Ötvös Tibor

Látványos 2012-trailer

Megérkezett az első, teljes hosszúságú trailer Roland Emmerich újabb világvége filmjéből. A látványos előzetes nagyon üt és láthatóan ezúttal sem a sztorira hegyezték ki a filmet.

Roland Emmerich egy igazi blockbuster-rendező. Miközben filmjeinek forgatókönyve nem igazán állja ki az idők próbáját (kivétel a Stargate), addig a látványvilága az adott évben szinte mindent visz. A Tökéletes katona, A függetlenség napja, Holnapután és A hazafi mind igazi kasszasiker volt, ám természetesen becsúszott néhány komolyabb bukta is (Godzilla, I. e. 10 000).


Mindenesetre a 2012 a jelek szerint ismét a látványosabb filmek sorát gyarapítja majd. A sztori szerint egy ásatás során olyan bizonyítékokat találnak a maják egykori élőhelyén, miszerint a világ 2012-ben végleg elpusztul. Miután valóban elkezdődnek az események, az amerikaiak elkezdik megépíteni az új Noé bárkáját, hogy túléljék.

A 2012 novemberében érkezik meg a világ öszes mozijába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tamasmester #31
    Ezek a filmek nagyon hasznosak a pánikkeltésre! A szóbanforgó dátum meg egy nagy kacsa. Pontosan sehol nem írnak róla, csak feltételezgetnek. Ha valaki tud pontos infót szivesen veszem!
  • giga123 #30
    A Maják Jósolták meg hogy 2012-ben világvége lesz és a föld teljesen újra teremti magát.Nos ez egy ökörség semmi ijesmi nem fog történni ugyanis már 2000-ben is azt mondták hogy lesz valami ugye mert 1000-red forduló 1999-ben ezt mondták azt azóta sincs semmi problem a földel.A film viszont giga jó lesz a rendező nagyon eltalálta és van fantáziája ugyanis amiket ő csinált hogy Holnapután annak is jó volt a sztorija meg a megjelenése.Moziba nézős brutál lesz az tuti.
  • tomcat1 #29
    Lehet nagy meteor, ami belemegy a Holdba, ami letér a pályáról, a gravitáció megemeli a vizet, Hold darabjai meg lepotyognak...
  • Bounti #28
    Van választék, hogy mi pusztíthatja el a földet... PL.: Nibiru.
  • krajcsovszkig #27
    Jól néz ki, de azért ez a meteorzáporos megoldás a világvégére eléggé elborult :D
    Meg egyébként nagyon nem a majáké volt az első civilizáció...
  • sbuci #26
    Hát nem 2012-ben mutatják be, az tuti :D LÁSD ITT
  • silentb #25
    Azt hiszem ezt láthattad: 2012: Doomsday
  • silentb #24
    Amit láttál az lehetséges hogy az Asylum stúdió által kiadott "utánzatok" egyike volt (bár nem vagyok biztos benne) hasonlóan az olyanokhoz mint az Alien vs Vadász vagy a Transmorphers vagy a Terminators - Nincs megváltás és még sorolhatnám... Itt meg lehet nézni a hivatalos honlapjukat: Asylum
    Erről a filmről meg csak annyit hogy tuti megnézem moziban :)
  • jeti000 #23
    Én láttam már egy ilyet: "2012 - Ha eljő a világ vége" Annak is valami majás sztorija volt, és elképesztően sz*r film volt... de ha ez a 2012 akkor az mi volt? már kb egy fél éve láttam...
  • ddt500 #22
    ÁÁÁÁ. Hiszen az amcsik építik a bárkát az emberiség krémje megmenekül.
    Csak kíváncsi vagyok, hogy ennyire világméretű pusztulást mivel akarnak megmagyarázni. A folyamatos földrengés meg az Andok méretű árvíz komoly gravitációs kilengésekre utal. Gondoltam esetleg a Maják láttak valami meteort ami 2012-ben visszajön és gigadagályt okoz.
    Amúgy egyszerűen csak kíváncsi vagyok. A Holnaputánban egyértelmű volt, hogy a Golf-áramlattal machinálnak majd.