31
-
tamasmester #31 Ezek a filmek nagyon hasznosak a pánikkeltésre! A szóbanforgó dátum meg egy nagy kacsa. Pontosan sehol nem írnak róla, csak feltételezgetnek. Ha valaki tud pontos infót szivesen veszem!
-
giga123 #30 A Maják Jósolták meg hogy 2012-ben világvége lesz és a föld teljesen újra teremti magát.Nos ez egy ökörség semmi ijesmi nem fog történni ugyanis már 2000-ben is azt mondták hogy lesz valami ugye mert 1000-red forduló 1999-ben ezt mondták azt azóta sincs semmi problem a földel.A film viszont giga jó lesz a rendező nagyon eltalálta és van fantáziája ugyanis amiket ő csinált hogy Holnapután annak is jó volt a sztorija meg a megjelenése.Moziba nézős brutál lesz az tuti. -
tomcat1 #29 Lehet nagy meteor, ami belemegy a Holdba, ami letér a pályáról, a gravitáció megemeli a vizet, Hold darabjai meg lepotyognak... -
Bounti #28 Van választék, hogy mi pusztíthatja el a földet... PL.: Nibiru. -
krajcsovszkig #27 Jól néz ki, de azért ez a meteorzáporos megoldás a világvégére eléggé elborult :D
Meg egyébként nagyon nem a majáké volt az első civilizáció... -
sbuci #26 Hát nem 2012-ben mutatják be, az tuti :D LÁSD ITT -
silentb #25 Azt hiszem ezt láthattad: 2012: Doomsday -
silentb #24 Amit láttál az lehetséges hogy az Asylum stúdió által kiadott "utánzatok" egyike volt (bár nem vagyok biztos benne) hasonlóan az olyanokhoz mint az Alien vs Vadász vagy a Transmorphers vagy a Terminators - Nincs megváltás és még sorolhatnám... Itt meg lehet nézni a hivatalos honlapjukat: Asylum
Erről a filmről meg csak annyit hogy tuti megnézem moziban :) -
jeti000 #23 Én láttam már egy ilyet: "2012 - Ha eljő a világ vége" Annak is valami majás sztorija volt, és elképesztően sz*r film volt... de ha ez a 2012 akkor az mi volt? már kb egy fél éve láttam... -
ddt500 #22 ÁÁÁÁ. Hiszen az amcsik építik a bárkát az emberiség krémje megmenekül.
Csak kíváncsi vagyok, hogy ennyire világméretű pusztulást mivel akarnak megmagyarázni. A folyamatos földrengés meg az Andok méretű árvíz komoly gravitációs kilengésekre utal. Gondoltam esetleg a Maják láttak valami meteort ami 2012-ben visszajön és gigadagályt okoz.
Amúgy egyszerűen csak kíváncsi vagyok. A Holnaputánban egyértelmű volt, hogy a Golf-áramlattal machinálnak majd. -
tyuklepes #21 Elnézést minden, szellemileg csúcsra járatott, kiművelt emberfőtől, mert az utolsó mondat felett átfutottam, félreértettem. Hamut is szórok a fejemre, miközben egész éjjel a sarokban térdepelek, OK?
#14 Szövegértés 1 egy emberileg 0-tól? Húzz vissza a csigaházadba ... -
#20 Én nem nagyon szeretem a katasztrófa filmeket(kivéve ha szörnyes:D)de ez nekem is úgy tűnik h názősvárósbeütős lesz:P
Am sztem a Godzilla is elég látványos film... -
#19 miért tenni akarsz majd elene ? :DDD -
ddt500 #18 Tuja valaki mi az alaptörténet? Úgy értem mitől lesznek a katasztrófák? Kitér a Hold a pályájáról vagy mi? -
Aldo Moro #17 A Fehér Háznak saját generátora van. Mi ebben a meglepő? -
InterFoxSOFT #16 Végre NORMÁLIS CG munka!
-
neoG #15 Határozottan ügyes vagy -
#14 Nem 2012 novemberében, hanem idén novemberben.
Szövegértés 1es
-
ldavid #13 a film címe a 2012 -
Loverman #12 who cares? -
Spectrum #11 Nos, ez a trailer már egy hete megérkezett:) -
tyuklepes #10 És ez most miért fontos? R. Emmerich filmjei mindig tele vannak ökörségekkel, mégis nézhetőek (többnyire). -
r4pt0r #9 Biztos lehetsz benne hogy sajét generátorra van. Egyébként még ha jobban megnézed még az emberek is szaladgálnak a Fehér Házban. -
#8 Gyertyáztak. :D -
nimfas #7 jaja.... talán a végén a Fehér Házas résznél túlzás hogy a házban még volt világítás, mikor ráesett az anyahajó, hacsak nem saját generátora van :-D -
tyuklepes #6 'A 2012 novemberben érkezik meg a világ öszes mozijába.'
Jó lesz az idén novembernek is :) -
tyuklepes #5 Hát ez ... ez .... ez ... ez ... ez ... gigantikus lesz -
YMan #4 nézősvárósbeülős! -
Aldo Moro #3 Na vajon ki nyögi be először, "nézős, várós, beülős" stb? Amúgy elég jónak néz ki. -
#2 Hú, hát ez moziban nézős lesz :)Nekem a "The Day After Tomorrow" is adta, de én alapjában szeretem a katasztrófa filmeket, na persze nem a FILM+ -os félékre gondolok, de néha azokat is megnézem, sokszor mosolyt fakasztó :D -
NexImpera #1 Csak ne hogy csússzon, mert akkor nem fogjuk tudni megnézni.