9
-
#9 lehet pont azt az "ingyen reklámot" akarják elkerülni... bemegy a lecsóba valami szép negyedbe... nyócba kilencbe :O -
bippo #8 Akkor mégsem teljesen újekeletű az ötlet. -
#7 CS.N.A.T.K.K! -
#6 Nah így kell hozzáállni.
Nem úgy, hogy rögtön személyiségi jogok így meg úgy... ezért áll ugye a fotózás (streetview) pesten... komolyan mint a középkorban. Nehogy ingyen reklám legyen a városnak/országnak :-/
Egyébként itt egy másik szép példa a reklámra: Óriási KFC logo nevadában :D
KFC Logo
És egy rövid videó a készültéről:
video -
kvp #5 "Most akkor megmentik, vagy lerombolják?"
A szanalas kifejezest szoktak az uzletemberek hasznalni a vesztesegesbol, nyeresegesse tetelre, amikor a vagyon haszont nem termelo reszeinek eladasa oldja meg a gondot. Ez vagy sikerul, vagy nem, tobbnyire nem.
En tudok egy jo peldat az epuleteken elhelyezett reklamokra, tokioban van egy szep nagy logo egy epulet tetejen es mivel a sky bridge kornyeken van az obol partjan, ezert eleg konnyu veletlen ratalalni.
A palyaudvar es a hid kozott van, remelem ez az url jo lesz:
http://maps.google.com/maps?ll=35.634297,139.74604&spn=0.003924,0.006856&t=k&z=17 -
#4 Most akkor megmentik, vagy lerombolják?
Wikipédia -
Ferrer #3 Azt olvastam először, hogy "A Google Earth segítségével szállnának meg egy kisvárost" XD -
#2 Vannak igazán meghökkentő felvételek (kóla logó meg egyebek), de ezekre nem lehet csak úgy véletlenül rátalálni böngészés közben, ahhoz azért elég nagy a Föld.
Jut eszembe, egyszer letöltöttem valahonnan egy kmz-gyűjteményt, amin ezek a fura helyek voltak (ló, gabonakörök, coca cola-logo, horogkereszt-épület stb.) de már nem tudom hová lett a legutóbbi install óta. Ha valakinek megvan a linkje tegye már fel ide!
Köszi! -
ADAMEX9 #1 Érdekes elképzelés....