Nocebo: lelki betegségtől a vudu-halálig
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nost akkor a lét határozza meg a tudatot, vagy fordítva? 😄
A magyarorszagi helyzettel az a gond, hogy nem csak szoban mondjak, hanem meg is tesznek mindent azert, hogy a folyamat megvalosuljon. Csak akkor tamogatott a gyerekszules, ha mindket szulo munkanelkuli es/vagy hatranyos helyzetu kissebbseg tagja. Ez csak azon csaladokban teszi lehetove tobb gyermek vallasat akik vagy elfogadjak az allam bunteteset es dolgoznak vagy nem kivannak/tudnak dolgozni. Igy csokken a lakossag termelesre alkalmas resze. Az igazi gond ott van, hogy mi lesz, ha mar nem dolgozik a masik resz eltartasarhoz eleg ember? (azaz mihez kezdenek a magyar kisebbseggel a kepviselok par evtized mulva)
Az, hogy a hit mire alkalmas vagy nem, pedig igazabol ma mar nem kerdes. Jopar azsiai szerzetesrol feljegyeztek, hogy kepesek tudatosan iranyitani jopar testi kepesseguket. Ha valakinel ez nem tudatos, attol az iranyitas meg megvan, csak tudatalatti modon tortenik (idealis esetben a vegetativ rendszer magatol megoldja). Igy mind a jo, mind a rossz befolyasolas mukodik, tehat az embert a tudatalattija olheti meg. Ezt a modszert (mind a pozitiv, mind a negativ reszet) legtudomanyosabb formajaban a SCIENce ficTion psychOLOGY (scientology) vallas/szervezet/vallalat vezetoi alkalmazzak a tagjaikon.
ps: Epikurosz, azok akiknek szukseguk lenne a 'feloldasra' nem olvassak az sg.hu-t, de ha osmagyar samannak oltozve jarnad a falukat, meg akar mukodhetne is.
Az, hogy a hit mire alkalmas vagy nem, pedig igazabol ma mar nem kerdes. Jopar azsiai szerzetesrol feljegyeztek, hogy kepesek tudatosan iranyitani jopar testi kepesseguket. Ha valakinel ez nem tudatos, attol az iranyitas meg megvan, csak tudatalatti modon tortenik (idealis esetben a vegetativ rendszer magatol megoldja). Igy mind a jo, mind a rossz befolyasolas mukodik, tehat az embert a tudatalattija olheti meg. Ezt a modszert (mind a pozitiv, mind a negativ reszet) legtudomanyosabb formajaban a SCIENce ficTion psychOLOGY (scientology) vallas/szervezet/vallalat vezetoi alkalmazzak a tagjaikon.
ps: Epikurosz, azok akiknek szukseguk lenne a 'feloldasra' nem olvassak az sg.hu-t, de ha osmagyar samannak oltozve jarnad a falukat, meg akar mukodhetne is.
Ha NEM olvasod el ezt a hozzászólást kapsz 10 millió forintot.
Elolvastad.
Ez van.
És MÛKÖDIK!!
Én is elolvastam és nem kaptam 10 milliót. Végre nem valami kitalált hülyeség!!!
<#bohoc>#bohoc>
Elolvastad.
Ez van.
És MÛKÖDIK!!
Én is elolvastam és nem kaptam 10 milliót. Végre nem valami kitalált hülyeség!!!
<#bohoc>#bohoc>
iSS!
A dolognak az a pikantériája, hogy - amint egyébként le is van írva a cikkben - nagyobb csoportoknál is mûködik. A magyar nemzetnek évtizedek óta ezt mantrázzák az obskurusok, hogy népességfogyás, meg szív- és érrendszeri betegségek stb. stb.
Ezennel ÉN FELOLDOZOM A MAGYAR NEMZETET MINDENFÉLE HASONLÓ RONTÁS, ÁTOK ÉS KURUZSLÁS ALÓL! KELJETEK FEL, ÉS MENJETEK EGÉSZSÉGGEL!!!
Ezennel ÉN FELOLDOZOM A MAGYAR NEMZETET MINDENFÉLE HASONLÓ RONTÁS, ÁTOK ÉS KURUZSLÁS ALÓL! KELJETEK FEL, ÉS MENJETEK EGÉSZSÉGGEL!!!
Kara kánként folytatom tanításom.
Gratulálok, ha te ezen nevetni tudtál. Mint orvos, mondhatom, hogy van valóságalapja a cikknek. Nem csak a placebo-hatás képes gyógyulást kiváltani, de sokszor az is elég, ha azt mondod egy betegnek, a problémája nem komoly, hinnie kell, hogy meggyógyul. És sokszor tényleg segít, ha a beteg gyógyulni akar és nem hagyja el magát.
De te nevess csak. Remélem, nem kerülsz hasonló helyzetbe, hogy neked is HINNED kelljen a gyógyulásodban.
De te nevess csak. Remélem, nem kerülsz hasonló helyzetbe, hogy neked is HINNED kelljen a gyógyulásodban.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Na, csak nem bebizonyítják végre tudományosan is, hogy a hitnek valós hatása is lehet, amit ugye az összes mai értelemben nem modern gondolkodású társadalomban mindenki tud... Nem beszélve arról, hogy a vallásokban pont errõl szól az imádság is.
jajaja meg pisztoly golyóval is lehet gyógyítani a nép irtókat pl -.-' a cikken meg jót nevetem na mindegy.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ami meg a cikkben van, tartalmaz valóságot is. Az agy sok mindenre képes, sima C-vitaminnal is lehet gyógyítani halálosnak ""HITT"" betegségeket is....
Azért ez nem ilyen egyszerû, de nálad hátha bejön, megérdemelnéd. Elvileg túlnépesedés van úgy is.
Aki elolvassa ezt a hozzászólást az három nap múlva meg fog halni <#vigyor1>#vigyor1>
← ElőzőOldal 3 / 3