Titánok harca (2010)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DantszEE
És még egy.:D
Mi van veletek, emberek?:DD

Tyrion magyar hangja, Láng Balázs nyilatkozik a sorozatról 15:23-tól:
https://youtu.be/-eZKWJAgj8o?t=15m23s
DantszEE
Ez mellément, koma.:)

Palinko
találtam egy képet a Forbes-en ahol mérlegelik hogy ki halhat meg a részben:

ok ez inkább erősségi sorrend, de úgy értelmeztem a gyengébb meghal valszeg akinek sok van, az meg tuti nem. szerintem Arya és Bran nem halhat meg a starkok közül még, a Lannisterek meg kevesebbet adtam volna, mert ha megtámadják őket simán meghalhat pár Lannister.
Seth
Kratos kiírtotta õket :D

PSN ID.: Beegabor

LasDen
vannak, de mivel sokan nem részei a történetnek, így a cameojuk után nincs miért tovább szerepelniük a filmben...az elsõ részben feltûnik Artemisz, Héra, Aphrodité, Athéné is...a folytatásban Árész és Poseidon is megjelenik...Zeusz egyszer azt mondja, hogy a többi isten eltûnt, ezen túl semmi utalás hogy merre vannak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem ismerem a háttértörténetét, de hol van a filmbõl a többi Isten?
weskerrebort
Ritka szar adaptáció!
Ennyi hibát csak az amcsik ejthetnek.... .P
A össze vissza, oktalanul ugrál a történet. Az eredeti filmez, képest súlyos azonos szálon alapuló eltérések.... :P
Cöhhh

Mármint ha már történet nincs azért jó a látvány? Élvezetesek harcok? Vér?
Ha már türtémezt nincs azért jó a látvány? Élvezetesek harcok? Vér?
DantszEE
Én alapból úgy mentem el a filmre, hogy a látványra fogok figyelni, és nem a történetre.
Nos, nem is kellett rá figyelnem, ugyanis nem is volt.xD
Olyan párbeszédek voltak benne, hogy HuhUUHhhhUU.xD

Viszont amin hatalmasat röhögtem az a robotbagoly volt.xD Aki látta a régi Titánok harcát, az biztos vágta azt a jelenetet.:D

fos volt jah :D

Nagyon gyenge lett a film szerintem, legalábbis én többet vártam.

REAL MADRID

Tatyla
nem arról volt szó hogy "átkonvertálják" 3D-be azért késik az amerikai bemutató is?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kly
Az eredeti plakát és trailer szerint március 26-án kellett volna megjelennie, neten április 2-át lehet olvasni (USA megjelenés), valójában azonban április 15-én kerül a magyar mozikba.

Scientia potentia est.

Azt halottam hogy április 2-én került a mozikba a film.

Mik a hírek róla?
Prince23
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Az eredetinek valóban ez a sztorija, annyiban javítanálak, hogy nem egy szörnyhöz akarják adni Andromédát, hát nem õrültek õk meg. <#vigyor> Fel akarják áldozni a hercegnõt a Krakennek, mert Kassziopeia királynõ hiúságával megsértette Thétisz istennõt, aki bosszúból Kassziopeia lányának életét követeli: áldozzák fel Andromédát a tengeri szörnynek.

Az új film történetileg eltér az eredetitõl. Most a fõgonosz Hádész, az alvilág istene (õ benne sem volt az eredeti filmben), aki át akarja venni tesójától, Zeusztól az abszolút hatalmat és el akarja hozni a poklot a földre. Megöleti Perszeusz családját, aki ezt szeretné megbosszulni.
Ezeken kívül persze lesz jópár újdonság az 1981-es filmhez képest, akit bõvebben érdekel, olvassa bátran a FilmUniverzumot, én elég részletesen foglalkozom ott a filmmel. <#vigyor2>
Szolgálatodra! <#vigyor0>

Clash of the Titans trailer

Figyeljétek az oldalt, ha jön a HD verzió, a hír frissítve lesz. <#wink>
Már le is szedték...

Valami új linket nem tud valaki?
LasDen
ennyi :D a kraken kicsit durván néz ki :D
http://www.traileraddict.com/emd/16945

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Bros. Entertainment Inc.

:(

Lassan jobban várom mint az Avatárt!
Második elõzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=IazoKiYyGCY&feature=player_embedded
Nagyon jó!<#hawaii>

Jól hangzik.

A fõhõs nagyon cool a teaserben...
Ha Bubo nem lesz benne, én meg se nézem:D:D

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

LasDen
Zeusz felesége magára haragította az isteneket, ezért fiával, a halandó Perszeusszal együtt egy koporsóba zárva a tengerbe vetik. Ám Zeusz megkegyelmez az asszonynak, és gondoskodik róla, hogy hosszú hányódás után a koporsó partot érjen Szeriphosz szigetén. Itt nõ fel Perszeusz, aki beleszeret a szépséges Andromédába. A lányt hozzá akarják adni Krakenhez, a szörnyhöz, és a férfinak számos próbát kell kiállnia, míg megmentheti szerelmét.

shaba23
egy lájtos akciódús skorpiókirály szerû filmet akarok:)
Jó a trailer...

Én kicsit lemaradtam és az eredetit se láttam. Szóval mirõl is fog szólni film? Kicsit a 300 meg a God of War ugrott be a trailerbõl.
A fõhõs szimpatikus.
<#eljen>

Teaser Trailer
Végre!!! Clash of the Titans rulezzz! Meg Sam és Liam Rulezzz ez k.jó lesz!<#vigyor>

Prince23
Mert a római viselet ezt diktálta. Ott rövid haj volt a "divat", militarista viselkedés...

EnZsolt
Mondjuk a Gladiátorban pont nem :)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

tigeroo
végre nem hosszú hajú hõs:DDd

elegem van abból hogy minden ilyen történelmi (ókori) akció/kalandfilmben egy fürtös csávó a fõszereplõ
off, de nem ismertek vmi lapot ahonnan a régi Aranygyapjút le tudnám szedni? 4-5 évesen láttam elõször- s utoljára, FF tévén:)

LasDen
mintha én is láttam volna már a filmet...valami rémlik.....úgyhogy régen lehetett mikor én láttam :D

Lesznek benne CGI megoldások, persze (pl. Medusza is az lesz), de alapvetõen nem olyan lesz, mint a 300. A Clash of the Titans testvérfilmje a War of Gods-ról terjesztik azt, hogy 300 mintára fogják forgatni végig zöld vászon elõtt.
De a Titánok harca valós helyszíneken forgatódik: Tenerife szigete, London közelében, Izlandon és Etiópiában is fognak, jelenleg éppen Walesben egy kõfejtõben vesznek fel jeleneteket.

Ha érdekel titeket, én ezzel a filmmel bõvebben foglalkozom a FilmUniverzumon. Több kép, korábbi infók, stb. Keresõbe beírni, hogy Clash of the Titans és gyõzni olvasni. <#kacsint>
A régit én is rengetegszer láttam TCM-en(anno TNT), alapfilm. Bábfilm, meg ketchup folyik ki Medusa fejébõl mikor az elcsúfitott kérõ(nevére nem emlékszem:() megböki-de mégis klasszikussá nõtte ki magát:)
Vhogy én is úgy érzem, hogy az új nem fog tetszeni. Vmi van a régi filmekben, ami az újakból hiányzik...

Prince23
Pár kép a forgatásokról!

Release Date: March 26, 2010

Dick Riddick
Én is ettõl félek.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Prince23
Remélem szép látványvilága lesz... csak nehogy olyan legyen mint a 300-nak, az túl képregényes mû volt (ami mellesleg faja volt ott) ide sztem nem illene az a látványvilág

Elsõ képek!

A Terminátor megváltás valóban jó lett szerintem is, nekem is nagyon tetszett és Sam nagyot alakított benne. Szóval biztosan jól fogja hozni Perszeuszt is.<#hawaii>

Tyler1
mer rájöttek a stúdiók is h egy nagy robbanás leköti a sok hülye figyelmét és szarnak a történetre! és mára az összes nagy filmnek mi az alapja? "száz milliókat a látványra, a történetet meg majd megoldjuk"
sajna ez a helyzet az ilyen popcorn filmekkel :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dick Riddick
Az eredeti filmet nagyon kedvelem. Sráckoromban láttam elõször, de azóta is szívesen megnézem. (Pont annyi idõs a film mint én :) ).
De a folytatással kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok, Hollywood-nak nem erõssége a jó remake. A régi jó képlet: A látvány mindenek felett, a többi hanyagolható.
Remélem ez egyszer tévedni fogok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

gfreak
az eredetit rengetegszer láttam, ez meg a Jason és az Argonauták voltak a kedvenceim kisklapec koromban...kiváncsi leszek nagyon <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

Oldal 1 / 2Következő →