sminkelni?
  • annabella2
    Nem is értem meg, hogy hogyan tudnak egyes nők vezetés közben sminkelni. Szerintem azt valaki intézze el otthon, vagy aznap maradjon smink nélkül.
    Nem árt az arcbőrnek egy kis tisztulás, és különben is a természetes nők a legszebbek...vagy nem?
  • Rubenvagyok
    Hát hallottam már olyanról aki a saját kénye kedve szerint dolgozik, az alany kéréseit figyelmen kívül hagyva... Ez konkrétan egy esküvői smink készítése kapcsán történt meg. A nővérem pont holnap megy egy hasonló rendezvényre a Studioba, próbált engem is hívni de nem nekem való ez úgy érzem :D Azért ha bárkit lázba hozna ez az.
  • monkeymajom
    Azért minden színházra külön sminkeshez járni nem lehet olcsó mulatság... gondolom nem 2 fillér egy ilyen profi sminkes igénybevétele. Én legfeljebb valami nagyon komoly alkalomra tudnám elképzelni mint valami esküvő vagy bál.
  • kommancs
    én vezetk. és ő közben sminkel. nem ő vezet:D
    hogy érted hogy érdekesen csinálják?
  • Rubenvagyok
    Az nem merész egy kicsit vezetés közben sminkelni? A barátnőm magának mindig csak valamilyen egyszerűbb kis sminket szokott feltenni magára a hétköznapokra. Viszont ha megyünk pl. színházba vagy valami komolyabb eseményre akkor ő is sminkest választja. Viszont ott is óvatosan kell csinálni mivel köztük vannak olyanok aki érdekesen csinálják a szakmájukat...
  • kommancs
    én a páromon mosolygok néha, amikor főúton megyek, de néha még autópályán is. már egész belejött, de régebben volt azért joker-face:D
    bár, ha valami komolyabb helyre megyünk, akkor a sminkestől jön egyből is nincs ilyen probléma
  • Iriszen
    Naná,hogy néztem... nekem az uborkás a kedvencem :) az talán nem is olyan nagyon nehéz...da a sapis...áááá...az nagyon idegölő :D
  • dodok20
    amúgy a többi játékot néztétek?
    nekem a sapis a kedvencem
  • angelacska17
    ..:)),hát autóban ülve sokkal nehezebb rúzsozni magadat,mint amúgy otthon a tükör előtt,ez a kis játék egy jó kis szimulátor csupán,de amúgy jól meg van csinálva..:)
  • szanna
    esetleg ha épp dugóban állok, és tényleg csak araszolva lehet haladni, akkor a rúzst még bevállalnám, de mást nem hiszem. hát ha annyira ugrál az autó, mint itt a játékban, akkor:
    1., nagyon örülök, és kapaszkodok, mert valószínűleg tényleg a Dakar egyik autójában ülök
    2., lehúzódok és megnézem a térképet, mert gyanús, hogy ez már nem a főút.. (bár van ahol igen...)
  • Iriszen
    Hát igen,nem lenne szerencsés dolog a szemfestés,de a rúzs sem :D
    De amúgy szerintem élőben sokkal egyszerűbb mint itt a játékon ...
    Bár lehet csak én gondolom így,kis naívan :D
  • szanna
    én is láttam már ilyet, ahogy kiröhögnek egy női sofőrt, ahogy a sminket igazgatja a visszapillantóban... én még csak rúzsozni láttam nőket amúgy, szerintem egy szemfestést bevállalni elég rizikós.... érthető okokból...
  • angelacska17
    na igen a magyar utakon nem könnyű a helyzet,és csak a gond van belőle ha vki ilyet tesz,elég ha csak egy pillanatra terelődik el a figyelem és már ott a baj....játszani még mindíg könnyebb vele..))
  • Iriszen

Én ? Naná,hogy sminkelek a kocsiban :D

De csak az anyósülésen :D

Sajnos még nincs jogsim,de nagyon szeretnék már...

De az 100%,hogy akkor már nem fogok ha én vezetek...

Ígyis nagyon veszélyesek az utak ...

Meg tök sokszor látok ilyet a villamosról és mindig röhögnek rajtuk az utasok :D szóval köszi nekem ilyet ne :D

De a játék nagyon eredeti ötlet :D
  • szanna
    érdekes amúgy, hogy állítólag a nők képesek egyszerre több dologra figyelni, vezetni mégis a pasik tudnak jobban... dodok20, nekem már van jogsim egy ideje, meg sminkelek is egy ideje, de egyszerre még sosem próbáltam a kettőt...:) szerintem nem is fogom.
    de tény ami tény, a játékban tényleg viccesen néz ki ahogy pattog jobbra-balra a félig kirúzsozott száj... :)
  • angelacska17
    kipróbáltam ezt a játékot,nem könnyű tényleg,figyelmet igényel a vezetés amúgyis,nemhogy sminkelni közben,de szerintem sok nő megteszi ezt...:)
  • dodok20
    télleg jópofák ezek a játékok :D

amúgy én nem nagyon próbáltan kocsiban sminkelni, nekem elég nagy kihívás egyenlőre a forgalmat figyelni meg hogy betarsam a kreszt amennyire lehet.
    még friss a jogsim úgyhogy nem is próbálkozom egy darabig ilyenekkel
  • szanna
    hát szerintem elég nehéz lehet... én inkább nyugodt körülmények között próbálkozom ....
  • angelacska17
    volt már eszemben de még nem próbáltam...:)amúgy nem lehet nehéz szerintem...
  • hrvhanna
    vicces játék!!
    ez kb olyan mintha a Párizs-Dakar rally közben festeném ki magam:D:D
  • granati
    attól függ... ha az M0áson állok masszív dugóban, akkor még a körmeimet is ki tudom festeni..
  • ribot
    Azért a kocsiban kirúzsozni magad nem hiszem, hogy ennyire nehéz lenne!
  • granati
    jaa hát így még nekem is sikerült :D elég idióta kis játék, de tetszik! :) az uborkapakolásos is poén nagyon..
  • nestanetty
    Ki lehet próbálni amúgy ezen az oldalon http://baba.hu/trukkosjatek/index.html hogy hogy sminkeljük magunkat kocsiban! Ez csak egy kis vicces játék :) de most pont ehhez a témához való!
  • granati
    hát vagy inkább saját magukon, és ha nem jó, akkor lemos, kezd előről... :) de az tuti, hogy nem a kocsiban kell kezdeni a gyakorlást, mert ott még a vérprofik is elvérezhetnek.. :D
  • nestanetty
    Szerintem mindenkit ki lehet szépen sminkelni és egy nem túl erős smink mindenkinek jól áll! csak az a baj, hogy egyesek nem tudják, hogy hogy kell szépen sminkelni és csak magukra kennek össze-vissza valamit! Gyakorolniuk kéne valami játék babán és aztán lehet, hogy szebben néznének ki!:D
  • extramagascsaj
    egy szép csaj jó sminkkel még szebb
    egy átlagos szép lehet tőle
    a rusnya az rusnya marad...hiába pingál
    sztem
  • granati
    szerintem meg ha valaki ronda, akkor nagyon profi smink kell, hogy azon segítsen..:)
    a szép lányok kevés sminkkel is szépek, sokkal meg még szebbek (ha ügyesek), a csúnya lányokon a kevés smink jó, az erős meg általában borzalmas. szerintem.
    csak hogy válaszoljak a kérdésre is: nem, szerintem lehetetlenség kocsiban sminkelni, még állóban sem, túl kicsi a tükör. (és nem azért mert nagy az arcom )
  • Sanyix
    Velem még nem fordult elő ilyen, nem sűrűn sminkelem magam
  • romcsika
    Szerintem aki szép, annak nem kell vagy csak nagyon kevés smink kell. Vannak persze olyanok is akik a bőrhibájukat próbálják vele elpalástolni. Azt viszont nem tartom sem egészségesnek sem szépnek, ha valaki túlzásba viszi és olyan mintha egy maszk lenne rajta. "A kevesebb, néha több!"
  • John Cena
    egy nő ha csúnya csak fotoshopba lehet szép!:)
  • Lammer
    nalam a hugom szokott ebbol sportot csinalni, ha viszem valahova... de nem komolyan, csak hogy bosszantson :D (napellenzoben nezegeti magat, meg hajat rendezget, grimaszol -> szokasos :D)
  • szjuca
  • GregSB
  • CattiBrie
    Vagy éppen 'dolgoztak'..
  • kalop
    Kiruzsoztam, bár sztem ez trabantbelső lehet, annyira mozgott.
  • mac12
    Igaz! Akkor még is csak felvihető a kocsiba is az anyag!:)
  • Sir Quno Jedi
    Jó nőnek nem nagyon kell smink, max. valmi diszkrét, 5 perc alatt felvihető apróság. Így a bőre sem lesz marsfelszínszerű 30 éves korára.
  • mila69en
    "Lányok, Nők véleményére is kíváncsi vagyok!":DDD
  • riddin
    Na azt hiszem megtaláltam a barátnőmnek és a többi kocsiban sminkelőnek a legjobb játékot.
    Ha a dobókockára kattintotok megtudjátok miről is beszélek. Sminkeljünk kocsiban!