14
-
#14 Nem lett valami nagy durranás ez a gta4.... Ekkora beharangozás, húúú ez majd odabasz ám, asszem... aztán kaptuk ezt... De ez egyéni vélemény. -
Blas109 #13 Nem tudja valaki hol van ez a recept?:D kíváncsi lennék miylen környezetbe tudták belerakni...^^ -
#12 QA szekció nem a tesztelést végzi, hanem kitalál módszerek, hogy miként kellene fejleszteni illetve tesztelni (gyk: mire kell figyelni). Ha cég azonos módszerekkel fejleszti a különböző játékait, akkor felesleges több részleg fenntartása. Tesztelni meg mindig kell. Olyan nincs, hogy valami tesztfuttatás nélkül kikerülhet. (Más kérdés, hogy nem fedi le az összes esetetet a teszt.) -
#11 ok -
Indigo #10 A franc, és ezt itt kell megtudnom?
Egy világ dőlt most össze bennem... -
lammaer #9 Szerintem ok mar reg tudjak... :P -
Indigo #8 Akkor lehet, hogy én nem is vagyok értelmes ember?
Megyek, ezt elújságolom a barátaimnak és a barátnőmnek. -
Szefmester #7 botrányok nélkül a kutyának sem kellene.. maga a játék nem egy nagy valami.. de az hogy egy ennyire "vad" játékkal tolja valaki a kicsik közül az kiváltja a hűha szót a többi lurkótól... mert értelmes ember ezzel a hulladékkal nem tud játszani max ökörködni.. -
PeterGee #6 Hozzá tenném, hogy a win7 alatt gyorsabban fut. win7 32bit 7229. -
Gixx #5 "Nincs rossz játék, csak alkalmatlan játékos."
Érdekes, hogy nálam gond nélkül, fagyás- és szaggatás mentesen fut. Sem a Games For Windows Live-ban, sem a Rockstar Social Clubban nincs semmilyen biztonsági rés. 64 bites Windows7 RC-n is tökéletesn és gond nélkül fut. -
lammaer #4 "QA részlegnek azért kellet távoznia, mert a cég feleslegesnek tartja, hogy minden stúdiónak egy külön ilyen célra kialakított szekciója legyen. "
Igen, teszteljenek csak a jatekosok, majd adunk ki uj patchet. Annyira utalom, hogy mindig a QA-n sporolnak, pedig ha csak egy picit vennek a nagyokos donteshozo "managerek" a faradtsagot es beleneznenek a szoftverfejlesztes elmeletebe, rajonnenek, mire kene az eroforrasok jelentos reszet forditani (tervezes / teszteles) -
#3 néhány darabja a vinyómon. A hétvégén próbáltam ki. Feltelepítettem, jöhetett volna a patch, erre írja hogy valami rockstar social club nincs telepítve, telepítsem. Ekkor megkérdeztem magamtól, hogy kell-e nekem hogy 2 malwaret (xlive vagy mi a szar, meg ez a social clubos fos)telepítsek 1 bughalmaz játékért? Nem gondolkoztam rajta sokáig. Shift-F8 :D -
#2 Mi az hogy hol van, hamarosan jön a második dlc, kell a botrány... -
shrike7973 #1 Holvan már a GTAIV...?...