53
Clash of the Titans remake filmje
  • Prince23
    Pár kép a forgatásokról!

Release Date: March 26, 2010
  • Dick Riddick
    Én is ettől félek.
  • Prince23
    Remélem szép látványvilága lesz... csak nehogy olyan legyen mint a 300-nak, az túl képregényes mű volt (ami mellesleg faja volt ott) ide sztem nem illene az a látványvilág
  • spike0007

Első képek!
  • spike0007
  • spike0007
  • spike0007
    A Terminátor megváltás valóban jó lett szerintem is, nekem is nagyon tetszett és Sam nagyot alakított benne. Szóval biztosan jól fogja hozni Perszeuszt is.
  • Tyler1
    mer rájöttek a stúdiók is h egy nagy robbanás leköti a sok hülye figyelmét és szarnak a történetre! és mára az összes nagy filmnek mi az alapja? "száz milliókat a látványra, a történetet meg majd megoldjuk"
    sajna ez a helyzet az ilyen popcorn filmekkel :S
  • Dick Riddick
    Az eredeti filmet nagyon kedvelem. Sráckoromban láttam először, de azóta is szívesen megnézem. (Pont annyi idős a film mint én :) ).
    De a folytatással kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok, Hollywood-nak nem erőssége a jó remake. A régi jó képlet: A látvány mindenek felett, a többi hanyagolható.
    Remélem ez egyszer tévedni fogok.
  • gfreak
    az eredetit rengetegszer láttam, ez meg a Jason és az Argonauták voltak a kedvenceim kisklapec koromban...kiváncsi leszek nagyon
  • Ragnar360
    hmmm szeretem az ilyen mitologiai/történelmi filmeket...remélem jólesz

trailert de most :D
  • EnZsolt
    Mads Mikkelsen és Ralph Fiennes, azt hiszem több név nem is kell ahhoz, hogy megnézzem a filmet, ők az egyik legnagyobbak. :)

(A Terminátor: Megváltás, nálam inkább egy 5/10 ;) )
  • Prince23
    Újabb remake...
    A Terminátor: Megváltás Marcus-a főszereplésével 2010-ben mutatják be a Titánok harca remake-jét.
    Az ifjú Sam Worthington belenyúlt a tutiba rendesen. Az egész jóra sikeredett (nekem legalábbis tetszett) Terminátor: Megváltás után James Cameron 3D-s szuperprodukciójában, az Avatárban, illetve az 1981-es Titánok harca feldolgozásában kapott főszerepet.
    Az 1976-os születésű ausztrál színészt Louis Letterier, a tavalyi Hulk mozifilm rendezője dirigálja majd a Titánok harca (Clash of the Titans) forgatásán olyan sztárok mellett, mint Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Jason Flemyng, Mads Mikkelsen, illetve Pete Postlethwaite. A forgatókönyvet pedig a négy Oscar-jelölést begyűjtő Lawrence Kasdan jegyzi
    Érdekes lesz Ray Harryhausen híres stop-trükk technikája helyett a legújabb CG trükköket figyelni, amint hősünk, Perszeusz szembeszállva a gigantikus Krakennel, és a halálos tekintetű Medúzával Androméda hercegnő megmentésére igyekszik.

gs